It is currently Fri Dec 15, 2017 9:20 pm

 • Topics
  Posts
  Last post
 • Turnajaiset!
  Maan suurimmat, ja ensimmäiset turnajaiset järjestetään Dionessa ja sen lähiympäristössä! Suuri kaupunki tulee tarjoamaan loisteliaat puitteet mittelöintiin ja taitojen testaamiseen! Kisa on avoin kaikille rohkeille ja uhkarohkeille, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon maineen ja kunnian puolesta! Upeiden ja arvokkaiden palkintojen joukossa on rahan lisäksi harvinaisia ja arvokkaita esineitä!
  1 Topics
  1 Posts
  Last post Säännöt & ohjeet
  by Tinanja View the latest post
  Sun Sep 03, 2017 5:40 pm
 • Dione
  Meren rannalla, Lown lahden kupeessa sijaitsee maan suurin ja tärkein kauppapaikka on Dione, joka jakautuu useisiin eri kaupunginosiin aina rikkaiden suurista kartanoista pieniin, arvottomiin hökkeleihin sataman sivulla. Dionesta kulkija löytää kaiken laillisen ja laittoman, mikäli vain tietää, mitä etsii.
  1 Topics
  23 Posts
  Last post Re: Yhden tarinan loppu on to…
  by Kuparirapu View the latest post
  Wed Nov 29, 2017 5:01 pm
 • Phoebe
  Toisiksi suurinta merenrantakaupunkia kutsutaan myös Ceresin sivistyksen kehdoksi ja ainut julkinen kirjasto koko mantereella sijaitseekin Phoebessa. Kaupunki on vanha, mutta nyt sen turvallisuutta ja vakautta on koetellut katastrofi: kaupungin alta nousi ikiaikainen lohikäärme, joka matkallaan tuhosi osan kaupungista.
  14 Topics
  180 Posts
  Last post Re: Kadonneen haltian metsäst…
  by Arlin View the latest post
  Mon Dec 11, 2017 7:22 pm
 • Triton & saaristoalueet
  Ceresin suurin asuttu saari Triton on useamman kaupungin, sataman ja teiden verkko, ja lähes kokonaan omavarainen hallintoaan myöten. Lisäksi saaristoihin lasketaan pohjoisessa sijaitseva syrjäinen Calibanin saaristo ja sen kaksi asuttua saarta, sekä kokonaan asuttu Itärannikon saaristo, joka on Dionen tärkeä kauppakumppani.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   
 • Muut alueet
  Suuri manner on täynnä kaupunkeja, kyliä ja tutkimattomia kolkkia, joihin matkalainen saattaa eksyä.
  5 Topics
  29 Posts
  Last post Re: Lohikäärmeen jalanjäljillä
  by Tinanja View the latest post
  Fri Dec 08, 2017 2:23 pm
 • Metis
  Ceresin ainut maagikoille ja parantajille tarkoitettu sisäoppilaitos sijaitsee Dionen pohjoispuolella. Ennen salassa ja kaikessa hiljaisuudessa toiminut Metis on nyt arvovaltainen kauppakumppani, jonka opettajat ja oppilaat pitävät lukuisia kauppoja Dionen alueella.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   

Login  •  Register

Who is online

In total there are 4 users online :: 0 registered, 0 hidden and 4 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 8 on Sun Oct 01, 2017 2:35 pm

Registered users: No registered users
Legend: Administrators, Global moderators

Birthdays

No birthdays today

Statistics

Total posts 377 • Total topics 105 • Total members 11 • Our newest member Emunemu