It is currently Mon Apr 23, 2018 7:56 pm

 • Topics
  Posts
  Last post
 • Turnajaiset!
  Maan suurimmat, ja ensimmäiset turnajaiset järjestetään Dionessa ja sen lähiympäristössä! Suuri kaupunki tulee tarjoamaan loisteliaat puitteet mittelöintiin ja taitojen testaamiseen! Kisa on avoin kaikille rohkeille ja uhkarohkeille, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon maineen ja kunnian puolesta! Upeiden ja arvokkaiden palkintojen joukossa on rahan lisäksi harvinaisia ja arvokkaita esineitä!
  1 Topics
  1 Posts
  Last post Säännöt & ohjeet
  by Tinanja View the latest post
  Sun Sep 03, 2017 8:40 pm
 • Dione
  Meren rannalla, Lown lahden kupeessa sijaitsee maan suurin ja tärkein kauppapaikka on Dione, joka jakautuu useisiin eri kaupunginosiin aina rikkaiden suurista kartanoista pieniin, arvottomiin hökkeleihin sataman sivulla. Dionesta kulkija löytää kaiken laillisen ja laittoman, mikäli vain tietää, mitä etsii.
  4 Topics
  92 Posts
  Last post Re: Myöhäinen lounas Hirvivaa…
  by Tinanja View the latest post
  Fri Apr 20, 2018 11:36 am
 • Phoebe
  Toisiksi suurinta merenrantakaupunkia kutsutaan myös Ceresin sivistyksen kehdoksi ja ainut julkinen kirjasto koko mantereella sijaitseekin Phoebessa. Kaupunki on vanha, mutta nyt sen turvallisuutta ja vakautta on koetellut katastrofi: kaupungin alta nousi ikiaikainen lohikäärme, joka matkallaan tuhosi osan kaupungista.
  28 Topics
  405 Posts
  Last post Re: Kun ikä ei takaa vastauks…
  by Tinanja View the latest post
  Sat Apr 21, 2018 9:48 am
 • Triton & saaristoalueet
  Ceresin suurin asuttu saari Triton on useamman kaupungin, sataman ja teiden verkko, ja lähes kokonaan omavarainen hallintoaan myöten. Lisäksi saaristoihin lasketaan pohjoisessa sijaitseva syrjäinen Calibanin saaristo ja sen kaksi asuttua saarta, sekä kokonaan asuttu Itärannikon saaristo, joka on Dionen tärkeä kauppakumppani.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   
 • Muut alueet
  Suuri manner on täynnä kaupunkeja, kyliä ja tutkimattomia kolkkia, joihin matkalainen saattaa eksyä.
  6 Topics
  49 Posts
  Last post Re: Susi, saalis ja parantavi…
  by TheWaltsu View the latest post
  Sun Apr 22, 2018 12:48 pm
 • Metis
  Ceresin ainut maagikoille ja parantajille tarkoitettu sisäoppilaitos sijaitsee Dionen pohjoispuolella. Ennen salassa ja kaikessa hiljaisuudessa toiminut Metis on nyt arvovaltainen kauppakumppani, jonka opettajat ja oppilaat pitävät lukuisia kauppoja Dionen alueella.
  0 Topics
  0 Posts
  No posts
   

Login  •  Register

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 17 on Sat Mar 10, 2018 11:56 pm

Registered users: No registered users
Legend: Administrators, Global moderators

Birthdays

No birthdays today

Statistics

Total posts 728 • Total topics 138 • Total members 11 • Our newest member Anlie