Ajan miekan kantaja, puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Arlin
Rakega
Posts: 73
Joined: Sat Sep 02, 2017 8:10 pm
Location: Karan

Ajan miekan kantaja, puolipäähahmo

Post by Arlin » Sat May 25, 2019 9:10 pm

Nimi: ???
Rotu: ihminen?
Ammatti: ???
Sukupuoli: mies
Ikä: Vähintään 50
Kotipaikkakunta: Thrym (Aegir, Caliban)

Ulkonäkö:
Muistuttaa ihmismiestä.

Vaatetus:
Mies pukeutuu hyvin mahtipontisesti ja näyttävästi korkealaatuisiin vaatteisiin. Näyttävyydestään huolimatta useimmat vaatekappaleet ovat suhteellisen käytännöllisiä ja joustavia miekkataisteluita varten.

Miehellä on yllään kullan väriin värjätty, ohut, hihaton nahkahaarniska, joka on koristeltu punaisilla, kaiverruksen näköisillä painaumilla. Haarniskan alla soturilla on tumman punainen, hihaton tunika ja jaloissaan tumman harmaat housut. Asua pitää kasassa paksu, ruskea nahkavyö. Jaloissaan tällä on kookkaat, mustat nahkasaappaat. Suunsa edessä miehellä on kullan värinen kangasmaski, jonka tarkoituksena on ainakin osittain peittää tämän identiteetti. Sotilaan olkapäillä lepää lähes polviin asti yltävä kullan värinen, huputon viitta. Viitta makaa hiukan miehen oikealla puolella.

Koruja sotilas ei käytä yllään.

Luonne & tavat:
???

Magia:
???

Aseistus:
Mies kantaa mukanaan legendaarista Ajan miekkaa, joka pystyy legendojen mukaan avaamaan Ajattoman salin.

Muuta:
Thalassahaltiakylässä, pohjoisten vuorien laidalla, on liikkunut huhuja tämän sotilaan liikkeistä. Ajan miekan hallitsemana mies on nyt kulkemassa kohti pohjoista.

Kontaktit:
Lin Vinil. Vanha ystävä.

Menneisyys:
Tummahiuksinen poika katseli tylsistyneenä harmahtavaa horisonttia kivenlohkareen päältä. Poika huokaisi syvään ja alkoi sitten pyöritellä sormillaan vieressä nojaavaa puukkoaan. Hän oli monia vuosia lukenut tarinoita suurista sankareista ja kuullut mahtavia legendoja saaristonsa ulkopuolelta eri matkailijoilta, mutta hän itse joutui menemään keräämään mitättömän oloisia yrttejä vanhempiensa puotia varten. Calibanista kertovia legendoja oli vähän ja useimmat niistäkin olivat tylsiä, lapsia varten väsättyjä tarinoita. Poika huokaisi jälleen, mutta säpsähti nopeasti nähdessään tutun näköisen laivan horisontissa. Nuori mies juoksi nopeasti kohti satamaa.
Lakimies Firdorn

Post Reply