Darfin Trarel | kauppias Phoebessa | sivuhahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 896
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Darfin Trarel | kauppias Phoebessa | sivuhahmo

Post by Tinanja » Tue Sep 05, 2017 5:25 pm

Darfin Trarel

Ikä: 36 vuotta
Sukupuoli: mies
Rotu: ihminen
Ammatti: kauppias
Asuinpaikka: Phoebe

Ei kanna aseitaan mukanaan.

Darfin tunnetaan Phoeben kauppiaiden keskuudessa hyvin laadukkaista kankaistaan, ja hieman turhan korkeista hinnoistaan, joita tämä perustelee kankaidensa vaikealla saatavuudella. Tämän punertava, suuri lierihattu on varma merkki siitä, että kyseessä on Darfin. Suuri, turkoosi sulka hatussa on sijoitettu siihen niin, että se varmasti näkyy kaikkialle kertoen kauppiaan oletetusta varakkuudesta. Myös hatun kanssa täysin samaa sävyä oleva tummanpunainen viitta roikkuu tämän harteilla melkein säästä riippumatta. Muutoin mies pukeutuu tummansiniseen, yksinkertaisesti, kuin korostaen komeaa hattuaan ja viittaansa.

Tämä on muutoinkin hyvin tyypillinen omillaan pärjäävä kauppias. Hän asuu yksin, eikä hänellä ole perhettä. Sen sijaan tuo on käyttänyt rahansa arvokkaaseen, suureen asuntoon lähes keskustassa, vaikka viettääkin suurimman osan päivistään torilla kojullaan kankaita myymässä, tai hemmottelemassa itseään ravintoloissa ja satunnaisissa kapakoissa iltaisin. Taloaan hoitamassa hänellä on taloudenhoitaja.

Päällimmäisenä tuosta näkee lähinnä ulospäinsuuntautumisen: tämä huutelee mainospuheitaan torilla hyvin avoimesti ja eksyy nopeasti asiakkaidensa kanssa syviinkin keskusteluihin samalla, kun suostuttelee nämä käyttämään rahansa hänen kankaisiinsa, jotka miehen omien sanojen mukaan ovat jopa Itärannikon saaristolta ja Tritonilta saakka tuotuja arvokankaita. Värivalikoima on laaja värjäyksen kalleudesta huolimatta.

Pienen, hyvin pienen ja kiertävän huhun mukaan tällä on myös jotain "yhteis"työtoimintaa vähän hämärämpien tahojen kanssa, mikä ehkä voisi selittää osansa siitä, miksi hänellä on niin arvokkaita kankaita myynnissä.

Post Reply