Idela Haukansilmä | pikkurikollinen Dionessa | puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 896
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Idela Haukansilmä | pikkurikollinen Dionessa | puolipäähahmo

Post by Tinanja » Tue Sep 05, 2017 5:27 pm

Idela Haukansilmä

Ikä: 22 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: naimaton, ei seurustele
Ammatti: ei virallisesti mitään. Kerää ja myy tietoja laittomissa piireissä. Zahir Athertonin Dionen kontakti.
Perhettä: ei ole. Isä ihminen, äiti haltia.
Rotu: puolhaltia, tiettävästi Rheanhaltiaa ja ihmistä.
Pituus: 153 senttiä

Pelaaja: Tinanja

Ulkonäkö
Idela on siro kasvonpiirteiltään ja rakenteeltaan. Tällä kuitenkin on ehkä jokunen kilo ylimääräistä, ja se on kerääntynyt niin, että tuon vartalo näyttää hyvin naiselliselta: lantio erottuu selkeästi, rinnat ovat sopusuhtaisen kokoiset tuon kehoon nähden. Kasvonpiirteet ovat sirot, silmät melkein mantelinmuotoiset ja ripset paksut, mustat. Kulmakarvat nainen nyppii ja siistii niin, että ne ovat kapeat, pienet. Kasvoja kehystävät punertavanruskevat, latvoista kihartuvat hiukset, jotka yltävät hieman lapaluiden alapuolelle.

Idela vaihtaa vaatetustaan tilanteen mukaan. Tuo saattaa pukeutua paljastavaan ja kauniiseen mekkoon, jos tarvitsee esitellä naisellista puolta. Muutoin tuo suosii keveitä, kestäviä saappaita ja tummansävyistä vaatetusta: housuja ja tunikaa, sekä viittaa, joss aon kasvot peittävät huppu.

Tämä pitää aina kahta pientä tikaria mukanaan, jotta voi travittaessa puolustautua: ne hän piilottaa vaatteisiinsa, mutta helposti saataville.

Luonne & tavat
Idela on nykyään melko naisellinen. On hänessä edelleen sitä nuorta poikatyttöäkin jonkin verran, varsinkin nuoren naisen sanoissa ja kommenteissa. Sosiaalisissa tilanteissa Idela onkin sulava, vaihtaa aihetta nopesati, taitavasti jos aihe liikkuu liian henkilökohtaisilla vesillä. Hän osaa sulavasti juonitella muut puhumaan asioista sivu suunsa, ja jos pelkkä keskustelu ei riitä, osaa Idela myös vietellä, tai viimeisimpänä keinonaan kiduttaa tai käyttää väkivaltaa.

Nainen on taitava taistelija lähietäisyydellä. Ketterä, ja hänellä on hyvä kehonhallinta. Aseinaan tuo suosii yksinkertaisia, pieniä tikareita joita voi pitää mukana huomaamatta, ja käyttää nopeasti ja tappavasti, tai hienostuneesti ja hitaasti kiduttamiseen. Se on kuitenkin viimeinen keino, johon Idela turvautuu: taistelussa on aina se vaara, että joku kuitenkin tunnistaa hänet, jos huppu lentää niskaan tai joku on nähnyt hänet aiemmin taistelemassa. Väkivallan sijaan Idela yrittääkin toimia enemmän keskustelemalla, ja usein myös viettelemällä: esittelemällä hieman liikaa paljasta pintaa, huijaamalla, että voi ehkä jopa suostua sänkyyn jonkun kanssa.

Henkilöllisyyttään ja kasvonpiirteitään tunnistamiselta Idela suojelee hyvin: hän ei jaa henkilökohtaista tietoa itsestään kenellekään, ja piilottaa piirteensä usein hupun taa. Hän muuttaa ulkonäköään mieluusti myös meikillä ja hiustyyliä vaihtamalla.

Tuttujen kesken Idela on rento, huumorintajuinen nuori nainen, joka viihtyy kapakassa iltaa viettämässä. Tämä livistää toisaalle, jos paikassa puhkeaa tappelu. Työnsä luonteen vuoksi Idelalla on vain harvoja ystäviä, mutta paljon tuttuja, joiden seurssa pitää olla ystäviä varovaisempi. Nainen kerää ja myy tietoja työkseen, ja lisäksi toimii Zahir Athertonin Dionen alueen välikätenä välittäen käskyjä ja kirjeitä eteenpäin. Henkilökohtaisesti Idela on kerran tavannut Zahirin, kun maaigkko vieraili Phoebessa joitain vuosia sitten, Idelan isän kuoleman aikoihin ja sen jälkeen.

Menneisyys
Tapa ja taito luovia Dionen kaduilla ja laittomuuksien seassa on tullut naiselle jo verenperintönä. Tämän isä oli rikollinen Dionen alamaailmassa, rikollisjoukoissa luovija, joka kuitnekin teki vielä omia, itsenäisiä töitään laittomalla puolella. Tämä karski ihmismies kasvatti myös ainoan lapsensa ainoalla tavalla, jonka tiesi. Näin Idelastakin kasvoi nopeasti poikatyttömäinen nuori nainen, joka tiesi tarkalleen, missä kulkea, jos halusi tulla huomatuksi, tai pysyä piilossa. Hänen äitinsä tiettävästi kuoli jo Idelan syntymän aikoihin, ellei jopa synnytyksessä.

Idelan naiselle itselleen rakas isä kuoli vain muutamia vuosia sitten. Rikollisura keräsi lopulta liikaa vihollisia. Mutta isä oli osannut ohjata Idelan oikeaan suuntaan: tasaisen palkkavirran äärelle tietojen keräämiseen ja välittämiseen. Idela tosin ylpeänä pystyi vielä juuri ennen isänsä kuolemaa esittelemään tälle saaneensa itse pomon itselleen: Zahir Athertonin Phoebesta. Tämän aiempi kontakti oli kuulemma tullut tiensä päähän. Idela ei ole varma, onko Zahir ollut hänen isänsä murhan takana, vai onko syyllinen joku muu - mutta hän ei halua spekuloida sitä, Zahir maksaa liian hyvin saadakseen spekulointia vastauksekseen. Eikä Idelan korvien ohitse ole mennyt myöskään se, miten raaka ja julma maagikko Phoebesta voi halutessaan olla.

Kontaktit
Zahir Atherton Phoebessa, Tinanjan päähahmo
Anthon, Dionessa, Ulrf:n päähahmo

Esiintynyt peleissä
Kuka kusi minun muroihini?, Dione

Post Reply