Tomar - varakas kauppias Poenerista, sivuhahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 896
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Tomar - varakas kauppias Poenerista, sivuhahmo

Post by Tinanja » Sat Sep 09, 2017 5:54 pm

Nimi: Tomar
Rotu: Ihminen
Ikä: n. 40
Ammatti: Kauppias.

Yleistä & menneisyys:
Tomar ja hänen vaimonsa asuvat Poenerissa suurehkossa talossa, jonka yhteydessä on heidän oma kauppansa. Lapseton pariskunta on melko varakas ja hyvin toimeentuleva.
He myyvät elintarvikkeita ja kankaita, sekä toisilta ostamiaan ja myös itse valmistamiaan tuotteita Poenerin ympäristössä ja paljon myös laivoilla saaristoon.
Mies ei syntynyt rikkaaseen tai arvovaltaiseen sukuun, joten hän on saavuttanut jokaisen kolikon mittavasta omaisuudestaan vain ja ainoastaan ahkeralla työllä.

Ulkonäkö:
Tomar on parrakas ja tummahiuksinen, melko suurikokoinen mies. Hänen korkea elintasonsa näkyy selkeästi hänen rotevuudessaan ja kalliissa vaatteissaan. Tomar pukeutuu joko teetettyihin tai vaimonsa arvokkaista kankaista ompelemiin vaatteisiin.

Luonne:
Tomar on työteliäs ja kunnianhimoinen luonne. Hän arvostaa rohkeutta, voimaa, ahkeruutta ja sitkeyttä, sekä tietysti myös hyvää ruokaa.
Miestä voisi kuvailla melko yksinkertaiseksi ja itsepäiseksi. Hän elää täysin arvojensa mukaan ja olettaa toistenkin tekevän niin. Jos joku ei toimi tai ei miellytä häntä, syntyy varmasti ongelmia, eikä mies tunne sanaa "sopuratkaisu".

Muuta:
Tomar osti noin 20 vuotta sitten Ismeneksi nimetyn tyttövauvan itselleen apulaiseksi kauppaan, pitämään huolta kirjanpidosta ynnä muusta. Hän jätti lapsen kasvatuksen vaimolleen, eikä ollut kiinnostunut lapsesta juuri muuten kuin ilmaisena työvoimana. Ismene ei oppinut taitavaksi lukijaksi tai kirjoittajaksi, eikä hänellä ollut edes voimaa auttaa tuotteiden lastaamisessa. Tomarin silmissä tämä oli vain tyhmyyttä ja laiskuutta, joten hän alkoi kurittaa lasta. Ismene sieti sitä joitakin vuosia, mutta sitten hän karkasi, varastaen samalla huomattavan määrän rahaa.
Mies koetti ensin etsiä tyttöä, mutta luovutti pian. Hän kantaa silti edelleen kaunaa tytölle erityisesti tämän varastaman rahasumman johdosta.

Suhteet:
- Vaimo: Mona
- Ottolapsi: Ismene (karannut)
- Paljon kauppasuhteita mantereella ja saaristossa

Tomarin on alunperin luonut Capzise 22.10.2012

Post Reply