Ramener, lohikäärme

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 896
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Ramener, lohikäärme

Post by Tinanja » Sat Sep 09, 2017 5:58 pm

Ramener

Alunperin joko Geez tai Tinanja joskus ennen vuotta 2009.

Hopeinen lohikäärme, ikää noin 590 vuotta, asuu Deimosin vuoristossa, lähempänä Phoebea kuin Dionea.

Ramener on samankaltainen kuin monet muutkin lohikäärmeet. Itsekäs ja vallanhaluinen. Sillä on kierteiset, taaksepäin suuntautuvat, kokoon nähden aika pienet sarvet ja suuret silmät. Ramenerin siivet ovat sen kokoon nähden hieman pienemmät kuin yleensä lohikäärmeillä. Vaikka useilla lohikäärmeillä onkin kulmahampaat, jotka vain korostavat lohikäärmeen suuruutta ja pelottavuutta, Ramenerin kulmahampaat eivät ole läheskään yhtä suuret kuin lohikäärmeillä yleensä. Ramener on myös hieman pienempi kuin lohikäärmeet yleensä.
Ikää on kertynyt noin 590 vuotta, mikä ei ole tarkka ikä.

Ramener on hyväntahtoisempi kuin useimmat lohikäärmeet, mutta ei kuitenkaan pidä suunnattomasti ihmisistä, haltioista, Ajanlaneista ja kääpiöistä ei yhtään. Ajanlanien lentokyky on Ramenerin mielestä täysin turhanpäiväinen, lohikäärmeethän ovat taivaan valtiaita. Jumalia ei lasketa, eikä kyseinen lohikäärme niihin uskokaan kovin voimakkaasti. Erilaiset älyä ja nokkeluutta mittaavat leikit, arvoitukset ja muut ovat Ramenerin mielestä mukavaa ajanvietettä, mutta niihin ei tarvitse kiinnittää paljoakaan huomiota.

Magia ilmentyy voimakkaana, mutta kyseinen lohikäärme ei käytä sitä kovinkaan usein. Ramenerin mielestä magia on ihan mukava asia, mutta tekee elämän hankalaksi. Pitää muistaa kaikennäköistä turhaa tietoa. Lumottuja esineitä Ramenerilla kuitenkin on, kuten tarunhohtoinen Ajan miekka. Alunperin Ramener vain tunsi Ajan miekan 'haltijan', mutta epämääräisten tapahtumien jälkeen se päätyi Ramenerin haltuun. Eikä lohikäärme varmastikaan luovu siitä ihan heti.
Maagisten esineiden tekeminen on Ramenerin mielestä täysin turhaa, vaikka toiset lohikäärmeet niin usein tekevätkin. Pitävät sitä vallan merkkinä. Sellainen höpinä saa Ramenerin pudistamaan suurta päätänsä huvittuneesti.

Post Reply