Dareen, Sha'lassahaltia, kotiäiti Ledassa

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 896
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Dareen, Sha'lassahaltia, kotiäiti Ledassa

Post by Tinanja » Sat Sep 09, 2017 6:01 pm

Dareen

HOX! Dareen on ollut päähahmoni, mutta koska neidistä on tullut rouva ja tämä on paikoilleen asettunut ei-niin-suureen paikkaan, Dareenista on tehty puolipäähahmo. Jos Dareenin haluaa tavata, tai tällä pelata, ota ihmeessä yhteyttä.

Lempimimet: Dareenjo
Sukupuoli: nainen
Siviilisääty: naimisissa
Ikä: 207
Pituus: noin 165 cm
Kotoisin: Konaj’n aavikolta
Työ: kotiäiti

Juuri nyt:
Raskaana. Odottaa toista lastaan. Lasten isä on Mikonja.

Ulkonäkö

Dareenilla on ihmisten keskiverron ihonväriä tummempi iho. Ei merkittävästi, mutta selkeästi ruskettuneen näköinen ja tummempi. Haltia ei myöskään rusketu helposti, vaan ihonväri on ympäri vuoden sama. Se kertookin naisen alkuperästä aavikolta, samaten tämän rodusta. Dareen on Sha’lassahaltia, ja kuten haltiat yleensä, on nainen vartaloltaan solakka, mutta jäntevä, sekä tämän kasvot ovat melko sirot.

Kasvot ovat hieman kapeammat, mitä yleensä ihmisillä, mutta naisen hieman pyöreät posket vähentävät tätä vaikutelmaa. Korvat kaartuvat hieman taaksepäin ja ovat kärjestä suipot. Naisella ei ole korvakoruja, eikä Dareen muutenkaan suosi pukeutumisessaan koristeluja, tai koruja, sillä kokee ne turhamaisiksi aseman korostamiseksi. Naisella on suklaanväriset, täyteläiset silmät, joita kehystävät paksut ripset. Ne ovat mantelinmuotoiset, ja sijoittuvat melko lähelle toisiaan. Nenä on siro, samaten leukaperät. Huulet eivät ole erikoisen näköiset, eivät ponnahda kasvoista mitenkään esille. Poskilla on pientä pyöreyttä ja niille kohoaa usein pieni puna - Dareen näyttääkin sen johdosta nuoremmalta, mitä onkaan. Tuttujen kesken kasvoilla on usein suloinen pieni hymy. Muuten tämä on melko ilmeetön, jopa varautunut tuntemattomien seurassa. Naisen hiukset yltävät tämän lapaluille saakka, ja ovat suorat, hiekanruskeat.

Dareenin vartalo on solakka, jäntevä. Tämä on melko lyhyt haltiaksi, ja muistuttaa vartaloltaan helposti ihmistä enemmän kuin stereotyyppistä haltiaa. Raskaudet ovat keränneet pientä rasvakerrosta hänen takapuoleensa ja rintoihinsa, ja se saakin Dareenin näyttämään naisellisemmalta, mitä vielä ennen raskauksia olikaan.

Nainen suosii vaatteissaan käytännöllisyyttä, mutta pitää mekoista, jotka yltävät noin polviin saakka. Väreinä nainen suosii maanläheisiä sävyjä, sillä ne ovat helposti saatavilla ja edullisia. Mekot yltävät usein polven tasalle, ja ovat yksinkertaisia, hihattomia tai sitten niissä on pitkät hihat vuodenajasta riippuen. Dareen pitää myös tarvittaessa neuleita tai viittoja mekkonsa päällä, tai pitkää, polviin saakka yltävää talvitakkiaan. Kenkinään tämä suosii nilkkureita tai sandaaleja, mikäli sää niin sallii.

Luonne & tavat

Nuorempana Dareen on ollut melko lailla mukavuusalueellaan pysyvä, tuntemattomia ja väkijoukkoja välttelevä nuori nainen. Tältä puuttui itseluottamusta sosiaalisiin kontakteihin, ja tämä usein näkyi siinä, miten pakkomielteisesti nainen huolehti siisteydestään, pukeutumisestaan ja asuinpaikkansa siisteydestä. Nykyään Dareen on edelleen hieman sisäänpäinsulkeutunut, muttei vierasta enää pelonsekaisin tuntein tuntemattomia, jotka tapaa esimerkiksi torilla. Nainen silti välttelee edelleen väkijoukkoja, ahtaita ja kosteita paikkoja sekä ei mielellään itse tee aloitetta sosiaalisissa tilanteissa. Käytökseltään nainen on hyvin peruskiltti ja -kohtelias, ja pyrkii tekemään jonkinnäköisestä epävarmuudestaan huolimatta hyvän vaikutelman itsestään ja siitä, mitä on tekemässä. Hän on edelleen tarkka siisteydestä ja pukeutumisensa yhtenäisyydestä, muttei enää niin pakonomaisesti kuin nuorempana: hän on lopulta sisäistänyt, ettei pakkomielteinen siivoaminen hyödytä ketään.

Tämä muutos onkin suurimmaksi osaksi hänen nykyisen aviomiehensä Mikonjan ja tämän kanssa saadun tyttären, Dareijan ansiota. Äitiys on rauhoittanut muuten hieman levotonta ja epävarmaa naista ja saanut tämän rentoutumaan ja rauhoittumaan. Hän välttelee edelleen vieraita ympäristöjä ja viihtyy mukavuusalueellaan, muttei ole niin ehdoton enää joidenkin asioiden kanssa: kotona voi olla tavarat hieman sekaisin, vaatekerran ei tarvitse olla aina niin huoliteltu ja siisti, vaan kotona sekä hän, että myös Dareija voivat hyvin pitää jotain arkisempaa yllään.

Vaikka Dareen itse lähti nuorena kotoa ja yhteisönsä luota, tämä ei halua tuoda sitä millään lailla esille Dareijan kanssa. Hän haluaa luoda lapsilleen pysyvän ja turvallisen ympäristön, sekä haluaa huolehtia, etteivät nämä tule jäämään yksin. Dareen suhtautuu melko suojelevasti Dareijaan, ja toisinaan jopa hieman liiankin suojelevasti kieltäen tätä tekemästä jotain, joka todennäköisesti järjellä ajateltuna voisi olla ihan hyvä mahdollisuus tai asia.

Kotonaan Dareen on vieraita kohtaan hieman vähemmän varautunut - varsinkin, jos nämä ovat esimerkiksi Mikonjan tuttuja. Täysin tuntemattomia kohtaan tämä suhtautuu varauksella, mutta kohteliaasti, ja yleensä kaivaa kaapista jotakin pientä tarjottavaa näille. Tutuille Dareen on avoin, lämminhenkinen ja hymyilevä nuori nainen, josta näkee pitkälle, että tämä on tällä hetkellä onnellinen
elämässään. Vaikka Dareen suhtautuukin melkolailla kaikkeen uuteen varauksella ja hieman epäillen, on jonkun naiselle läheisen kuitenkin kohtuullisen helppo yllyttää ja innostaa nainen kokeilemaan myös uusia asioita.

Historia

Dareen sai jo nuorena kärsiä siitä, että hänen isänsä ei sopeutunut Sha’lassahaltioiden yhteisön normeihin. Tämä toimi rikollisella polulla ja vältteli rangaistuksia, joita hänelle määrättiin. Dareenin isä oli sukunsa hylkiö jo ennen lapsen syntymää. Mies ei myöskään olisi halunnut lasta Dareenin äidin kanssa, mutta yhden yön suhteesta syntyi Dareen. Yhteisön normien mukaan Dareenin vanhempien olisi molempien pitänyt osallistua lapsen kasvatukseen, mutta nuori tyttövauva jäi äitinsä hoiviin isän lähtiessä. Kun Dareen oli kolmisenkymmentävuotias nuori haltianainen, hänen äitinsä murhattiin.

Ilman syyllisen löytymistä ja äitinsä tukea Dareen ajautui nopeasti yhteisön ulkopuolelle, kun hänellä ei varsinaisesti luottoystäviä ollut. Nuori haltia lähti kiertelemään maata ja etsimään itselleen paikkaa, jossa elää elämäänsä. Tämä löysi joitain vuosia sitten Ledaan sattumalta, ja tapasi nykyisen aviomiehensä, Mikonjan siellä.

Esiintynyt peleissä
Linkitetyt löytyvät nykyiseltä foorumilta

Vesiputouksella: Syyskuu 2007
Leda: kaksi haltiaa: Syyskuu 2007
Talvi Ledan lähistöllä: Kesäkuu 2008
Lumen saartama talo erään kylän laidalla
Kesä, rakkautta ja suuri kysymys
Pakotettu ihmisten ilmoille
Avaat rintani kuin lyhdyn, sytytät sinne kynttilöitä
Jäniksiä ja lohikäärmeitä
Pieniä tarinoita

Kontaktit
Mikonja
Dareija
Nimrod
Novian Lukinsormi
Vilutar

Post Reply