Kaitlyn, parantaja Phoebessa, sivuhahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 896
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Kaitlyn, parantaja Phoebessa, sivuhahmo

Post by Tinanja » Sat Sep 09, 2017 6:02 pm

Kaitlyn
Phoebessa asuva parantaja, Tinanjan aiempi päähahmo.

Ulkonäkö

Monin tavoin normaalin, massasta erottumattoman ihmisnaisen näköisen Kaitlynin piirteet on helppo unohtaa. Niissä ei ole mitään erikoista normaaleihin ihmisten kasvoihin verrattaessa. Ainut, pieni ero ihan täysin normaaliin ovat päivettyneestä ihosta erottuvat pisamat. Kasvoja kehystävät melkein mustat, hyvin tummanruskeat hiukset, jotka yltävät suurinpiirtein lapaluiden tasolle. Niitä nuori ihmisnainen pitääkin useimmiten kiinni, poissa tieltä.

Hiusten tapaan ihonväri on melko tumma, päivettynyt ja silmät ovat sinivihreät, melko tummat sävyltään, eivätkä juurikaan erotu yksinkertaisesta, normaalista kokonaisuudesta.

Koruja Kaitlyniltä ei juurikaan tapaa lukuunottamatta muutamia tämän aina mukanaan kantamia koruja. Yksi niistä on parantajien melkeinpä tunnukseksi luokiteltava Sadÿr, aukeavaa ruusua kuvaava, kullanvärinen riipus kaulassa. Sen lisäksi Kaitlynillä on vasemmassa korvassa yksi korvarengas, oikeassa näitä on kaksi.

Kaitlyn ei myöskään herätä pukeutumisellaan huomiota, ainakaan tarkoituksella. Hänen viittansa on melkein samaa sävyä kuin hänen silmänsä, joskin siitä erottuu enemmän vihreä. Viitan alla on melkein vuodenajasta riippumatta mitäänsanomattomat vaatteet; tunika ja housut, sekä ympäri vuoden tämän jalkoja peittävät kuluneet nahkasaappaat. Tunikan ja housujen värillä ei juuri erotuta; Kaitlyn suosii pukeutumisellaan maanläheisiä, suhteellisen tummia värejä.

Mukanaan hän kantaa aina vedenkestävää, vaalehtavan ruskeaa nahkalaukkuaan, joka on nähnyt varmaan maailmaa yhtä paljon, mitä parantaja itsekin. Laukun solki on jo aikansa elänyt; hieman ruosteessa ja vääntynyt.
Vyöllä useimmiten roikkuu lyhyt, kaarevateräinen miekka koristeettomassa huotrassaan. Sen enempää aseita ei pientä laukussa kannettavaa tikaria lukuunottamatta naiselta usein löydykään.

Pituutta tällä parantajanaisella on 160 cm.

LUONNE JA TAVAT

Kaitlyn ei luonteeltaan ole niin tavallinen kuin voisi ulkonäön suhteen luulla. Hän ajattelee hyvin paljon ja yrittää ajatella asioita myös eri näkökulmista. Useimmiten hän pitää omaa näkemystään toimivana, mutta ottaa kyllä huomioon muutkin. Kaitlyn haluaisi aina tietää asioiden oikean laidan, vaikka se ei aina miellyttäisikään. Hänellä on loistava itseluottamus, jollei parantamista oteta lukuun. Hän nimittäin aina - ainakin melkein - epäilee parantajantaitojaan, useimmiten turhaan.
Parantaja osaa myös piilottaa tunteensa niin halutessaan, vaikka suuttuukin helposti. Hän usein myös ymmärtää, milloin pitää vain häipyä vähin äänin. Jollain tavalla hän on myös varovainen, eikä aina niin rohkea kuin itseluottamuksen määrästä voisi päätellä. Esimerkiksi hän jännittää mennä tapaamaan tuntemattomia ihmisiä ja usein hänen hermostuneisuutensa näkyy päällepäin. Muut tunteensa hän piilottaa hyvin, kuten jo edellä mainittiin.

Kaitlyn osaa myös olla kohtelias ja avoin, tosin vain silloin, kun tuntee edes jotenkuten sen, jonka kanssa keskustelee. Hän ajattelee usein perhettään ja ystäviään, joiksi hän lukee vain muutaman ihmisen. Haltioista ja Ajanlaneista - thrivaneista puhumattakaan - hän ei erikoisemmin pidä, vaikka sietääkin näitä. Hän myös haaveilee hiljaa mielessään asettuvansa joskus aloilleen ja perustavan jonkinlaisen yrityksen, vaikkei mitään suunnitelmia ole vielä tehtykään.

Kaitlynin suhtautumien uskontoon vaihtelee aika paljon. Hän kyllä kunnioittaa muita, jotka pitävät uskontoa tärkeänä osana elämäänsä, muttei välttämättä ymmärrä heitä. Hän myös useimmiten ottaa osaa jollain tavoin uskonnollisiin juhliin, vaikkei välttämättä aina olekaan ajan tasalla siitä, mitä juhlitaan ja miksi. Jollain tavoin hän kuitenkin ajattelee, että jumalia ja jumalataria on olemassa, vaikkei se kovin tärkeältä tunnukaan. Yleisesti ottaen hän siis melkeinpä viis veisaa uskonnosta, mutta kuitenkin arvostaa sitä ja sitä kunnioittavia persoonia.

Menneisyys

Kaitlyn on kasvanut Dionen lähettyvillä sijaitsevassa maatalossa, jossa oli pienimuotoista maataloustoimintaa. Kaitlyn kuitenkin vietti suurimman osan ajastaan Dionessa. Rasavilli nuori tyttö tutki kaupungin kolkat, viihtyi itsekseen ja sai olla rauhassa niin kauan kuin ei aiheuttanut ongelmia.

Tiukan, mutta Kaitlynille etäisen isän lisäksi perheeseen kuului häntä kaksi vuotta vanhempi isoveli, joka oli isän silmäterä. Pikkusisko oli kolme vuotta Kaitlyniä nuorempi. Keskimmäisenä kolmesta lapsesta Kaitlyn itsenäistyi nopeasti, viihtyi itsekseen ja Dionen kaduilla. Kaitlynin äiti oli parantaja, kuten Kaitlyn itsekin nykyään, vaikka äiti toivoikin maagikkoa tytöstä.

Kaitlyn oli keskimmäinen lapsista, ja lähti opiskelemaan Metikseen parantamista, kun täytti viisitoista. Tämän opiskelu meni hyvin huomioimatta sitä, että numeroiden kanssa nuorella parantajalla oli aina ongelmia. Tämä kuitenkin valmistui sieltä, ja lähti maata kiertämään, kun ei tuntenut enää oloaan kotoisaksi Dionessa. Tritonin kautta Kaitlyn päätyi perustamaan pienen yrttiputiikin ja tarjoamaan parantajanpalveluitaan Phoebessa.

Kontaktit

* Rozany, Phoebessa.
* Firdorn, Phoebessa

Pelit

Lähimmäisenrakkauttako?, Phoebe
Väärässä paikassa väärään aikaan, Phoebe

Post Reply