Cjësterina Devrut ~ Nöyrä majatalon emäntä, sivuhahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 797
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Cjësterina Devrut ~ Nöyrä majatalon emäntä, sivuhahmo

Post by Tinanja » Sat Sep 09, 2017 6:03 pm

Nimi: Cjësterina Devrut
Laji: Ihminen
Ammatti: Majatalon emäntä
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 23

Ulkonäkö:
Cjësterinalla on vaalean, ehkä kullertavan ruskeat lainehtivat hiukset. Useimmiten hän pitää niitä auki, ja joskus liinalla kiinni. Rinalla näkee usein valkoisia, ruskeita ja liloja vaatteita yllään. Hän pukeutuu pitkähihaisiin mekkoihin, jotka päälle pistettävän tunikan lailla ulottuvat nilkkoihin saakka. Rina käyttää useimmiten puisia helmiä kaulassaan, ja hänellä on kyllä korvanreiätkin, mutta hyvin harvoin hän käyttää korvakoruja. Rinan mekoissa ja tunikoissa on usein vaaleita kirjailuja. Hän käyttää usein mekkojen kanssa valkeita, villaisia huiveja harteillansa.

Rina on 156 senttiä pitkä, ja hyvin siro ruumiinrakenteeltaan. Cjësterinan kasvot ovat sirohkot ja tuon ihonväri on liki lumenvalkea, hyvin, hyvin vaalea. Rinan silmät ovat lähinnä sinertävän savunharmaat, mutta tarkkaan katsoessa niistä voi havaita muitakin, kuten ruskeita vivahteita. Cjësterinalla on suuret, mantelin malliset silmät, sopusuhtainen nenä ja tummat, kapeat huulet.

Luonne & tavat:
Rina on luonteeltaan pääosin nöyrtyväinen ja hiljainen, erityisesti ylempiään kohtaan hän pyrkii pysymään nöyränä, mutta jos hän pääsee kuitenkin tuohtumaan (tilannetta, aikaa tai paikkaa katsomatta), niin voi sitä kielenkäyttöä. Rinan suusta pääsee suorastaan sammakoita tuon suuttuessa, vaikka harvoin näitä tilanteita tuleekaan vastaan. Majatalossaan Rina palvelee asiakkaita mielentilasta riippuen, mutta yleisesti ystävällisesti.

Rina ei rakastu kovin herkästi, mutta ihastuminen, sehän on eriasia, eikö? Rinan sydän saattaa sykähtää liiankin usein, ja ihastumista tapahtuu liki päivittäin, mutta useimmiten Rinan ihastuminen on ohimenevää. Jos joskus sattuisi niin, että Rina syvemmin ihastuisi, pyrkisi Rina parhaansa mukaan olemaan uskollinen ja rehellinen.Ystäviään kohtaan Rina käyttäytyy melko avoimesti, ja pyrkii olemaan rehellinen, ja luotettava näitä kohtaan. Arvostettujen henkilöiden läsnäollessa Rina yrittää parhaansa mukaan hillitä itsensä ja olemaan kuten kunnon nuoren naisen tulee.

Harvoin Rina nauraa, tai edes hymyilee aidosti, mutta välillä sitäkin sattuu. Rina ei pidä yksinäisyyttä hyvänä asiana, ja pyrkii aina ihmisten tai muiden olentojen läheisyyteen. Rina vierastaa hieman haltijoita sun muita olentoja, ja tämän vuoksi viihtyy paremmin ihan vain ihmisten seurassa.

Menneisyys:
Rina ei koskaan ole tavannut oikeaa isäänsä. Hänen äiti ei kertonut tälle mitään tämän isästä. Rina eli 19 vuotiaaksi asti äitinsä luona, auttoi tätä tämän arkipuuhasteluissa, ja lopulta lähti omille teilleen. Lopulta Rina saapui pienehköön kaupunkiin nimeltä Glenys, ja monien sattumusten saatossa Rina sitten ryhtyi majatalon pitäjäksi/emännäksi.

Pitää:
Cjësterina rakastaa kesää. Auringon paistetta, jopa kesäisiä, pitkiä ja raikkaita sadekuuroja, sateen kosketusta. Rina rakastaa kaikkia kesän ja kevään tuoksuja, vastapuhjenneita kukkia, pihkan aromia ja meren suolaista vivahdetta sieraimia kutkuttelemassa. Hän rakastaa lämpöä, ja useimmiten aamuvarhain, kun pitäisi nousta ylös lämpimästä huopien alta, tekisi Rinan mieli jäädä sinne lämpöön uinumaan.

Rina rakastaa myös eläimiä, rakastaa katsella niiden ehkä epävarmoja, mutta silti niin rohkeita liikkeitä ja tekemisiä, aina silloin, kun sellaista pääsee seuraamaan. Rina pitää myös tuulesta, mutta liian kylmä tuuli ei ole lainkaan hänen mieleensä.

Rina pitää ehdottomasti myös vasta leivotun leivän tuoksusta, vaikka sen maku ehkä voittaa tuoksunkin? Rina käyttää paljon hajuaistiaan, ja ensimmäiset mielipiteensä eri asioista saattaa hän luoda näiden tuoksujen ja hajujen mukaan.

Muuta:
Cjësterinan mukana tuon matkustaessa (jota tapahtuu tosin harvoin, sillä Rina ei pidä matkustamisesta) kulkee tämän tikari, jonka hän on saanut äidiltänsä, jonka Rinan äiti kuuleman mukaan, on saanut Rinan isältä, jota neito ei siis itse ole koskaan tavannut.
Tikariin on kaiverreltu erilaisia kuvioita, ja vieläkään ei Rina ole saanut selville, mitä kaiverrukset tarkoittavat.

Rina pyrkii matkustaessaankin pitämään tikarinsa piilossa mekkonsa taskun uumenissa, piilossa varkailta, ja ehkä joltain muultakin. Sillä Rina pitää tärkeänä sitä, ettei kukaan tiedä tämän kantavan minkäänaista asetta mukanaan. Cjësterina ei pidä mukanaan muulloin tikariaan, tai muutakaan aseistusta, kuin vain pitkillä matkoilla.

NasiLobon entinen päähahmo, ja häneltä on lupa hahmon käyttämiseen sivuhahmona.

Post Reply