Lushiar Mustasiipi, puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 567
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Lushiar Mustasiipi, puolipäähahmo

Post by Kuparirapu » Sat Sep 09, 2017 8:25 pm

Lushiar Mustasiipi, tunnetaan myös nimellä ”Valkosilmäinen korppi”
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Ennustaja
Rotu: Ajanlan
Puolipäähahmo
Pelaaja: Kuparirapu

Ulkonäkö:
Usein kuvaukset Ajanlanennustajan ulkonäöstä ovat paisuteltuja huhuja, mutta monissa niissä on yhteneviä piirteitä. Lushiar on kuin pelottava varjo yössä, helposti päätä pidempi kuin normaali ihminen. Hänen yllään sanotaan olevan tummanpunertava, monimetrinen vaate joka on kiedottu Ajanlanin hoikan kehon ympärille useita kertoja ja kiinnitetty pienellä hopeasoljella vasemmalle olkapäälle. Ennustajan vahvat siivet ovat mustat, ja tarpeeksi suuret jotta Lushiar kykenee kietomaan ne niin itsensä kuin jonkun toisenkin ylle kuin pehmeän sulkapeiton.
Pitkien, ennustajan vyötäisille asti ulottuvien mustien hiusten reunustamilla, vaaleilla kasvoilla Lushiar pitää ohuesta mustasta kankaasta valmistettua naamiota, joka peittää hänen silmänsä. Naamio on koristeltu taaksepäin osoittavilla mustilla linnunsulilla, ja hänen nenänsä päällä lepää kiiltävä korpinnokka.
Joskus harvoin ennustaja riisuu naamionsa, ja niiden alta paljastuu kaksi suurta, kirkasta silmää joiden pupillit ovat helmenvalkeat. Silmien ympärille tatuoidut, mustat kuviot vain korostavan niiden kalpeaa väriä. Samanlaiset kuvioinnit kiertävät myös ennustajan molempia ranteita.

Luonne & tavat:
Harvoin kukaan törmää Lushiarin luo vahingossa. Yleensä hänet löytävät vain ne, jotka todella etsivät häntä, mutta ennustaja ei aja luotaan ketään jos he haluavat saada selville jotain. Ja heillä on ennustajan vaatima palkkio eli kiiltävää hopeaa. Tähänkin liittyy monta mielipidettä, mutta selkeitä ovat vain seuraavat seikat: palkkio voi olla yhtä lailla kolikoita kuin hopeasormus, ja sen on oltava puhtaaksi kiillotettu.
Lushiar tarjoaa asiakkailleen tietoa. Välähdyksiä niin menneestä, nykyhetkestä kuin myös tulevasta. Ennustajan pehmeä, kuiskeenomainen ääni tuntuu hivelevän kuulijaa, houkuttelevan häntä vajoamaan rauhalliseen turtumukseen. Vain olemaan, kuuntelemaan ja seuraamaan ennustajan hoikkien käsien liikkeitä. Ajanlanilla on useita tapoja povata tietoa asiakkaalleen, kuten vedellä täytetty hopeamalja tai luista valmistetut riimukivet. Hänen neuvonsa ovat joskus epätarkkoja, mutta niiden kuulija voi luottaa että ne käyvät tavalla tai toisella toteen. Selvää ei ole, hallitseeko mystinen Ajanlan magiaa, vai onko kaikki pelkkää vakuuttavaa esitystä. Usein Lushiarin asiakkaat päätyvät näkemään myös jotain itsestään, tavalla joka voi olla joskus hyvin epämiellyttävä. Luishar ei tuomitse eikä sääli, mutta jos joku kohottaa kätensä häntä vastaan edes kerran, ei tämä tule enää koskaan kohtaamaan ennustajaa uudelleen.

Ennustaja katoaa usein, eikä kukaan ole varma missä hän kulkee, mutta on paikkoja joista huhujen mukaan hänet voidaan löytää. Muutamia tällaisia paikkoja ovat hylätty autiotalo Metistä ympäröivässä metsässä, pajupuiden keskellä oleva lähde lähellä Phoebea ja tasainen kallionhuippu Aiedenvuoriston juurella Amalthenjärven rannan tuntumassa. Joka sinne uskaltautuu joko auringonlaskun aikaan tai yöllä kuunvalossa, voi kohdata tämän salaperäisen ennustajan ja pyytää tältä tietoja omasta kohtalostaan…

Nähty peleissä:

Mystiikkaa ja kummallisuuksia Lengwen (Lavandes)
Luunsirpaleita ja kristallipalloja Zahir Atherton (Tinanja)

Post Reply