Gabe, palkkiometsästäjä ja aseseppä

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 814
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Gabe, palkkiometsästäjä ja aseseppä

Post by Tinanja » Fri Sep 15, 2017 11:20 am

Gabe, palkkiometsästäjä ja aseseppä (sivuhahmo )
Kirjoittanut Lumikettu


Nimi: Gabriel Swordcrafter (käyttää nimeä Gabe)
Rotu: Ihminen
Ikä: 34
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Palkkiometsästäjä, Aseseppä
Perhesuhteet: Vanhemmat, kaksoisveli Magnus (menehtynyt)

Häneen voi törmätä varmimmin Dionen lähistöllä, vaikka hän matkusteleekin paljon.

Esiintynyt: ”Maagikko pulassa”-pelissä.

Ulkonäkö
Tämä kokenut palkkiometsästäjä on ulkonäöltään ihan tavallinen mies. Hän pukeutuu pitkään nahkatakkiin jonka molemmilla olkapäillä on turkistoppaukset. Takin alaosa on repaleinen.

Takin alla hänellä on hyvin usein villapaita. Käsissään hänellä on sormenpäistä avonaiset nahkahansikkaat. Hänellä on pussimaiset kangashousut ja jaloissaan pitkävartiset saappaat. Vyötäröllään hänellä on tavallinen ruskea nahkavyö jossa on messinkinen solki.

Kasvojen muoto on hyvin maskuliininen ja miehekäs. Hänellä on aina lyhyt ruskea parransänki, eikä hän paljoakaan piittaa ulkonäöstään.
Gabrielilla on ruskeat pitkähköt aina sekaisin olevat hiukset. Vihreät silmät joiden katse on jokseenkin aina vihamielinen ja tutkiva. Ne ovatkin melkein ainoa asia mitä miehestä näkyy, sillä tuo pitää villasta tehtyä paksua ja leveää kaulahuivia kasvojensa edessä.
Miehen ruumiinrakenne on lihaksikas ja melko vankka. Pituutta hänellä on 160cm.

Luonne:
Gabrielista saa aika ristiriitaisen kuvan. Hän on kaikille kohtelias ja puhuu ihmisille ystävällisesti. Sisimmässään hän on sulkeutunut, itsekäs ja katkera mies. Hän valitsee seuransa tarkkaan, ja pitää työn sekä huvin erossa toisistaan. Jos hän suostuu kiertelemään jonkun kanssa pitkin maailmaa, hän harvoin tekee niin vain auttamisenhalusta. Hänestä ei voi koskaan olla varma millä puolella hän on. Gabriel kun saattaa kääntää takkinsa koska tahansa.

Jos odotat palkkiometsästäjän oikeita ajatuksia, hän on suuttuessaan rehellisimmillään. Gabe sanoo asiat silloin niin kuin ne ovat, eikä hän säästele sanojaan. Hän myös tekee asiat kuin itselleen kokee parhaimmaksi. Ystäviä hänellä ei juurikaan ole.

Menneisyys:
Gabriel syntyi asesepän perheeseen. Hänellä oli myös kaksoisveli, joka oli hän paras ystävänsä. Varsinaista kotikaupunkia hänen perheellään ei ollut, vaan he elivät kiertolaisen elämää. Joskus he viipyivät eri kaupungeissa lyhyen ajan, kun hänen isänsä teki sepän töitä. Taito periytyi myös molemmille veljeksille. Hänen äitinsä ompeli vaatteita myyntiin.

Gabriel oppi lukemaan äitinsä avulla jonkin verran, sillä koulutukseen ei ollut varaa. Heidän setänsä oli taitava miekkamies ja opetti molemmille pojille miekan käyttöä. Pian kuitenkin Gabriel pyysi saada oppia sotakirveen käytön, ja se olikin hänelle luontevampaa kuin miekan.

Tuolloin hän oli luonteeltaan iloinen, auttavainen, avoin ja varsinainen vitsiniekka. Menetettyään veljensä hänen luonteensa muuttui.

Nykyhetki:
Hänellä on pieni sepän paja Dionen lähellä. Hän tekee erilaisia metallisia aseita.
Gabe ei kuitenkaan oleile kotonaan paljoa.

Usein hän on tehtävillä palkkiometsästäjän hommissa, joka tuntuu olevan miehen mieleinen ammatti. Hänen lempiaseistukseen kuuluu sotakirves, pitkä kapea miekka ja keihäs.

Post Reply