Yötyön pimeä puoli

Toisiksi suurinta merenrantakaupunkia kutsutaan myös Ceresin sivistyksen kehdoksi ja ainut julkinen kirjasto koko mantereella sijaitseekin Phoebessa. Kaupunki on vanha, mutta nyt sen turvallisuutta ja vakautta on koetellut katastrofi: kaupungin alta nousi ikiaikainen lohikäärme, joka matkallaan tuhosi osan kaupungista.
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 876
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Yötyön pimeä puoli

Post by Tinanja » Sat Oct 20, 2018 8:54 am

Ranyard kääntyi katsomaan ovelle kuullessaan sen käyvään ja Tessan tuovan viimeisetkin ämpärilliset kuumaa vettä hänen kylpyään varten. Ranyard oli jatkanut varusteidensa nopeaa puhdistamista - hän ehtisi sen tehdä paremmin esimerkiksi huomenna, öljyn ja paremman valon avulla, mutta oli tärkeää pyyhkiä vähintään enimmät liat... ja veret pois ennen kuin arvokkaat varusteet ruostuisivat siitä hyvästä. Mies ei näyttänyt ainakaan loukkaantuvan siitä, miten Tessan katse arvioi hänen kehoaan, kun nainen keräsi itsensä ja kantoi vedet ammeeseen saakka.
"Kiitos", Ranyard sanoi viimein Tessan kehottaesa häntä huikkaamaan alakertaan, jos hän tarvitsisi vielä jotain. "Voit olla varma siitä", mies hymyili vähän naiselle vielä ennen kuin tämä katosi takaisin portaisiin sulkien oven perässään. Ranyard huokaisi syvään vielä viimeistellessään varusteidensa pyyhkimistä - kylpy kieltämättä tulisi tarpeeseen.

Viimein mies upottautui lähes liian kuumaan, höyryävään veteen ja antoi itselleen luvan vain rentoutua, sulkea silmänsä ja antaa veden hyväillä kehoaan. Kaikesta huolimatta hän oli selvinnyt kohtalaisen pienin ongelmin tästä illasta, ja oli jälleen todistanut itselleen, että vielä pystyi jatkamaan elämäntyyliään... siitä huolimatta, mitä pieni ääni hänen takaraivossaan yritti sanoa.

//Kiitoksia itsellesi myös ^^

Locked