Ajan miekan kantaja, puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Arlin
Rakega
Posts: 81
Joined: Sat Sep 02, 2017 8:10 pm
Location: Karan

Ajan miekan kantaja, puolipäähahmo

Post by Arlin » Sat May 25, 2019 9:10 pm

Nimi: Vildar?
Rotu: puolhaltia (puoliksi ihminen, puoliksi Thalassahaltia)?
Ammatti: ???
Sukupuoli: mies?
Ikä: vähintään 50?
Kotipaikkakunta: Thrym (Aegir, Caliban)?

Ulkonäkö:
Puolhaltia, joka muistuttaa paljon ihmistä.

Vaatetus:
Mies pukeutuu hyvin mahtipontisesti ja näyttävästi korkealaatuisiin vaatteisiin. Näyttävyydestään huolimatta useimmat vaatekappaleet ovat suhteellisen käytännöllisiä ja joustavia miekkataisteluita varten.

Miehellä on yllään kullan väriin värjätty, ohut, hihaton nahkahaarniska, joka on koristeltu punaisilla, kaiverruksen näköisillä painaumilla. Haarniskan alla soturilla on tumman punainen, hihaton tunika ja jaloissaan tumman harmaat housut. Asua pitää kasassa paksu, ruskea nahkavyö. Jaloissaan tällä on kookkaat, mustat nahkasaappaat. Suunsa edessä miehellä on kullan värinen kangasmaski, jonka tarkoituksena on ainakin osittain peittää tämän identiteetti. Sotilaan olkapäillä lepää lähes polviin asti yltävä kullan värinen, huputon viitta. Viitta makaa hiukan miehen oikealla puolella.

Koruja sotilas ei käytä yllään.

Luonne & tavat:
"Hän on hirviö. Hän ei epäröi vahingoittaa toisia, edes lähimmäisiään. Hän ei epäröisi käyttää salia omiin tarkoituksiinsa, uhratakseen tuntemamme maailman, mikäli hän pääsisi sinne asti." -Lin.

Magia:
???

Aseistus:
Mies kantaa mukanaan legendaarista Ajan miekkaa, joka pystyy legendojen mukaan avaamaan Ajattoman salin.

Muuta:
Thalassahaltiakylässä, pohjoisten vuorien laidalla, on liikkunut huhuja tämän sotilaan liikkeistä. Ajan miekan hallitsemana mies on nyt kulkemassa kohti pohjoista aavikon halki.

Kontaktit:
Lin Vinil? Vanha ystävä?

Menneisyys:
Tummahiuksinen poika katseli tylsistyneenä harmahtavaa horisonttia kivenlohkareen päältä. Puolhaltia huokaisi syvään ja alkoi sitten pyöritellä sormillaan vieressä nojaavaa puukkoaan. Hän oli monia vuosia lukenut tarinoita suurista sankareista ja kuullut mahtavia legendoja saaristonsa ulkopuolelta eri matkailijoilta, mutta hän itse joutui menemään keräämään mitättömän oloisia yrttejä vanhempiensa puotia varten. Calibanista kertovia legendoja oli vähän ja useimmat niistäkin olivat tylsiä, lapsia varten väsättyjä tarinoita. Poika huokaisi jälleen, mutta säpsähti nopeasti nähdessään tutun näköisen laivan horisontissa. Nuori mies juoksi nopeasti kohti satamaa.

Aegir oli yksitoikkoinen, kallioinen saari, jossa ei ollut mitään nähtävää. Riippumatta kuinka pitkälle puolhaltia juoksi, näkymä pysyi suurin piirtein samankaltaisena. Vanhan kansantarun mukaan saarella uinuu tänäkin päivänä muinainen jätti jossain piilossa maailmalta, mutta alueella hädin tuskin oli edes puita, joiden takana piilotella. Niillä vähäisillä taruilla, mitä Calibanilla oli, ei ollut edes mitään perää. Tympääntyneenä poika lisäsi vauhtiaan. Hän halusi mahdollisimman äkkiä pois tältä saarelta, ei, vaan koko Calibanista ja hän tiesi miehen, joka osaisi auttaa häntä siinä.
Lakimies Firdorn | Katuvaras Lalfar

Post Reply