Tanamorin salaisuudet

Toisiksi suurinta merenrantakaupunkia kutsutaan myös Ceresin sivistyksen kehdoksi ja ainut julkinen kirjasto koko mantereella sijaitseekin Phoebessa. Kaupunki on vanha, mutta nyt sen turvallisuutta ja vakautta on koetellut katastrofi: kaupungin alta nousi ikiaikainen lohikäärme, joka matkallaan tuhosi osan kaupungista.
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 883
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Tanamorin salaisuudet

Post by Tinanja » Wed Nov 29, 2017 6:47 pm

Maagisuus virtasi miehen kehon lävitse tämän koskiessa aseeseen. Mitä kauemmin haltiamies sitä piteli käsissään, sitä varmempi hän oli siitä, että heillä oli oikea esine. Avain, joksi Elageiros oli sitä kutsunut, oli siinä, hänen käsissään. Aleo vilkaisi nopeasti Llianjiin tämän kyseenalaistaessa sen, oliko kyseessä oikeasti avain vai ei. Vanhempi haltia saikin pian pikaista vilkaisua pidemmän katseen osakseen Aleon tajutessa, miten paljon tämän voimia ovi oli vienyt. Miten ovi oli imenyt kaiken energian ja magian tuosta vanhasta Rheanhaltiasta. Se sai Atlashaltiamiehen olon hieman paremmaksi syyllisyydestä, jonka tämä oli saanut Llianjinia opettaessaan. Se kertoi Aleolle, miten erilaisia he loppujenlopuksi olivat. Vaikka Llianjin miten osaisikin käyttää kahta loitsua, ei tämän magia, tai magiankäsittelytaito riittäisi siihen. Tuo oli huomattavasti häntä heikompi, ja tiedosta olisi varmasti myöhemmin hyötyä. Aleo kuitenkin käänsi lopulta katseensa takaisin aseeseen, jota piteli edelleen käsissään. Olisi aika lähteä täältä.

"Voi kyllä, minä olen varma siitä, että meillä on oikea esine käsissämme."
Miehen äänestä saattoi kuulla, että Aleo oli hyvin, hyvin ylpeä löydöstään, siitä huolimatta, että tämä oli vain hetkiä aiemmin ajatellut, ettei tämä ollut edes kovin todennäköistä. Saati, että hän saattaisi käsitellä esinettä pian. Mutta siinä se oli, hänen käsissään.

//Kiitos pelistä @Kuparirapu!
Sivujuoni jatkuu vielä hetken Phoebessa ennen kuin matka jatkuu eteenpäin, tutkimaan mihin avain käy.

Locked