Gumay & Malao - Puolipäähahmot

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Tinanja
Rakega
Posts: 906
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Gumay & Malao - Puolipäähahmot

Post by Tinanja » Sat Sep 09, 2017 5:55 pm

Gumay ja Malao

Vastaavat hieman alle 20 v. ihmistä, n.150 vuotiaita.

Korkea-arvoisia Atlasvartijoita. Lähetetty Alodien mukana Atlaskylän ulkopuolelle tiedusteluretkelle. Kummallakin on tummanvihreät huppuviitat, ja tummanvihreä kokopuku, jota kirjoo vaaleamman vihreä lehtikuvio. Molemmilla on paljon koruja; kaulakäätyjä, sormuksia ja rintaneuloja. Jaloissaan heillä on vaaleanruskeat nahkatossut, joissa turkisvuori. Kumpikin kantaa tummanvihreässä samettihuotrassa ohutta ja pitkää miekkaa, jonka kahva on koristeltu jalokivin ja samalla lehtikuviolla kuin heidän vaatteensakin.

Molemmat 190 cm pitkiä ja hoikkia. Pitkät vaaleat hiukset liehuvat vapaina, ja yltävät puoleen selkään. Korvat ovat huomiotaherättävän pitkät, suorat. Kalvakkaista kasvoista katsovat mantelinmuotoiset ja siniset, terävät silmät.

Malao on erittäin omahyväinen, kärsimätön ja kiivas luonteinen ja ylenkatsoo kaikkea ja kaikkia.

Hän on erittäin taitava miekankäsittelijä, mutta taistelumagiaa ei osaa kuin muutaman perus loitsun verran, ja on niidenkin suorittamisessa hitaanlainen.
Gumay on luonteeltaan hieman maltillisempi, mutta melkoinen kuumakalle hänkin. Gumay on myöskin toveriinsa verraten kiinnostuneempi muusta maailmasta, eikä aivan yhtä jyrkästi tuomitse sitä tai sen asujaimia surkeaksi tunkioläjäksi, mutta pitää kuitenkin itseään ja rotuaan paljon korkeammalla kuin mitään muuta. Kumpikin on ehdottoman uskollinen Atlashaltijain tavoille ja määräyksille. Gumay ei ole yhtä loistava miekkamies mitä toverinsa, mutta hän hallitsee taistelumagian paljon paremmin.

Mutta yleensä ottain kysymyksessä kuitenkin melko kokemattomat nuorukaiset, jotka on lähetetty matkaan saamaan sitä kokemusta ja viisastumaan.

Käyttöoikeus: Tuulihaukka

Post Reply