Vixar - vaarallinen metsästäjä, puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Arlin
Rakega
Posts: 86
Joined: Sat Sep 02, 2017 8:10 pm
Location: Karan

Vixar - vaarallinen metsästäjä, puolipäähahmo

Post by Arlin » Sat Sep 09, 2017 9:45 pm

Nimi: Vixar (sukunimeä ei ole)
Lempinimi: Vix (vain harva käyttää tätä nimeä)
Rotu: ihminen
Ammatti: Zahirin alainen (entinen vaeltaja ja metsästäjä)
Sukupuoli: mies
Ikä: 21
Kotikaupunki: Leda. Nykyisin asustaa Phoebessa.

Ulkonäkö:

Vixar muistuttaa varsin tyypilliseltä ikäiseltään ihmismieheltä, vaikka tämä vaikuttaakin tavanomaista uhkaavammalta persoonalta suhteellisen pienestä koostaan huolimatta. Pituutta nuorella ihmismiehellä on noin 157 cm.

Vixarin hiukset ovat pikimustat, kuten myös tämän kulmakarvat. Hiukset ovat paksut, noin 5-8 cm pitkät melkein kaikkialla ja vähän sekalaisesti kammatut. Kulmakarvat ovat myös melko paksut ja aika leveät. Nopeasti katsottuna vakavanlaiset, aina tuimat silmätkin näyttäisivät olevan mustat, mutta läheltä huomaa epätavallisen punertavan ruskean värisävyn. Vixarin kasvot ovat jokseenkin kapeat ja niissä on pieniä arpia siellä ja täällä. Ilme hänellä on yleensä joko vakavanlainen tai raivokas ja aggressiivinen, kuten hänen luonteensa.

Vartalonrakenteeltaan Vixar on hiukan laiha, mutta tällä on jonkin verran lihaksia. Tämän vartalo on ennen kaikkea joustava ja kykeneväinen ketteriin liikkeisiin. Vixarin käsivarsissa on eniten lihaksia. Ne ovat arpien täyttämät, mutta pitkien hihojen alta niitä ei erota.

Vaatetus:

Vixarin vaatetus on yhdistelmä varakasta eleganttia ja köyhää räsyisyyttä. Suurin osa tämän yleensä pitämistä vaatteista ovat arvokkaita, tätä varten tarkkaan räätälöityjä, mutta vaatteissa näkyy kulumia taisteluista ja käytön määrästä, sillä tämä pitää päivästä toiseen samoja vaatteita yllään. Vixar pesee vaatteensa suhteellisen usein ja tekee itse paikkauksiakin myös, mutta tämän työn laatu ei ole aivan täydellinen. Tavallisia vaatteita hän ei halua käyttää ja uusiin, samanlaisiin hänellä ei ole varaa. Arvokkaat vaatteet tietävät etäisyyttä rahvaaseen, vaikka kuluneisuus paljastaakin hänen todellisen varakkuutensa.

Vixarin musta kangastakki on keskipitkä; se on tehty paksusta, kestävästä materiaalista ja siinä on jonkun verran hopeista koristelua. Takki on suhteellisen hyvässä kunnossa muuhun vaatetukseen nähden hihoja lukuun ottamatta. Hihoissa on eniten paikkauksia ja veritahroja, joita Vixar ei ole onnistunut pesemään kokonaan pois. Takin alla on tummahko tunika. Tämän housut ovat mustat ja ne on valmistettu erityisesti juoksemista ja nopeaa liikkumista varten. Housut tämä pitää yllä ruskeanahkaisella vyöllä. Vyön molemmilta puolilta lähtee kaksi huotraa miekkojaan varten. Vixarin mustat nahkakengät ovat pohjista asti ohuet, jotta tämä saa parhaimman tuntuvuuden maahan. Vaatteet ovat suhteellisen lämpimät pieniä pakkasiakin varten, mutta kovemmilla pakkasilla Vixar turvautuu paksuun, mustaan viittaansa.

Luonne & tavat:

Luonteeltaan kovin äkkipikainen ja helposti raivostuva Vixar viihtyy parhaiten yksin vaeltajana, mikä on parasta hänelle itselleen kuin myös muille. Hallitsemattomien raivokohtausten ja väkivaltaisen käytöksen takia Vixar ei ole kaikkein pidetyin henkilö ihmisten keskuudessa ja siksi hän välttelee heitä. Metsä onkin hänen lempiympäristönsä, varsinkin sen vaaralliset osat, koska muut eivät usein vaeltele sinne. Hän on silti tehnyt itsensä hyödylliseksi metsästäessään itselleen ja myytäväksi riistaa luonnosta, minkä johdosta hänen ei ole usein tarvinnut ostaa syötävää itselleen. Jopa sen jälkeen, kun tämä alkoi työskentelemään Zahirille, Vixar käy usein vierailemassa Phoeben läheisillä metsillä metsästämässä tai vain poistumaan omaan rauhaansa. Vixar keskittyy usein metsästämään vaarallista riistaa useastakin syystä. Vaaralliset olennot myyvät hyvin; niitä on Vixarin mukaan helpompi metsästää, sillä ne eivät pakene ja hän näkee niiden metsästämisen enemmän taidoilleen sopivimmiksi. Vixar hyökkää saaliin kimppuun aina suoraan juosten ja kahta miekkaansa käyttäen, olipa saalis mikä tahansa. Vixarin metsästysmenetelmät ovat vaaroja uhkaavat, mutta usein tämä on suoriutunut reissuiltaan pieniä naarmuja lukuun ottamatta ongelmitta.

Kahden miekan samanaikaisen käytön Vixar hallitsee taidokkaasti. Alun perin oikeakätinen Vixar harjoitteli jo nuorena oikean- ja vasemman käden miekkailua erikseen ja myöhemmin samanaikaisesti, hallitakseen itseään mahdollisimman hyvin taisteluissa.

Vixar viettää aikaansa toisinaan kapakoissa juomassa ja kuuntelee mielellään sivukorvalla huhuja ja legendoja. Hän ei itse koskaan lähde keskusteluihin mukaan, mutta saattaa puhua majatalon pitäjälle, jos on tarve kysellä asiasta tarkemmin. Majatalon pitäjät ovatkin ainoita henkilöitä, joihin Vixar voi luottaa ja yleensä hän myy juuri heille parhaita metsästämiään saaliitaan kohtalaiseen hyvään hintaan.

Vixar uneksii pääsevänsä itsekin joskus puhutuksi legendaksi ja uskoo taistelutaitojensa vievän hänet joskus sinne. Hän näkee Zahirin palveluksen olevan oiva tapa löytää taidoillensa vastinetta ja päästä tavoitteisiinsa ennen pitkään.

Magia:

Luonnostaan Vixar ei osaa käyttää magiaa, mutta sitä saattaa näkyä raivostuessaan tulena miekkojen terissä. Magia on hänelle täysi mysteeri ja tietämättömänä se tekee siitä hänen heikkoutensa.

Menneisyys:

Vixar tunnettiin Ledassa kirottuna lapsena koko hänen elämänsä ajan hänelle tuntemattomista syistä. Jopa hänen äitinsä oli hyvin etäinen Vixarille ja isäänsä tämä ei koskaan tuntenutkaan. Nuori mies oppi yhtä lailla vihaamaan muita kyläläisiä tästä syystä ja oppi olemaan luottamatta suuresti muita kylänsä ulkopuolellakin. Ainoa, johon Vixar luotti oli kerran kylän laidalla käynyt soturi, joka näytti ymmärtävän Vixarin tuskallisuuden. Soturi kertoi tarinoita paremmasta elämästä kylän ulkopuolella, mutta Vixarin tuli pystä toimimaan omillaan pärjätäkseen ja menestyäkseen. Soturi jätti Vixarille kaksi hopeamiekkaansa, oppinsa taistelemisesta ja lähti lopulta kauas pois. Nuori mies harjoitteli siitä päivästä lähtien miekkailemaan päivittäin ja huomasi olevansa erityisen lahjakas miekkojen käytössä. Vixar ryhtyi väliaikaisesti kylänsä metsästäjäksi, mutta muiden käyttäessä jousta, Vixar luotti miekkoihinsa petoeläinten kaatamisessa.

Metsästäminen oli mieluisinta hommaa mitä kylässä löytyisi hänelle, mutta ennen pitkään Vixar halusi tehdä jotain mielekkäämpää. Hän halusi todistaa olevansa muita parempi. Äitinsä kuollessa, Vixar näki tilaisuuden muuttaa Dioneen ja etsiä menestystä sieltä. Vixar onnistui kuitenkin hankkimaan vihaa ylleen Dionessakin, minkä takia tämä lähti vaeltamaan vuoden ajan toiselle puolelle mannerta Phoebeen asti. Phoebessa Vixar tapasi Zahirin ja päätyi lopulta työskentelemään tälle.

Aseistus:

Vixar käyttää kahta, pääsääntäisesti hopeasta valmistettua lyhytmiekkaa, jotka tämä sai eräältä mystiseltä soturilta. Miekkojen terät ovat erityisen terävät, pystyen viiltämään paksunkin nahan läpi hyvin. Terävyydestään huolimatta terät ovat erittäin kestävät, erittäin vähän joustavat ja ylläpitävät terävyytensä hyvin niiden lumouksien takia. Miekan kahva on koristettu kirkkaan punaisella nahalla. Miekat ovat identtiset toisiinsa nähden.

Miekat tuovat esille käyttäjän magian, vaikkei luonnostaan osaakaan käyttää magiaa, terien syttyessä palamaan voimakkaista tunteista. Miekat ovat myös sidoksissa vereen ja toimivat parhaiten sitä eniten käyttäneille.

Muuta:

Vixarilla ei ole paljoakaan tuntemusta muista roduista kuin ihmisistä, koska Ledassa ei pahemmin muita rotuja esiintynyt. Haltia Mikonjan hän on nähnyt etäältä muutaman kerran, mutta ei koskaan ollut tekemisissä hänen kanssaan.

Kontaktit:

Zahir Atherton. Vixar työskentelee Zahirin alaisena.

Firdorn Erkens. Vixar pelasti Firdornin katurikollisten kynsistä, mutta jätti puolhaltian sen jälkeen oman onnensa nojaan. Vixar ei kysynyt tämän nimeä.

Peleissä:

Tunkkaisen kadun kulkijat.
Kylmä sopimus
Palkkamurhaaja
Jäätävä tori
Hylätty
Väärässä paikassa väärään aikaan

Peleissä tapahtunutta:

- Huonot kokemukset haltioden ja susien kanssa
- Dionen tapahtumien kautta matkannut jalan maan keskiosien kautta Phoebeen

- Zahirin alainen, joka epäonnistui ensimmäisessä tehtävässään
- Sormessa maaginen sormus, millä Zahirilla on käskyvalta Vixariin
- Vietti hetken tyrmässä, mutta pakeni Zahirin avustuksella

//Vixaria voi käyttää minun luvallani sivuhahmona peleissä, mutta muuten se toimii minun puolipäähahmonani
Lakimies Firdorn | Katuvaras Lalfar

Post Reply