Parantaja Iris Liliheim, puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Arlin
Rakega
Posts: 95
Joined: Sat Sep 02, 2017 8:10 pm
Location: Karan

Parantaja Iris Liliheim, puolipäähahmo

Post by Arlin » Sat Sep 09, 2017 9:51 pm

Nimi: Iris Liliheim
Rotu: ihminen
Ammatti: kiertelevä parantaja
Sukupuoli: nainen
Ikä: 21
Kotikaupunki: Phoebe

Ulkonäkö:

Yksinkertaisesti Iriksen ulkonäön voi kuvata nätiksi ja viattomaksi, mutta ehkä hiukan pelokkaaksi. Vaaleat hiukset ovat pitkälle selkään ulottuvia ja paksut. Silmät ovat tummansiniset ja hyvin esille tulevia. Iriksen perusilme näyttää hiukan hämmentyneeltä, vaikka hän ei olisikaan hämmentynyt. Hänet tapaa silti usein hymyilevänä ja iloisen näköisenä, vaikka osaa hän näyttää vihaiseltakin. Kasvot ovat paksut ja täyteläiset. Iriksen vartalo ei ole laiha, eikä lihava, vaan sopiva pituuteensa nähden.

Vaatetus:

Iriksen pakkomielle on sininen ja sen eri sävyt. Hänet tapaa yleensä pitkässä, sinisessä mekossaan, jossa on pitkät ja leveät hihat. Parantajan työnsä takia hänellä on mukanaan tumman sininen olkalaukku, jossa hän säilyttää yrttejään ja oppaan. Päänsä ympärillä hänellä on valkoinen otsanauha.

Kenkiä Iris ei käytä muulloin kuin talvisin, koska hänellä ei ole varaa ja hän pitää paljasjaloin kulkemisesta. Koruihinkaan hänellä ei ole varaa, eikä edes pidä niistä.

Sadÿr:

Sadÿrina hänellä on pitkä, puusta veistetty keppi, jonka päässä on lila kivipallo. Varressa on pieniä koristeluja.

Luonne & tavat:

Iris on yleensä iloinen ja ystävällinen. Aivan uusiin henkilöihin hän suhtautuu varuillaan, mutta on silti avulias heitäkin kohtaan. Suru ja viha hänellä on tapana peittää hymyllä tai vaiteliaisuudella, vaikka hän uskaltautuukin välillä suuttumaan, mutta vain koettaessa puhua järkeä toiselle. Huolet hän pyrkii unohtamaan nopeasti, mutta vakavoituu, jos asia on tärkeä.

Iris toimii yleensä Firdornin parantajana, mutta suostuu maksua vastaan kulkemaan muidenkin parantajana jonkin aikaa. Jo parantamisen tarpeessa oleviakin hän suostuu maksua vastaan parantamaan, mutta ei koskaan jätä ketään kuolemaan, vaikka ei pystyisikään maksamaan. Iris ei silti peri korkeita hintoja, vaan ehkä jopa normaaleja hintoja matalampia. Iris on parantajana keskivertoinen ja käyttää mieluimmin magiaa kuin yrttejä parantamiseen. Silti hän on vielä hiukan oppivainen ja kantaakin opasta olkalaukussaan kaiken varalta.

Menneisyys:

Iris syntyi keskivarakkaaseen perheeseen ja häntä kasvatettiin siellä kuusi vuotta, kunnes hänen vanhempansa menehtyivät tulipalossa. Puolhaltia Firdorn löysi myöhemmin orvoksi jääneen Iriksen ja otti tämän huostaansa. 12-vuotiaana Iriksellä ilmeni maagisia kykyjä, joten Firdorn lähetti Iriksen Metikseen kouluttautumaan parantajaksi. Iris saapui takaisin Phoebeen Firdornin luokse ollessaan 16 vuotta ja ryhtyi hänen omaksi parantajakseen. Vähitellen Iris saattoi toisinaan lähteä muidenkin parantajaksi, mutta palasi aina takaisin Firdornin luokse, kun työ oli tehty.

Kontaktit:

42-vuotias puolhaltia Firdorn, joka työskentelee lakimiehenä. Firdorn adoptoi, kasvatti ja koulutti Iriksen. Pienempänä Firdorn oli Irikselle isähahmo, myöhemmin ystävä Iriksen vanhentuessa.

39-vuotias puolhaltia Lalfar, joka on Firdornin sisko ja katuvaras. Iris ja Lalfar eivät ole olleet toistensa tekemisissä paljoa, vaikka Lalfar on aina välillä tullut juttelemaan Firdornin kanssa.

Anthon. Tuntee nimellä Nioclas. Tapasi kierteleväksi kauppiaaksi esitelleen miehen majatalossa.

Peleissä:

Sateinen matka Tritonille
Yksin ja eksyksissä

Peleissä tapahtunutta:

- Menettänyt vanhan kotinsa Phoeben lohikäärmeonnettomuuden jälkeen

//Iristä voi käyttää minun luvallani sivuhahmona peleissä, mutta muuten se toimii minun puolipäähahmonani
Lakimies Firdorn | Katuvaras Lalfar

Post Reply