Daikhan, maagikko, mies

Kaikkien pelaajien päähahmojen kuvaukset löytyvät täältä. Löydät tältä alueelta myös hahmolistan sekä ilmoitukset hahmokuvausten päivityksistä.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Daikhan, maagikko, mies

Post by Tinanja »

Daikhan

Nimi: Daikhan
Lempinimi: -
Sukupuoli: mies
Rotu: Ihminen
Ikä:24
Ammatti: Maagikko
Paikkakunta: Asunto Phoebessa, nyt Puck – nimisessä kylässä.
Uskonto: Ei rukoile, eikä ole uskonnollinen muutenkaan – saattaa tosin ohimennen kiittää jumalia tai kirota heidän nimeensä.

Ulkonäkö ja pukeutuminen:

Ihmismäiset, soikeat silmät omaavat sinisen sävyn. Sävy on kirkas, mutta hieman kalpeahko – hieman kauhtuneen merensinisen väri kuvaisi varmasti parhaiten silmiä, joihin katse ei helposti eksy. Niiden katse on itsevarma, niistä ei kuvastu tunteita, katse jää omalla tavallaan mitäänsanottoman hiljaiseksi. Kasvonpiirteissä ei ole mitään erikoista, vaikka ne ovatkin hieman kapeat ja iho on omalla tavallaan kalpea, eikä rusketu kesälläkään kovin paljoa. Nenä ja huulet ovat normaalit – eivät erotu kasvoista mitenkään erikoisesti. Kasvoilla näkee usein vakavan, mietteliään hiljaisen ilmeen. Kasvoilla ei ole arpia tai pisamia. Hänen hiuksensa roikkuvat valtoimenaan kasvojen sivuilla ja yltävät juuri ja juuri olkapäille. Ne ovat latvoista hieman luonnonkiharat ja saaneet hailakan tummanruskean sävyn.

Hän on ruumiinrakenteeltaan suht hento. Kapeahkot hartiat, ei kovin paljoa lihaksia. Hän on myös keskipituutta lyhyempi – pituutta löytyy noin 155 cm. Hänen sormensa ovat pitkät ja hoikat – kynnet hän pitää lyhyinä.

Daikhan pukeutuu mahdollisimman normaalisti – hänen yllään näkee tunikoita ja suoria housuja, saappaat tai puolvartiset kengät puupohjineen. Paljain jaloin hän ei kesälläkään kulje. Vaatekerrosten paksuus vaihtelee sään ja vuodenajan mukaan – talvella hänellä on viittakin, kesällä se pölyttyy jossain kaapin perällä. Hattuja hän ei yleensä käytä – talvisin viitan huppu suojele korvia ja päätä paleltumiselta.

Luonne ja tavat:

Huomiota ja suuria väkijoukkoja tahallaan tai tahattomasti karttava maagikko ei ole kovin sosiaalinen. Hän jättäytyy mieluummin yksinäisyyteen ja lukee muutamia kirjojaan. Hän on hiljainen ja hieman sisäänpäinsulkeutunut persoona, joka saattaa vastata ivalliseen, välinpitämättömään sävyyn normaaliin tervehdykseen. Joskus hän vastaa kysymykseen kysymyksellä. Myös muutaman sanan vastauksia kuulee – mahdollisuuksien mukaan voi myös jättää vastaamatta kysymyksiin ja tervehdyksiin.

Hänellä on pienehkö asunto Phoebessa, mutta usein maagikko matkaa tai pakenee jotakin. Hänellä on ollut kummallinen tapa hankkiutua aina vaikeuksiin, lapsuudesta asti. Elantonsa hän on tienannut usein epärehellisestikin, auttamalla rikollisia. Yleensä hän kuitenkin yrittää pysyä lain oikealla puolella, mutta se ei aina tunnu onnistuvan - yritykset saavat usein jäädä sikseen. Daikhan tuntee monia Phoeben alamaailman valtaapitäviä ja salakuljettajia, merirosvojakin. Hänen olisikin aika hankala saada mitään rehellisesti aikaan.

Daikhan ei usko mihinkään jumaliin, eikä sen puoleen jumalattariinkaan. Hän ei myöskään ymmärrä (tai oikeammin halua ymmärtää/häntä ei kiinnosta), miksi jotkut uskovat, tai edes ajattelevat jumalistoa. Maagikko kuitenkin joskus manaa tai kiroaa jumalia, mutta se ei johdu uskosta, vaan siitä, että se-nyt-vaan-sopi-tilanteeseen.

Menneisyys

Lapsuuden hän vietti Calibanin toisella asutulla saarella, mitättömässä kylässä, jolla ei ole edes virallista nimeä. Hän on perheensä ainut lapsi, mutta ei saanut mitään erikoiskohtelua, eikä Daikhan sitä halunnutkaan. Hänen perheensä oli ainakin maagikon jättäessä kotinsa köyhä ja elää maanviljelyllä.

Daikhanin maagiset kyvyt huomattiin hänen ollessa kymmenen; Daikhan, pieni ja heiveröinen kun oli, sai osakseen kiusaamista, pilkkahuutoja ja joskus turpaankin. Kerran illalla nuori Daikhan suuttui lopullisesti siihen ja puhui suunsa puhtaaksi. Lopulta hän löi pahinta kiusaajaansa. Lyönti oli voimakkaampi, mitä senikäinen, hoikka nuorimies olisi saanut aikaan ilman magiaa. Useimmat tajusivat pian, myös Daikhan itse, ettei hän pystyisi sellaiseen ilman lisävoimia.

Daikhan oppi lukemaan ja kirjoittamaan ja hän oli muutenkin lahjakas – edistyi hyvin opinnoissaan. Lopulta hän haki Metikseen ja pääsi sisään. Opettajat tajusivat pian, että opettivat lahjakasta nuorta, ja Daikhan valmistuikin ennätysajassa, ja jätti Metiksen taakseen muutamaa kokemusta viisaampana.

Kontaktit & pelit
Yrittävät olla aikajärjestyksessä.
Post Reply