Juttutupa ^^

Kaikelle sosialisoitumiselle varattu alue. Myös omat alueet Ceresiin liittyvälle ja liittymättömälle taiteelle ja muille luoville teoksille varattu alue.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 924
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Juttutupa ^^

Post by Tinanja »

Noniiiin, viimeinkin alkaa tämä uusi foorumi olla kasassa... At last. Pientä fiksausta vielä alueiden, oikeuksien ja tietenkin rankingien kanssa (totta kai mun nimen alla pitää lukea Rakuza, koska... voin :D). Toivottavasti tää nyt toimis merkittävästi paremmin kuin mitä aiempi foorumi. Meinasin vuodenvaihteessa katsella myös palveluntarjoajan muutosta, mikäli forkka nyt tästä alkaa merkittävästi kasvamaan ja syö loputkin sivutilasta. Siellä on vielä tilaa, mutta... no, katsotaan miten aktiivisiksi te muututte täällä.

Foorumi taitaa nyt sallia liitetiedostot, mutta muistetaan että isot kuvat vievät paljon tilaa, joten ei ihan villiksi heittäydytä niiden kanssa. Hahmojen kuvat etc. ovat kyllä ihan kivoja, mikäli niitä tänne eksyy.

Mutta nyt, vielä lisätekemistä foorumin kanssa. Yritän rakennella perusrakenteet kuntoon tässä parin pvän sisällä, ja toivottavasti kaikki löytävät tänne pian :)
Post Reply