Cerestube

Kaikelle sosialisoitumiselle varattu alue. Myös omat alueet Ceresiin liittyvälle ja liittymättömälle taiteelle ja muille luoville teoksille varattu alue.
Post Reply
TheWaltsu

Cerestube

Post by TheWaltsu »

Eli jos tänne (taas) keräilisi tälläisiä YouTube-kanavia jotka auttavat jotenkin Ceresiin kirjoittamista. Ainoa kriteeri on, että kanavan pitää siis liittyä jollain epämääräisellä tavalla Ceresiin.

Tinanja vanhalla foorumilla:
Ajattelin, että voisimme kerätä suuren, hyödyllisen ja härön listan siitä, mitä ihmiset yleensä katsovat Youtuben suuressa ja äärettömässä maailmassa. Tehdään kuitenkin sellainen rajaus, että yritetään linkittää kanavan idea Ceresiin. Oli se sitten aseita, fantasiaa, tarinankerrontaa... in- tai off-gamea varten, hahmonluontia.... ihan mitä tahansa, mistä voit tehdä hypyn Ceresiin.
Listaan voi lisätä kanavia linkitettyinä ja lyhyillä kuvauksilla. Lisätkää ehdotuksia alle niin lisätään tähän aloituspostaukseen!

Cerestube -lista
Tinanjan esiintuomat kanavat
Shadiversity| How to be a great roleplayer | How to be a great gamemaster
Historiasta ja fantasiasta kertova kanava, joka keskittyy aikalailla keskiaikaisiin ja sitä ympäröiviin aikatauluihin. Pääkanavalla mm. mietitään fantasiaolennoille sopivimpia aseita ja arvioidaan pelien linnoja ja kaupunkeja realismin näkökulmasta. Hänen muut kanavansa keskittyvät pöytäroolipelaamiseen, mutta sieltä pääsee helposti ammentamaan inspiraatiota ja ajatuksia myös foorumiroolipelaamiseen.

Metatron
Kanava käsittelee sekalaista historiallisiin aseisiin, kilpiin ja haarniskoihin liittyvää historiaa, testaamista ja esittelyjä.

Skallagrim
Hänen sisältönsä välillä on aika sekalaista, mutta hän tekee videoita veitsistä, miekoista, varsijousista ja välillä myös uudemmista aseista. Vertailuja, esittelyjä ja arvioita.

DawnforgedCast
Kuinka tehdä roolipelaamisesta ja pelien vetämisestä pääsääntöinen työ? Hienoa (pöytä)roolipelausta, hahmoideoita, tutoriaaleja... Kaikkea mahdollista. D&D, Pathfinder pääsääntöisesti, mutta sieltä saa hyviä aineksia vaikka mihin.

Angelarts
Helvatan hyvää pöytäropetusta ja kampanjoita, mm. Mass Effect, Dragon Age, Pokemon... Ja hänen let's playnsa ovat hyvin roolipelauskeskeisiä. Mutta kampanjat... ah, suosittelen lämpimästi. Olen katsonut itse varmaan niistä suurimman osan.

Geek & Sundry
Jos ette tiedä Critical Rolea niin... no. Täältä löytyy ropettamisen lisäksi myös sarja GM Tips, josta saa loistavia ajatuksia myös foorumin puolelle.

Schola Gladiatoria
Lisää aseita, testausta, aseidenkäyttöä ja historiaa!

TheWaltsun esiintuomat kanavat
Terrible Writing Advice
Sarkastisesti tehtyjä ohjeita kirjoittamiseen ja kannanotto kliseisiin!

Chris Fox
Tällä jätkällä on hyviä oppaita niin worldbuildingista, kirjoittamisesta ja inspiraation saamisesta aina kirjan julkaisuun (vähemmän ceresiin liittyvää) asti.

Arlinin esiintuomat kanavat
Overly Sarcastic Productions
Sarkastisia, mutta informoivia keskusteluja kirjallisuudesta, mythologiasta ja historiasta.

Extra Credits
Pääsääntöisesti käsittelee eri videopelikehitykseen liittyviä aiheita, mutta kanava sisältää ehkä Ceresin kannalta tärkeimpänä Extra History -sarjan. Extra History käsittelee historiallisia tapahtumia hauskojen animaatioiden avulla.
TheWaltsu

Re: Cerestube

Post by TheWaltsu »

Lisäsin uuden kanavan jonka löysin erään harrastukseni (worldbuilding, oi worldbuilding) kautta. Toivottakaa tervetulleeksi, Chris Fox!
Post Reply