Eldar Doulbtur, Aldar Doulbturin kaksoisveli

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Eldar Doulbtur, Aldar Doulbturin kaksoisveli

Post by Tinanja »

Aldar Doulbturin kaksoisveli, nuorempi näistä

Ikä: 45
Sukupuoli: mies
Siviilisääty: Naimisissa
Ammatti: kauppias

Ulkonäkö

Kaksoisveljensä tapaan myös Eldarin hiukset ovat paksut, valkoiset ja suorat luonnostaan. Tehdäkseen pesäeroa ulkonäkönsä suhteen Aldariin, Eldar on lyhentää usein nopeasti kasvavia hiuksiaan vain olkapäille yltäviksi, ja pitää niitä usein auki kaventamassa kasvonpiirteitään. Hänen kasvonpiirteensä ovat Aldariin verrattaen hieman leveämmät, mutta niille ei ole kertynyt iän myötä samanlaista pyöreyttä ja pehmeyttä kuin hänen veljensä kasvoille on. Tämä saa Eldarin näyttämään hieman nuoremmalta, mitä on, ja korostaa tämän tummanvihreitä silmiä, joita varjostavat paksut, valkeat kulmakarvat. Veljensä tapaan tuolla on suora nenä ja kapeat huulet.

Eldar kantaa itseään samalla arvovaltaisuudella kuin veljensäkin, vaikka elopainoa tälle hieman jopa luisevan näköiselle miehelle on kertynyt vähemmän kuin kaksoisveljelleen. Eldarilla on ollut aikaa pitää kehostaan ja keskittyä itseensä, mutta viime vuosina lihasmassa on alkanut karista miehen luiden yltä. Veljensä tapaan myös Eldar on noin 155 senttimetriä pitkä.

Usein Eldar kuitenkin vähän peittää lihaksiensa tippumista ja luisevuuttaan vaatteillaan ja erityisesti kerrospukeutumalla vähän veljensä ja saariston tapaan. Päälimmäisenä tällä on yllään reiteen saakka yltävät liivi, jonka alla koristeellinen, röyhelöin koristeltu tunika. Suorat, usein mustat housut korostavat yläosan koristeellisuutta ja kirjailuja. Väreinä tämä suosii selkeitä ja yksinkertaisia sävyjä, kuten tummansinistä tai -vihreää - kirkkailla väreillä hän ei halua varakkuuttaan korostaa. Sen sijaan laadukkaat, kestävät kankaat, kirjailut ja röyhelöt saavat välittää sen kuvan. Kengät hän valitsee käytännöllisyyden perusteella. Lisäksi mies kantaa yksinkertaisella, mutta laadukkaalla vyöllään miekkaa. Koruja Eldar ei juurikaan käytä.

Luonne & tavat

Eldarilla on hyvä itseluottamus, ja hän on tilanteessa kuin tilanteessa kuin kotonaan: oli se työläisten tai alaisten keskuudessa kulkiessa ja keskustellessa tai seurapiirien huomion keskipisteenä. Yhteistä itseluottamuksen esilletuoville tapahtumille on usein huomion keskipisteenä oleminen, ja siitä tuo nauttiikin. Hän sosiaalisesti älykäs, ja miellyttävä keskustelukumppani, mutta toisinaan tämän itseluottamus ja itsetietoisuus voivat jopa käydä vähän hermoille. Sosiaalisesta älykkyydestään huolimatta Eldar ei veljensä tapaan ole erityisen hyvä lukemaan muiden tunteita ja ajatuksia, mutta hän vetää katseita puoleensa, ja saa usein muut kääntymään itseluottamuksensa vuoksi puolelleen.

Ikään kuin veljensä Aldarin varjossa kasvanut Eldar on kyllä saanut osansa Doulbturien kauppaimperiumista, mutta hän ei johda sitä. Hän hallitsee Doulbturien tiloja, rakennuksia ja maita, joilla viljellään kauppatavaraa, ja kasvatetaan tuotantoeläimiä. Eldar tuntee nurkat paremmin kuin omat taskunsa, ja tietää, miten mikäkin asia on hoidettava. Hän myös on viime kädessä vastuussa kaikista tiloilla työskentelevistä henkilöistä. Kaikenkaikkiaan mies on tyytyväinen etuoikeutettuun ja varallisuuden täyttämään elämäänsä, mutta toisinaan kaipaa vapautta ja jotakin muuta rutiinien sijaan, mutta yleensä tyytyy arkielämäänsä hakien toisinaan jännitystä elämäänsä suunnasta jos toisestakin.

Itsevarman pinnan alla on kuitenkin paljon asioita pohtiva ja harkitseva, älykäs ja kirjaoppinut mies, joka kätkee tunteensa pääsääntöisesti kuorensa alle, ja raottaa sitä vain hyvin harvoin - ja silloinkin vain luotetuille. Hän ei myöskään ole kovin pitkäpinnainen, vaan saattaa purkaa ärtymystään vihaisilla ärähdyksillä, jotka kohdistuvat toisinaan perheen lisäksi myös alaisiin. Eldarilla onkin maine itsevarmuutensa lisäksi myös terävien sanojen saattajana, eikä häntä vastaan usein nousta. Veljestään poiketen Eldar on myös tunnettu siitä, että hän tuo toisinaan myös nyrkkinsä kiihkeään keskusteluun.

Menneisyys

Eldar ja hänen minuutteja vanhempi veljensä Aldar ovat olleet etuoikeutettuja sukunsa vanhimpina - ja kasvaneet yhdessä, kunnes Aldar alkoi ottaa enemmän vastuuta kauppaimperiumista. Silloin Eldar alkoi etsiä omaa suuntaansa päätyen viimein hallitsemaan laajoja maita ja tiloja, joita Doulbturien suvulla jo silloin oli.
Post Reply