Kiertelevä kauppias Nioclas Leamaë /Salamurhaaja Anthon

Eronneiden tai erotettujen pelaajien hahmot, joille ei ole erillistä lupaa käyttää sivuhahmona tai muualla Ceresissä. Alue toimii myös hahmojen arkistona, mikäli hahmo on menehtynyt tai muutoin poistettu peleistä.
Locked
Úlfr

Kiertelevä kauppias Nioclas Leamaë /Salamurhaaja Anthon

Post by Úlfr »

Nimi: Anthon
Lempinimi: Nioclas Leamaë, välillä ’tuttavallisesti’ esittelee itsensä Nic - nimellä. Hän vaihtoi nimensä nuorempana kun ihmiset alkoivat tunnistaa hänet liian helposti ja vaihtelee sitä silloin tällöin kaupungin mukaan.
Sukupuoli: Mies
Laji: Ihminen
Ikä: 29 vuotta
Pituus ja paino: 185 cm ja 79kg
Ammatti: Kauppias
Oikea ammatti: Salamurhaaja/Varas

Ulkonäkö:
Anthon on noin 185 cm pitkä, siro ja hoikka. Siroudesta huolimatta hän on kuitenkin kohtuullisen lihaksikas. Anthon ylläpitää kuntoaan säännöllisesti, koska hänen ammattinsa vaatii silloin tällöin todella hyvää kuntoa. Hyvä kunto ja suhteellisen lihaksikkuus, yhdessä hänen nopean ajatuksen juoksunsa kanssa takaavat sen, että hän selviää yllättävistäkin tilanteista. Varsinkin kun hän ei toimi yhdestä kaupungista käsin kenenkään rikkaan kätyrinä vaan vaihtaa paikasta toiseen heti kun hänestä alkaa tuntua tukalalta olla paikallaan. Hänellä on isältään periytyneet tummanvihreät silmät, ja luonnollisesti vaaleat (korallihiekka) lyhyet ja paksut hiukset. Hiusten väri on hänen äitinsä puoleisen suvun tunnusominaisuus heidän kotikonnuillaan. Hänen kasvoissaan ja muualla kehossaan on arpia salamurhaajakoulutuksen ajoilta. Kasvoissa on vasemman korvan takana arpi, joka pysyy useimmiten hiuksien alla piilossa. Kasvojen toinen arpi on hieman näkyvämmällä paikalla juuri silmien alapuolella nenän varressa kasvojen oikealla puolella. Arpi on noin kahden sentin mittainen ja kulkee kasvoissa alaviistoon. Kasvojen arvet ovat haaleita, mikä suurimmaksi osaksi johtuu asian mukaisesta haavojen hoitamisesta. Muita kehossa olevia arpia ei näe, ellei ole intiimissä ihmissuhteessa Anthonin kanssa. Arpia on paljon, mutta suurinta osaa ei juuri erota ihosta ellei tarkasti katso. Pahimmista haavoista on jäänyt isommat arvet ja niitä on rintakehässä, selässä ja jaloissa, sekä käsissä. Anthonilla on keskikokoiset kädet, vaikka sormet ovat pitkät. Niin sanotusti pitkäkyntinen mies siis. *hehheh*

Vaatetus:
Salamurhaajamme käyttää työskennellessään tilanteen vaatimia vaatteita. Kriteerinä toimii se, että vaatteissa pitää olla suhteellisen helppo liikkua ja sulautua muuhun ympäristöön. Jos hänen täytyy osallistua juhlavaan tilaisuuteen hän pukeutuu juhlaviin vaatteisiin tai palvelusväen vaatteisiin. Jos on mahdollista, että Anthon pystyy hoitamaan työnsä niin ettei kukaan näe häntä hän hoitaa sen niin. Anthon on opetellut ompelemaan jotta hänen ei tarvitse luottaa ompelijaan muokatessaan vaatteensa työhön sopiviksi. Hän on kuitenkin muokannut vaatteitaan sen verran, että niissä on paljon piilotaskuja erilaisille myrkyille ja yrteille, sekä muille tarpeellisille tavaroille. Työvaatteitaan hän ei luovuta kenellekään tutkittavaksi tai puhdistettavaksi vaan ylläpitää niiden kuntoa ja puhtautta itse. Muuten Anthon käyttää vaatteita, joissa on käytännöllistä matkustaa ja joita itseään kunnioittava kauppias voisi pitää. Näihin vaatteisiin kuuluu mm. vaalea vyön alle ulottuva pitkähihainen paita, tummansininen liivi, tummanruskeat housut, pitkä vartiset nahkasaappaat ja siistimmät lyhytvartiset nahkakengät ja ruskean takin. Anthon kantaa vyötä josta roikkuu muutama pussi ja yksi hieman pidempi puukko. Hänellä on myös yleensä mukanaan nahkainen laukku, josta löytyy erilaisia arvotavaroita, paketteja ja purkkeja täynnä yrttejä erilaisiin tarkoituksiin myytäväksi.

Matkatessa:

Matkatessa paikasta toiseen hänellä on mukanaan joko matka-arkku tai helpommin mukana kannettava rinkka. Hän vaihtelee sen mukaan matkustaako kävellen, hevosella vai laivalla. Arkkua hän ei kuljeta mukanaan kävellessään tai hevosella ratsastaessa, ellei hänellä erikseen ole ollut tarpeeksi rahaa jonkinlaista juhtaeläimeen, vaan tällöin hänellä on mukanaan rinkka. Laivalla hän kuljettaa mieluummin matka-arkkua, sillä arkkuihin on yleisesti helpompi mahduttaa piilopohja, minne kätkeä kallisarvoiset myrkyt ja aseet satunnaisilta uteliailta silmiltä.
Sisältö vaihtelee jonkin verran, paljonkin etenkin myynnissä olevien arvoesineiden kohdalla. Mukana olevia tavaroita ovat vaatteet, myytävät, lautanen, lusikka, pyöreähkö metallilevy, tyhjennetty nahkalaukku, kevyt peite ja talvella viitta. Repun pohjalla on yleensä laatikko jossa hän säilyttää aseitaan. Tikareita Anthon omistaa monta - ainakin yksitoista. Harvemmin hän kuitenkaan kuljettaa niitä kaikkia mukanaan, osa on kätketty eri paikkakunnille. Lähes poikkeuksetta hänellä on kuitenkin vyöllä kulkevan puukon lisäksi kaksi tikaria matkassa yleensä saappaiden varressa. Joskus hän ottaa mukaansa useampia tikareita, jolloin ne on sijoitettu paikkoihin mistä ne on helppo ottaa käyttöön tarpeen tullessa. Anthon ei kanna mukanaan miekkaa, eikä jousta. Jälkimmäistä hän kuitenkin osaa käyttää kohtalaisen hyvin.


Luonne ja tavat:
Anthon on kohtalaisen avoin ja puhelias, mutta ei paljasta elämästään juuri mitään kenellekään. Hän ei pelkää valehdella jos se on tarpeellista ja osaa myös kätkeä omat tunteensa taitavasti. Hän on rauhallinen ja rento, vaikkakin yleensä hiukan varuillaan. Huonoina hetkinä Anthon saattaa ottaa tarpeettomia riskejä ja hänellä on tällöin ikävä tapa ärsyttää muita tahattomasti sarkastisilla kommenteillaan, sekä uteliaisuudellaan. Työssään hän on kuitenkin tarkka ja tutkii tarkasti työskentely ympäristönsä ennen kuin etenee suunnitelmissaan yhtään pidemmälle. Hän myös huoltaa työskentelyvälineensä tarkasti ennen ja jälkeen käytön. Hän tuntee yrtit hyvin ja osaa käyttää niitä sekä parantamiseen, että myrkkyihin. Lisäksi hän osaa käyttää hyvin kaikenlaisia pieniä aseita kuten tikareita. Hän sai nuorena hyvän, mutta rankan koulutuksen, mikä on suurin syy siihen millainen Anthon on nykyään. Anthon kiertelee ympäri Ceresiä ja kalastelee sieltä täältä itselleen töitä, lähinnä kuuntelemalla keskusteluja ja pistämällä sanan kiertoon, että on paikkakunnalla isommissa kaupungeissa hän on palkannut itselleen apulaisia jotka lähettävät heille tulevat kirjeet sinne missä Anthon on heidän tietojensa mukaan viimeksi ollut. Systeemi on hieman hankala, mutta se tarjoaa Anthonille tarpeellisen suojautumiskeinon, vaikka nykyään hän kaipaakin jotain hieman vakituisempaa ja on jopa ajatellut, että asettautuu paikalleen ja ryhtyä oikeaksi kauppiaaksi. Jos hänen palveluksiaan ei tarvita hän elättää itsensä lähinnä varastelemalla. Hän ei kaihda varastamista juuri keneltäkään, mutta lapset hän kuitenkin jättää rauhaan, sillä hän tietää miltä tuntuu elää pelkällä varastelulla. Hän saattaa jopa välillä pitää pientä rahaa helposti näpistettävässä paikassa. Toki aikuiset taskuvarkaat hän yleensä käräyttää saman tien. Päällepäin Anthon kuitenkin näyttää kiertelevältä kauppiaalta. Hänellä on aina jotain härpäkkeitä mukanaan, joita voi myydä, että voisi ylläpitää kiertelevän kauppiaan mielikuvaa. Lähinnä pieniä, mutta arvokkaita esineitä, joita on helppo kuljettaa kokonsa puolesta mukana. Lisäksi hän kaupittelee yrttejä.

Menneisyys:
Anthon tulee normaalista perheestä pienestä Hibis nimisestä kylästä mikä sijaitsee Phobosista lounaaseen. Anthon päätti yksitoista -vuotiaana lähteä seikkailemaan, koska hän eli vähän pää pilvissä ja halusi enemmän seikkailua elämäänsä. Asiaan vaikutti tietysti myös se, että Anthonin vanhemmat olivat köyhiä ja Anthon ajatteli helpottaa heidän elämäänsä lähtemällä pois kotoaan. Hänen vanhempansa olivat kuitenkin surullisia, että heidän nuori poikansa oli kadonnut ja luulivat hänen kuolleen. Anthon näet ylipuhui erään kiertelevän kauppiaan, Daran, viemään hänet Anankeen. Dara otti pojan avukseen matkalle ja Anthon sai matkan lopuksi jopa muutaman kolikon palkakseen. Tuo kauppias onkin yksi niistä syistä minkä takia Anthonin peiteammatti on juuri kiertelevä kauppias. Anankessa Dara auttoi Anthonia saamaan pieniä apupojan töitä, joista saatujen rahojen avulla Anthon pääsi mantereelle Phoebeen etsimään itselleen kunnollisia töitä, mutta rahat loppuivat pian ison kaupungin huijareiden vuoksi ja sen takia ettei Anthon nuoren ikänsä vuoksi osannut oikein käsitellä rahaa. Hänen vanhempansa olivat keskittyneet opettamaan rahankäyttöä vanhemmille pojillensa, sillä eivät ajatelleen Anthonin lähtevän pois kotoa vielä moneen vuoteen. Eikä heillä ollut edes rahaa niin paljon, että Anthonille olisi sitä ylimääräisenä riittänyt. Rahojen loppumisen takia Anthon joutui elättämään itsensä näpistelyllä ja päätyi pyörimään hämärämpiin porukoihin. Jotenkin kummasti Anthon selvisi hengissä seuraavat pari vuotta näpistelyllä, kunnes yritti näpistää Ren- nimiseltä sala/palkkamurhaajalta, joka tuntemattomista syistä, ehkä hetkellisestä säälistä tai kuolevaisuuden tunteestaan päätti ottaa Anthonin koulutukseensa. Renillä kuitenki oli jo vanhempi oppipoika, Gwynn joka koki, että Anthon talloi hänen varpailleen, minkä Anthon tavallaan tekikin. Renin vähäisistä yrityksistä huolimatta nuo kaksi eivät oikein oppineet tulemaan toimeen keskenään. Sitten tuli aika jolloin Gwynnin koulutus loppui ja hän lähti pois ryhtyäkseen palkkamurhaajaksi. Anthon huomasi Gwynnin lähdön jälkeen kahden asian tapahtuvan. Ensimmäinen oli se, että hänen koulutuksensa muuttui paljon rankemmaksi. Ren perehdytti hänet työn saloihin paremmin ja opetus muuttui myös ankarammaksi. Tuona aikana Anthon sai suurimman osan arvistaan, koska Ren ei kaihtanu fyysistä kuritusta, eikä hän pitänyt epäonnistumista. Tuota aikaa Anthon ei mieluusti muistele, vaikka ymmärtääkin että kuritus oli tarpeellista jotta hän oppi mitä epäonnistumisesta seuraa. Toinen oli se, että hän oppi lukemaan ja laskemaan ja kiinnostui erilaisista yrteistä ja myrkyistä ja myrkyttäminen onkin melkein hänen tunnusominaisuus salamurhaajana. Tuon viiden vuoden koulutuksen jälkeen hän hoiti hetken aikaa osan Renin pienemmistä keikoista, kunnes lähti kiertelemään ympäri Ceresiä. Hän keksi esiintyä kiertelevänä kauppiaana, sillä halusi viedä vanhemmilleen vähän rahaa ja näyttää pärjäävänsä hyvin. Hän onnistui kuitenkin säikyttää vanhempansa aika pahasti, sillä he todella luulivat Anthonin kuolleen. Nyt Anthon on tehnyt erilaisia työkeikkoja, joista erään erityisen katastrofaalisen keikan jälkeen hän päätti vaihtaa nimeään ja hieman ulkonäköään.

Kontaktit:
- Andre, r.i.p.
- Rozany, r.i.p./poissa peleistä
- Gwynn ja Ren, Dara sivuhahmoja

Lyhyesti:
- Anthon kulkee peitenimellä Nioclas Leamaë ja kiertelevän kauppiaan peiteammatilla
- Vihreät silmät ja hiukset ovat rusehtavaksi värjätyt ja kohtuu pitkät.
- Pitkä mies, hoikka, hyvässä kunnossa
- Kohtuu varakas
- Puhelias, mutta ei omasta elämästään.
- Kaupittelee pieniä arvoesineitä ja yrttejä
- On salamurhaaja, työkeikat Anthon nimellä.

Esiintynyt peleissä:
- Sateisena päivänä lähellä satamaa, ei enää foorumeilla
- Ananken läheisillä vesillä ukostaa, ei enää foorumilla
- Triton, salaliittoja tai ei, ei enää foorumeilla
- Aika jättää hyvästi
- Pari puuttuvaa yrttiä ja ikäviä kirjeitä
Locked