Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uuttavuotta 2019!

Ylläpito tiedottaa täällä sekä pääsivustolla ajankohtaisista asioista. Seuraathan alueen viestejä.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uuttavuotta 2019!

Post by Tinanja »

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uuttavuotta 2019!

Vuosi 2018 toi mukanaan joitain uusia jäseniä, mutta saimme myös sanoa näkemiin joillekin jäsenillemme. Katsoessa pelaajamäärää se on ollut pelkästään laskusuuntainen, mutta pohjalta on hyvä ponnistaa uuteen vuoteen ja uuteen nousuun, eikö niin? Lisäksi yhteisenä tapahtumana olivat Tanssiaiset foorumilla, hienosti onnistunutta miittiä unohtamatta! Miitti on ehdottomasti suunnitteilla myös ensi vuodeksi, ja katsotaan, miten sen kanssa edetään. Lisäksi Discord-kanavamme on ollut kovassa käytössä jäsenmäärän vähenemisestä huolimatta, ja iso hatunnosto siitä!

Sivuston kannalta vuosi on ollut hiljainen: foorumi ja sivusto ovat toimineet hyvin (ainakaan en ole kuullut valituksia, tai huomannut itse mitään ognelmia). Joitain uusia tekstejä on luotu, uusia päivityksiä on tipahdellut epäsäännöllisen säänöllisesti pitkin vuotta, mutta suurensuuria muutoksia ei ole ollut, eikä niitä ole tällä hetkellä ainakaan suunnitteilla. Pelaajamäärään nähden meillä on ollut kuitenkin koko vuoden hyvinkin aktiivista! Pelejä on suunniteltu, pelattu ja juonikuvioita punottu enemmän kuin osaan luetella tai laskea! On hienoa nähdä hahmonkehitystä, draamaa ja olla osa hahmojen kokemia tapahtumia niin hyvässä kuin pahassakin. Sivujuonikin on edennyt ensimmäisen kolmanneksensa loppupuolelle, ja siellä ollaan nähty kaikkea jumalallisista näyistä aina lohikäärmeeseen ja jättiin saakka. Saa nähdä, miten seurue selviää Antezista, ja mihin matka tämän jälkeen jatkuu.

Vuodelle 2019 ei ole ainakaan näillä näkymin mitään suurensuurta suunnitelmaa. Lisäjäsenet olisivat aina tietenkin loistava lisä peliimme, joten muistakaa mainostella sekä livenä että internetin syövereissä Ceresiä! Miitin lisäksi ainakaan tässä vaiheessa yhteisiä tapahtumia ei ole suunnitteilla, miitinkin yksityiskohdat varmasti tulevat kevään aikana sitten tarkentumaan - ja toivotaan että mahdollisimman moni tänäkin vuonna pääsisi paikalle! Lisäksi toki sivujuonta jatketaan kohti villejä uusia seikkailuja!

Tässä vaiheessa toivotan kaikille hyvää ja roolipelauksentäyteistä vuodenvaihdetta ja uutta vuotta! Kiitos tästä vuodesta, ja toivottavasti tuleva vuosi on Ceresin ja sen pelaajien osalta yhä loistavampi!
Post Reply