Petra Roshelon, Sotamaagikko ja Metiksen opettaja, Sivuhahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 652
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Petra Roshelon, Sotamaagikko ja Metiksen opettaja, Sivuhahmo

Post by Kuparirapu »

Petra Roshelon

Rotu:
Ihminen
Ammatti: Sotamaagikko, Metiksen opettaja
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 32


Ulkonäkö:

Metiksen sotamaagikkona toimiva Petra Roshelon on nainen, jota on vaikea kuvitella mielessään seurapiirien pöyheisiin mekkoihin ja korsetteihin. Pitkänä, monien miehen mittaisena ja ruumiinrakenteeltaan jopa rotevana hän tuntuu herättävän sekä huomiota että välitöntä vastaansanomatonta tottelevaisuutta. Hiukset sidottuna pyöreiden kasvojen yllä tiukkana palmikkona, yllään sotamaagikoille tarkoitettu tulelta suojaava topattu nahkakaapu, käsissään metallivahvisteiset hansikkaat ja vyöllään pari lumottuja sauvoja Petra on pelottava näky, eikä mielikuva ole todellakaan ansaitsematon. Milloin nainen ei ole opettamassa koulun pihamaalla sotamaagikoiksi pyrkiviä oppilaita, pukeutuu hän tukevasti napitettuihin takkeihin, housuihin ja raskaisiin saappaisiin.


Luonne:

Ilman armeijan koulutustakin Petra on kovaääninen, säntillinen ja vahvapäinen henkilö jolla on luonnetta pitää kiinni päätöksistään kuin ikiroudalla. Kaikenlainen ylimääräinen tai turhaksi luettava toiminta hukkaa hänestä paitsi tekijän niin kaikkien asianosaisten aikaa, eikä maailmassa ole yhtäkään hyvää syytä vetelehtiä. Nainen on paitsi tarpeeksi ronski taivuttaakseen hevosenkenkää niin myös asiantuntija kaksintaisteluissa ja sotakentällä käytettävästä magiasta, ja siksi hänellä onkin rautaiset hermot tilanteessa kuin tilanteessa. Petran on joskus vaikea löysätä otettaan armeijan kurinalaisista standardeista, mutta vaikka nainen on tiukka niin hän on myös reilu. Oppilaan saadessa osakseen kehun tämä voi olla varma että se on onnistumisella ansaittu. Ja pohjimmiltaan hän haluaa vain valmistella mahdollisia tulevia sotamaagikkoja pahimman varalta, jotta nämä selviytyisivät vammoitta eivätkä pahimmillaan menettäisi henkeään.

Menneisyys:
Nuoresta alkaen Petra koki vetoa armeijan tehtäviin, huolimatta sanattomasta vastustuksesta että nainen liittyisi rivisotilaiden joukkoon vaikka sitten maagikkona. Nainen oli suorittanut opintonsa Metiksessä ennen kuin liittyi armeijan maagikkojen osastoon, palvellen siellä useamman vuoden ajan ahkerasti. Hän kuitenkin pani merkille kohtia joissa Metiksen opetus ei valmistanut häntä tai muita maagikoita taisteluja varten, ja tuotuaan asian esimiehensä tietoon hänelle tarjottiin tilaisuutta siirtyä Metikseen tilannetta korjaamaan. Ristiriitaisista tunteista huolimatta Petra suostui, ja armeijan määräyksestä hänet nimitettiin kouluttajaksi magian oppilaitokseen. Sopeutuminen otti aikansa, oppilaiden ollessa kaikkea muuta kuin kurinalaisia sotilaita ja Petran ollessa muiden opettajien silmissä lähinnä armeijan lähettämä riipakivi. Mutta hitaasti, osoittaessaan koulutuksen tuovan positiivista tulosta ja ensivaikutelmien hälvetessä Petra oppi hyväksymään uuden asemansa ja sen että hän palveli yhä armeijaa, vaikka sitten eri tavalla kuin aiemmin.
Post Reply