Ceresissä tapahtuu 2020!

Ylläpito tiedottaa täällä sekä pääsivustolla ajankohtaisista asioista. Seuraathan alueen viestejä.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Ceresissä tapahtuu 2020!

Post by Tinanja »

Ceresissä vuosi on alkanut hyvin normaaliin tapaansa ilman sen suurempia ihmeellisyyksiä. Juonikuviot tiivistyvät ja liikkuvat omia aikojaan, ja Ceresissäkin vaihtuu vuodenaika yhtä varmasti kuin mitä Maassakin. Kesään ei ole enää pitkä matka, vaikka taivaalta vielä räntää sataakin vaakatasossa. Sivujuoni jatkuu, ja saa nähdä, mihin sekalainen seurue päätyy. Sen lisäksi toki itse kullakin on hahmollaan jos toisellaankin juonikuviota jos toistakin menossa.

Ikävä kyllä koko maailmaa koskettava pandemia on meneillään, ja sen vaikutukset kaikessa ikävyydessään ovat suuremmat kuin Phoeben alta nousevan lohikäärmeen Ceresissä. Toivottavasti olette kaikki pysyneet terveinä, pysytte terveinä ja pidätte riittävää sosiaalista etäisyyttä muihin. Tämän vuoksi Ceresissäkään ei tänä vuonna pidetä miittiä, jossa pitäisi fyysisesti olla paikan päällä. Toivottavasti esimerkiksi ensi vuonna tilanne voisi olla jo toinen.

Sen sijaan tarkoitus on polkaista kerran tai kaksi kuussa Discordissa tapahtuva online-miitti, joka tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia, punoa uusia juonikuvioita ja hahmoja, tai vain hengailla. Tarkoitus on varata esimerkiksi kuun toinen lauantai-ilta, tai joka toinen lauantai-ilta pari tuntia keskustelua ja ideojen vaihtoa varten. Paikalle ei tarvitse tulla joka kerta, ei edes joka toinen, mutta aikaikkuna keskustelulle, ja ajatustenvaihdolle on. Mikäpä sen parempi syy istua koneen äärelle kuin Ceres? Tule siis keskustelemaan, vaihtamaan ajatuksia ja vaan viettämään aikaa samanhenkisessä (?) seurassa! Aika on joustava, ja voi vaihtua tarpeen mukaan esimerkiksi perjantaista aina sunnuntaihin.

Ensimmäinen tälle varattu aikaikkuna on lauantai 25.4. klo 18-20.

Virtuaalisen miitin keskustelunaiheeksi sopii päivänpolttavien asioiden lisäksi myös Hahmonvaihtajaiset, jotka löydät Vaihtuvien tapahtumien alta. Oletko koskaan miettinyt, miten hahmosi reagoisi itselleen mahdottomassa tilanteessa, tai miten joku muu kirjoittaisi hahmosi tälläiseen satunnaiseen tilanteeseen? Tämän lisäksi meillä on Hahmopörssi, jossa voit jakaa hahmoideasi muille, jotka mahdollisesti sitä etsivät.

Kiitos kaikille nykyisille aktiivijäsenille, pakka pysyy hyvin kasassa tälläkin porukalla! Silti, foorumiroolipelien ollessa edelleen melko marginaaliharrastus, käymme taistelua pelaajamäärää ja aktiivisuutta vastaan. Tähän pitkään jatkuneeseen taisteluun on kuitenkin otettu esiin uusi ase nimeltään Instagram. Kide lähtee eturintamassa valloittamaan uutta rintamaa. Ideat, sisältöehdotukset ja -toiveet siis mietintämyssyyn! Vinkkaa siis myös kaverille ja kaverinkaverille, että laittaa tilin seurantaan! Ceres täyttää tänä vuonna 13 vuotta, joten ikärajoituskin tuon sosiaalisen median palvelun osalta täyttyy.

Seuraa-painikkeet ja tykkäykset siis valmiiksi, Ceresin Instagram-tili julkaistaan vielä tämän kuun aikana!
Post Reply