Hahmopörssi

Kaikkien pelaajien päähahmojen kuvaukset löytyvät täältä. Löydät tältä alueelta myös hahmolistan sekä ilmoitukset hahmokuvausten päivityksistä.
Post Reply
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 652
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Hahmopörssi

Post by Kuparirapu »

Tervetuloa Ceresin hahmopörssiin

Onko hahmosi menneisyydessä jotakuta jonka haluaisit tuoda hahmoideaksi? Sisaruksia, sukulaisia, rakastettuja, entisiä tovereita tai jopa vihamiehiä? Täällä voivat pelaajat tarjota ideoita ja ehdotuksia uusiin hahmoihin, sekä mahdollisia juonikuvioita joita näiden hahmojen kautta voidaan toteuttaa. Näin voi siis ensimmäinen hahmokin päästä osaksi Ceresin rikasta maailmaa.

Hahmopörssin säännöt:

- Jokainen hahmoidea omaan viestiinsä
- Hahmopörssiin kirjattu hahmo tulee sen pelaajan omaksi, joka tarjoukseen tarttuu.
- Jos kiinnostut, ilmoita asiasta kyseistä hahmoa tarjoavalle pelaajalle joko yksityisviestillä tai Discordin kautta. Samalla voitte keskustella juonikuvioista ja muista ideoista.
- Jos hahmon tarjoaja ei jostain syystä halua luovuttaa hahmoideaa, tai vastaanottaja muuttaa mielensä hahmon ottamisesta, pysyy hahmoidea pörssissä. Muuten uusi hahmo kirjataan normaalien hahmonluontisääntöjen mukaisesti ja lähetetään ylläpidolle. Kun hahmo on hyväksytty ja postattu "Päähahmot" -osioon, hahmoidea poistetaan pörssistä.
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 652
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Re: Hahmopörssi

Post by Kuparirapu »

VAKOOJAN OPPILAS DIONEEN

Dionessa vaikuttava vakoojaringin johtaja NIMETÖN MIES etsii uutta alaista itselleen, josta kouluttaa hyödyllinen ja uskollinen työkalu omaa vaikutusvaltaansa tukemaan. Tarjolla on tilaisuus oppia kylmäsydämiseltä ammattilaiselta naamioitumisen, vakoilemisen ja rikollisen maailman saloja.
Ja jos asiat liikkuvat siihen pisteeseen, uuden tulokkaan on myöhemmin mahdollista myös paeta omille teilleen...

Kuka?
Nimellä tai sukupuolella ei ole väliä, Nimetön Mies kouluttaa kenet tahansa jonka ottaa mukaansa. Lapset ovat enemmän haitaksi, mutta nuoruuteen kasvaneille ja vanhemmille voidaan opettaa uskollisuutta

Missä?

Dionen kaupungissa, jollei sen lähialueelta löydy jotakin erityisen kiehtovaa ehdotusta hahmon tapaamiselle.

Muuta huomioitavaa?

Nimetön Mies valikoi joukkoonsa pääasiassa kodittomia, orpoja tai muuten maailman hylkäämiä. Niitä joilla ei ole mitään, mutta osoittavat halua ja tahtoa hallita omaa kohtaloaan. Heille tarjotaan tilaisuus selviytyä ja kenties jopa rikastua, vastineeksi ehdottomasta uskollisuudesta ja tottelevaisuudesta.

Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Kuparirapuun
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Hahmopörssi

Post by Tinanja »

ALKEMISTI/KAUPPA-APULAINEN PHOEBEEN

Zahir Athertonin omistama ja pitämä kauppa tarvitsee aloittelevan tai kokeneen alkemistin, jolla kuitenkin on Metiksestä koulutus tai vastaavat tiedot hankittu muualta. Mahdollisuus työskennellä hyvämaineisen rohdos- ja yrttikaupan parissa voimakkaan maagikon opissa tai alaisuudessa.

Kuka?
Nimellä, sukupuolella tai taustalla ei ole väliä, kunhan mm. koulutusvaatimus täyttyy. Tämä sisältää myös luku- ja kirjoitustaidon, ja laskutaito pienien laskujen ja rahan käsittelyn osalta on myös tärkeää. Ei väliä, onko perhesuhteita tai sitoumuksia muualle, kunhan työajalla on paikalla ja saatavilla.

Missä?
Phoeben keskustorin laita.

Muuta huomioitavaa?
Mikäli valmista tutkintoa tai vastaavasti hankittuja tietoja ei ole, niin paikka on harjoittelijan, joka on maksullinen. Työnantajan puolesta ei järjestetä majoitusta tai ruokailua, ja työaika on putiikin aukioloaika, eli päivä aamusta iltaan.

P.S ei saa kysellä liikaa kysymyksiä työnantajan putiikin ulkopuolista tekemisistä eikä haittaa, jos epäilyttävät toimet "jäävät huomaamatta"
Post Reply