Kamalden kirja ja käärö

Meren rannalla, Lown lahden kupeessa sijaitsee maan suurin ja tärkein kauppapaikka on Dione, joka jakautuu useisiin eri kaupunginosiin aina rikkaiden suurista kartanoista pieniin, arvottomiin hökkeleihin sataman sivulla. Dionesta kulkija löytää kaiken laillisen ja laittoman, mikäli vain tietää, mitä etsii.
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Kamalden kirja ja käärö

Post by Tinanja »

Ingvild hymyili lämpimästi Nalian uteliaisuudelle, kun hän puhui tuolle magiasta. Tytön silmät tuntuivat syttyvän jokaisen sanan myötä yhä enemmän ja enemmän, mutta lopulta Ingvild vakavoitui kuullessaan, ettei tuon perheessä saanut käyttää magiaa. Se oli aina ikävä kuulla, eikä nainen uskonut siitä seuraavan yhtään mitään hyvää. Varsinkaan, kun ennen Ingvildin vastausta ovi aukeni ja Nalia vetäistiin takaisin Kamalden kirjan ja käärön sisälle oviaukosta. Oli ikävä nähdä, miten hallittua tuon elämä tuntui olevan, mutta samalla Ingvild oli tietyllä tavalla hyvin tyytyväinen nähdessään Nalian kapinahengen hänelle keskustelun ja hänen luokseen livistämisen myötä.

Ingvild ei voinut kuin hymyillä leveästi, hyvin lämpimästi Nalian isälle tuon yrittäessä naamioida uhkauksensa lähinnä tiukkaan käskyyn pysyä kaukana heti sen jälkeen, kun Nalia oli jäänyt seisomaan paikalleen. Niin varmasti, Ingvild ajatteli kääntyessään kannoillaan, kun ovi Kamalden kirjaan ja kääröön paukahti miehen perässä kiinni. Hänellä oli tunne, että tämä ei ollut viimeinen kerta, kun hän kuulisi Naliasta. Mutta nyt hänellä olisi vielä Metiksen asioita hoidettavanaan, eikä hän voisi kuin toivoa että Nalia löytäisi tiensä Metikseen ennemmin tai myöhemmin ja pääsisi käyttämään mahdollista magiaansa.

//Kiitokset loistavasta pelistä! Saa nähdä, milloin törmäävät jälleen Metiksessä :)
sade
Posts: 52
Joined: Thu Jun 18, 2020 4:57 pm

Re: Kamalden kirja ja käärö

Post by sade »

Nalia maksoi muistikirjansa hieman luimistellen isänsä katseen alla. Hän olisi halunnut jutella vielä neiti Skeldanen kanssa, mutta tiesi tehneensä väärin. Maksettuaan hän siirtyi sivummalle odottelemaan, seisten paikallaan, katse lattiassa, ettei isällä olisi enempää syytä suuttua. Nalia olisi kuitenkin luultavasti tehnyt saman uudestaankin, sillä nyt hän oli kuullut magiasta edes vähän jotain. Ja neiti Skeldane oli ollut niin ystävällinen, eikä yhtään kärsimätön, vaikka hän ei ehkä ollutkaan ollut niin kohtelias kuin olisi kuulunut. Kunpa hän vain olisi törmännyt tähän ollessaan liikkeellä yksin.

Harro vilkaisi vihaisesti käsiään hieman vääntelevää Naliaa ja lupasi itselleen tivata tältä, mitä keskustelu naisen kanssa oli koskenut. Miestä ärsytti naisen hymy, aivan kuin tämä olisi uskonut tietävänsä jotain enemmän tai epäilevän, ettei hän ollut tosissaan käskiessään tätä pysymään kaukana. Harro ei vielä tiennyt miten, mutta hän tekisi kaikkensa, että hänen sanansa pitäisi. Nalia ei kohtaisi tuota naista enää, jos hän sen pystyisi estämään. Magia ei pilaisi kaikkea sitä työtä ja resursseja, joita hän oli Naliaan laittanut.

Rouva Kamalde katsoi hieman kummastellen, koska he seisoskelivat liikkeessä yhä, vaikka olivat maksaneet ostoksensa. Mutta Harro halusi olla varma, että nainen oli varmasti poistunut näköetäisyydeltä, eikä Nalia uskaltanut kuin odottaa. Kun Harro lopulta arveli aikaa kuluneen tarpeeksi, he poistuivat liikkeestä, Harro toivoen, että heistä kumpikaan ei törmäisi Ingvild Skeldaneen ja tämän sopimattomaan pukeutumiseen enää ikinä, ja Nalia puolestaan toivoen törmäävänsä naiseen mahdollisimman pian uudelleen.


//Kiitos pelistä <3 Saa nähdä tosiaan!
Locked