Yfrit Andels, vartija, sivuhahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 652
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Yfrit Andels, vartija, sivuhahmo

Post by Kuparirapu »

Nimi: Yfrit Andels
Rotu: Ihminen
Ammatti: Vartija
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 34


Ulkonäkö:
Yfrit seisoo muutaman tuuman lyhyempänä kuin miespuoliset kaartitoverinsa, sopusuhtaisena mutta hieman latteana. Suoranaisten kurvien sijaan Yfrit omaa vahvat hartiat ja litteän poven, ja erityisesti pohkeet ovat kaikkien käveltyjen kadunmittojen jäljiltä rautaisessa kunnossa. Naisen kasvot ovat pyöreänmalliset, puoliavoimien luomien alta näkyvät silmät kalpeanvihreät, ja silmiinpistävin piirre lienee karheanpaksu, melkein pikimusta hiuspehko joka leviää hieman siivottomasti pään ympärille ja tunkee kypäränreunan alta esille, kaikista kampausyrityksistä huolimatta. Tämä tosin on näkyvissä vain talvella, kesän saapuessa Yfrit ajelee hiuksensa viileämmän mittaisiksi.


Vaatetus:
Työssä naisen yllä on Kaupunginkaartin univormu; topattu nahkahaarniska, lattea metallikypärä ja vartioston merkki roikkumassa rintakehällä. Lyhyen puisen nuija seurana naisen vyöllä roikkuu myös lyhytmiekka, osoitus takana olevista työvuosista ja niiden aikana kerätystä kokemuksesta. Etäältä häntä ei paljoa erottaisi muiden kaartilaisten joukosta, mitä nyt ehkä muutaman tuuman muita lyhyempänä. Vahtituvassa hän harvemmin keventä muuta kuin haarniskan ja kypärän, viettäen aikansa samoissa vaatteissa kuin kaduillakin.
Vapaa-ajalla, silloin kun sitä työn lomassa löytyy, Yfrit saattaa vaihtaa asunsa rennompaan ja jättää aseet vahtituvalle. Haarniska ja raskaat saappaat vaihtuvat kevyempiin kenkiin ja pussihihaiseen vihreään paitaan, ja ohutkankaisten housujen päälle nainen kietaisee nilkoille ulottuvan hameen. Koruihin tai suurempiin ehosteisiin eivät Yfritin varat riitä, mutta reipas hymy kaunistaa kasvoja kuin kasvoja.


Luonne & tavat:
Yfrit on käytännöllinen, ja käsittelee usein asiat sitä mukaan kuin ne ilmaantuvat eteen. Hän elää päivän kerrallaan, nauttien pienistä iloista työn lomassa kun niitä sattuu nousemaan esille. Hän on oppinut hyväksi vartijan toimessa, ja on paikkaansa tyytyväinen. Nainen tulee toimeen useiden kanssa, ja hän antaa yleensä uusille tuttavuuksille aikaa ennen kuin kokoaa mielipiteensä näistä. Yleensä naisen vastaus haasteluihin, solvauksiin tai muuhun sanalliseen myrkynsylkemiseen on reipas nauru päin naamaa, vaikkei se aina olisikaan viisasta. Mutta Yfrit on niitä luonteita, jotka seisovat sateessa ja hymyilevät pilville; maailma on se mitä se on, ja pään painamisella vain myöntää että se oli voittanut. Vaan kun nauroi niille päin naamaa, ei mikään voi sitä iloa ottaa pois.
Yfrit myös näkee maailman olevan yhteistyön sanelemaa. Yksin voi ponnistella vain tiettyyn rajaan asti, pakostakin jokaisen on nojattava muiden apuun jollain tavalla. Suutari ei leivo omaa leipäänsä, eikä lakia tulkitseva tuomarikaan ehdi jokaista katua vahtia henkilökohtaisesti. Jokaisella pienelläkin työllä on siis arvoa suuremmassa kuviossa, vaikka se voikin monilta jäädä huomiotta.
Post Reply