Pelaajan muistilista

Ylläpito tiedottaa täällä sekä pääsivustolla ajankohtaisista asioista. Seuraathan alueen viestejä.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Pelaajan muistilista

Post by Tinanja »

Muistilista pelaajalle

Liittymisen jälkeen

Foorumille voit rekisteröityä sen jälkeen, kun kuvauksesi on hyväksytty. Tunnus tulee aktivoida ylläpidon toimesta ennen kuin voit käyttää sitä.

Päähahmot-alueelle tulee postata päähahmosi kuvaus. Ylläpito/moderaattori lisää hahmosi myös hahmolistalle tämän jälkeen, ja lisähahmot tulee hyväksyttää vielä erikseen. Uusia hahmoja pohtiessa voit katsoa myös, mitä Hahmopörssissä on tarjolla.

Pelaajaesittely olisi hyvä postata ko. alueelle. Se voi olla niin laaja tai niin suppea kuin haluat.

Yleisiä huomioita

Discord
Discordiin voit liittyä jo ennen Ceresiin liittymistäsi. Suurin osa ceresläiset on Discordissa, ja siellä voi esimerkiksi suunnitella pelejä, ja jutustella aiheesta kuin aiheesta Discordin kanavista löydä enemmän tietoa Discordin omalta #ohjeet -alueelta. Kutsun koodi: C6SRXqq

Pelialueet
Pelialueet on jaoteltu maantieteellisesti karkeasti alueittain selkeyden vuoksi. Pelialueiden rajaamat alueet ovat suuntaa-antavia, esimerkiksi Phoeben pelialueella oleva peli voi sijoittua myös Phoeben lähialueita, tai matkaa, joka päättyy Phoebeen.

Vain rekisteröityneille näkyvät alueet: Pelaajaesittelyt, Peleistä, Ideaboxi

Peleistä-alueella voi hakea peliseuraa, ja ilmoittaa tarvittaessa (varsinkin pidemmistä) poissaoloista. Peliseuraa voi hakea ja ideointia voi tehdä Discordissa, josta löytyy sille omistettu kanava.

Ideaboxi -alue on tarkoitettu ideoinnille ja esimerkiksi sisäisten tapahtumien suunnittelulle.
Post Reply