Tulevan vuoden ja vuoden 2021 kohokohdat

Kaikelle sosialisoitumiselle varattu alue. Myös omat alueet Ceresiin liittyvälle ja liittymättömälle taiteelle ja muille luoville teoksille varattu alue.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Tulevan vuoden ja vuoden 2021 kohokohdat

Post by Tinanja »

Meillä oli eilen 27.11. pienehkö vuoden viimeinen miitti, johon olin varannut joitain kysymyksiä vuodesta keskusteluun. Osallistujamäärän vuoksi päätin, että tälläinen hidas osallistuminen foorumilla voisi myös toimia, sillä toki olen kiinnostunut kuulemaan ajatuksia ja mielipiteitä.

Joten, tässä liuta kysymyksiä kuluneesta vuodesta pohdittavaksi ja vastattavaksi:
  • Mikä on paras Ceres-ropetuskokemuksesi tänä vuonna?
  • Mitä odotat ensi vuoden juonilta?
  • Onko jotain tiettyä, mitä odotat pääseväsi pelaamaan vuonna 2022?
  • Ovatko hahmosi päässeet pitkälle, ja mikä näistä tarinoista on ollut mielestäsi paras?
  • Mikä on yleinen ajatuksesi kuluneesta vuodesta Ceresin osalta?
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Tulevan vuoden ja vuoden 2021 kohokohdat

Post by Tinanja »

Mikä on paras Ceres-ropetuskokemuksesi tänä vuonna?


Mitä odotat ensi vuoden juonilta?
Suurimpana todennäköisesti on Rayashin tulevat häät, ja kaikki draama, mikä tulee ympäröimään sitä. Lisäksi odotan mielenkiinnolla, mihin Daikhan (ja Novian) päätyvät tämänvuotisen seikkailunsa jälkeen.

Onko jotain tiettyä, mitä odotat pääseväsi pelaamaan vuonna 2022?
Yllämainittu Rayashin häät ja draama siihen liittyen :D Ja sivujuonessa on tulossa paljon mielenkiintoisia käänteitä, joten odotan myös sitä.

Ovatko hahmosi päässeet pitkälle, ja mikä näistä tarinoista on ollut mielestäsi paras?
Daikhanin ja Novianin seikkailu Calibanilla on ollut tarinallisesti ja hahmonkehityksen kannalta ehdottomasti parasta tänä vuonna. Molemmilla on ollut paljon hahmonkehitystä, pientä konfliktia keskenään, ja lisäksi konfliktia itse ympäristön kanssa. Daikhan on kasvanut itsevarmemmaksi magiankäyttäjäksi, ja mikä tärkeintä, saanut uuden ystävän.

Mikä on yleinen ajatuksesi kuluneesta vuodesta Ceresin osalta?
Pelien osalta on tapahtunut paljon, juonia on suunnitteilla ja ne ovat edenneet. Omien pelien lisäksi on kiva seurata myös muiden hahmojen juonia ja kehitystä. Lisäksi uusia jäseniä, mikä on ropetukselle aina elinehto! Muusta kuin ropeltamisesta tuon kyllä sitten lähempänä vuodenvaihdetta vielä jotain ajatuksia esiin :)
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 652
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Re: Tulevan vuoden ja vuoden 2021 kohokohdat

Post by Kuparirapu »

Mitä odotan ensi vuoden juonilta/Mitä odotan pääseväni pelaamaan:
Vareon etenemistä Phoeben alamaailmassa, nyt kun Naenijan lähtö on tuonut miehelle kyynisemmän näkökulman maailmasta. Myös Sivujuonen hiljalleen häämöttävä finaali, kun sitä kohti hiljalleen päästään. Ja avioliittoelämä, jota pääsen Rayash Doultburin tulevan vaimon kautta pelaamaan.

Hahmojen eteneminen, ja paras hahmoille tapahtuneesta?
Myönnettävästi Novianin matka Daikhanin mukana Calibanin saaristoon ja talven vietto siellä ovat olleet suurinta hahmonkehitystä kaikista. Haahuileva ja huoleton peikkominstreli on oppinut hieman vastuuta, ja kasvanut henkisesti kypsemmäksi tapahtuneiden kautta. Sekä hyvien että ikävien. Luutun menetys, itseluottamuksen menetys ja tappavan magian näkeminen, ja niiden vastapainona samaisen itseluottamuksen hiljainen uudelleenrakentaminen, ja ystävyys joka Daikhanista on löytynyt. Kiehtovaa nähdä, mihin kaksikko mahtaa päätyä.

Ajatuksia kuluneesta vuodesta:
Erinomaista edistystä foorumilla, meidän ahkera ylläpito muuttanut meidät suurella vaivalla ja siksi hyvin vähillä ongelmilla. Myös uusia pelaajia ollemme saaneet, toivottavasti lisää jatkossakin. Henkilökohtaisesti tiedostan opintojen lopputyön painavan hieman ajatuksia sivuun ropetuksesta, mutta onneksi olen silti ehtinyt kirjoitella mukana. Tästä on hyvä jatkaa, ensi vuotta odotellen.
Post Reply