Maailmassa tapahtunutta

Ylläpito tiedottaa täällä sekä pääsivustolla ajankohtaisista asioista. Seuraathan alueen viestejä.
Post Reply
Kuparirapu
Rakuza
Posts: 652
Joined: Mon Sep 04, 2017 8:30 pm

Maailmassa tapahtunutta

Post by Kuparirapu »

Lyhyt kooste Ceresin maailman merkittävistä tapahtumista:

Manner:

Dione:
- Ritarien Rakuza Zaos Farrith on vierailemassa Dionen kaupungissa. Hän otti osaa menneen kevään Kauppakiltojen kokoukseen, ja asetti armeijan käskystä ankarat määräykset salakuljetuksen kitkemiseksi ja siihen syyllistyneiden rankaisemiseksi.
- Dionen keskusaukiolla on meneillään syksyn aikana yleinen Rapujuhla. Kyseessä on avoin ateria kaikille kaupungin asukkaille, säädystä ja varallisuudesta riippumatta, ja tarjolla on taitavien kokkien valmistamia rapuannoksia joka makuun.

Phoebe:
- Kaupungin alta vuosi sitten noussut lohikäärme jätti jälkeensä keskustoria arpeuttavan suuren reiän. Se on ehditty aidata matalalla kivimuurilla, mutta ideoita reiän sulkemiseen ei ole vielä esitetty. Yhteen kerääntynty seikkailijajoukko on seurannut lohikäärmeen jäljessä pohjoiseen Aieden-vuoriston taakse, ja aavikon yli pohjoisen suuriin metsiin. He ovat etsimässä tapaa pysäyttää lohikäärmettä, mutta samalla ovat paljastaneet historian salaisuuksia lohikäärmeistä ja jopa jättiläisistä...
- Ratsuväkijoukkojen Rakuza Gaelin Cranorin on Phoebessa mukanaan henkilökohtainen ratsujoukkonsa. He ovat asettuneet väliaikaiseen kasarmileiritykseen kaupungin muurien tuntumaan.
- Menneenä syksynä kaupungissa tapahtui Veriseksi Yöksi kutsuttu kansannousu, jossa rikolliset aloittivat kaupungissa väkivaltaisen mellakan. Tapahtuneen yllyttäjinä olivat etsintäkuulutettu rosvojohtaja, ja lohikäärmeitä palvova haltia. Mellakoitsijat hajottivat kaupunkia ja ryöstelivät omaisuutta, kunnes kaupunkiin saapunut Rakuza joukkoineen järjestäytyi pysäyttämään heidät. Lukuisat mellakoitsijat menettivät yön aikana henkensä, ja monet vangittiin odottamaan oikeudenkäyntiä. Kaupunkia on jälleenrakennettu ahkerasti, mutta epävarmuus tapahtuneen jäljiltä on edelleen ilmassa.
- Verisen yön jälkimainingeissa kaupungin alamaailmassa on tapahtunut lukuisia muutoksia, rikollisjohtajien haaliessa itselleen turvaa ja lisää valtaa kireässä ilmapiirissä. Erityisesti Zahir Atherton on laajentanut vaikutusvaltaansa Phoebessa rikollisin keinoin.


Saaristot:
- Itärannikon saaristossa on käyty keskustelua itsenäistymisestä mantereen vallan alta, mutta mitään konkreettista ei ole vielä päätetty asian edistämiseksi.
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Maailmassa tapahtunutta

Post by Tinanja »

Uusimmat uutiset!

Kevät on tulossa kovaa vauhtia myös Ceresissä.

Dione
- Suuri kauppalaiva Valkoinen Lohikäärme miehistöineen on palannut takaisin Dioneen vietettyään talven Drienellä. Vain saaristosta saatavia mausteita, värjättyjä kankaita ja muita saariston ylellisyystuotteita on jälleen saatavilla.
- Arvovaltainen kauppias Elas Trislee on kadonnut jälkiä jättämättä! Kaupunginkaarti tutkii asiaa: kyselevät ja käyvät lävitse esimerkiksi keskeisimpiä liikekortteleja ja näiden pitäjiä syyllistä ja herra Trisleetä etsiessään.


Phoebe
- Ratsuväen Rakuza on edelleen kaupungissa, vaikka alunperin ilmeisesti ratsuväki oli jo lähdössä kevään kynnyksellä. Näkyvän rikollisuuden lisääntyminen ja levottomuus erityisesti satama-alueella on pakottanut Rakuzan pysymään joukkoineen kaupungissa ja lisäämään vartiointia sekä satamaan että kaupungin keskustaan.
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Re: Maailmassa tapahtunutta

Post by Tinanja »

Dione
- Viralinen ilmoitus suurista hääjuhlista Doultburien ja Valeyalanien välillä on julkistettu! Liikkeellä on paljon juoruja hääparista, morsiamen puvusta, siitä ketkä kaikki ovat mahtaneet saada kutsun tapahtumaan, ja miten ja missä kosinta on tehty. Mitä hahmosi on kuullut tästä?
- Ennätysmäärä lokkeja kaupungissa, jopa kaarti on saanut muutamia valituksia ja kehotuksia tehdä linnuille jotakin

Phoebe
- Muutaman suuren kauppalaivan mukana saapunut huhuja lisääntyneestä merirosvoudesta Calibanin saariston ympäristönä, ja tämä vaikuttaa helmipähkinäpuun tuontiin. Saariston osalta se tarkoittaa melkein saartoa, ja Phoeben kaupunki etsii ratkaisua yhä kasvavaan ongelmaan
Post Reply