Metsästäjä ja yrttikauppias Nimrod

Eronneiden tai erotettujen pelaajien hahmot, joille ei ole erillistä lupaa käyttää sivuhahmona tai muualla Ceresissä. Alue toimii myös hahmojen arkistona, mikäli hahmo on menehtynyt tai muutoin poistettu peleistä.
Locked
TheWaltsu

Metsästäjä ja yrttikauppias Nimrod

Post by TheWaltsu »

Nimi: Nimrod
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Ikä: 21
Ammatti: Metsästäjä, kasviparantaja, samooja
Koti: Pieni puinen mökki lähellä Ledaa, kaivo, ja vaja
Aseistus: Metsästysjousi johon kaiverrettu hirven pää nuolineen ja pieni, kivinen itsetehty puukko, joskus harvoin kirves
Uskonto: Ateismi

Ulkonäkö
Tämän ihmisen tummanvihreät silmät ovat melkeinpä pähkinänmuotoiset. Katse on tarkka, eivätkä tunteet kuvastu niistä, jolloin katse jää mietiskellessä tyhjäksi. Iho on kalpea, usein mutainen, eikä rusketu helposti. Kasvoja voi sanoa pyöreiksi ja nenää isoksi sekä pyöreäksi, mutta huulet ovat täysin normaalit. Leuka on pyöreä, ja pyöreät, paksut korvat erottuvat selkeästi.

Kulmakarvat ovat tuuheat ja miltei yhteenkasvaneet. Kasvoilta ei löydy huomiota herättämiä poikkeamia, kuten pisamia tai arpia. Posket ovat paksut ja punertavat. Kasvojen yleisin ilme on varmaankin hiljainen, mietteliäs mutta samalla agressiivinen. Mustat, kiiltävät ja paksut hiukset saavat olla vapaina aina päähänsä asti, niskan korkeudelle. Hiuksiaankaan mies ei pese maalaisena kovin usein.

Ruumiinrakenne on leveä, jos mies olisi lyhyempi häntä saattaisi luulla kääpiöksi. Hän on noin 170 senttiä pitkä, ja pitkien käsien päässä olevat sormet ovat paksut. Kynnet pääsevät yleensä kasvamaan pitkiksi. Sormien luut näkyvät ihon läpi, ja miehen nyrkki onkin kova. Ranteet ovat heikot mutta taipuvat, kuten kaikki miehen nivelet.

Nimrod pukeutuu yleensä ruskeaan nahkatakkiinsa ja suoriin, vaaleisiin housuihin, jalassa hänellä on mustat nahkasaappaat. Housujensa kanssa hän käyttää vyötä. Saappaiden alla hänellä on sukat, joiden materiaali ja paksuus vaihtelee vuodenajan mukaan. Talvisin vaatteet ovat usein villaa, kesäisin nahkaa tai pellavaa. Vaatekerroksen paksuus vaihtelee vuodenajan mukaan, talvella takin alle mahtuu useampikin paita. Paljain jaloin Nimrod ei koskaan liiku.

Lähtiessään pidemmälle matkalle tai metsästämään mies pukee huppuviittansa päälleen. Hattuja hän ei käytä. Vaatteiden värimaailma on yleensä tumma, ja useimmat vaatteet ovat ruskeita tai mustia. Talvisin vaatteiden väri vaihtuu valkoiseen saappaita ja viittaa lukuunottamatta. Koruja hän ei käytä. Mies ei ulos lähtiessään koskaan unohda asettaan, vaan pitää aina vähintään puukkonsa mukanaan.

Luonne & tavat
Nimrod usein välttelee katsetta, ja kestääkin pitkään kunnes mies luottaa uuteen tuttavaan. Joitakin poikkeustapauksia tietysti on, mutta sanottakoon että hän luottaa haltioihin muita helpommin. Hän kuitenkin juttelee ulkopuolisten kanssa myydessään Ledan torilla lihaa ja yrttejä. Nimrod on pessimisti.

Isänsä tapaan metsästäjänä Nimrod on viekas ja liikkuu hiljaisesti vaikeammassakin maastossa. Kallioiden seinät hän kiipeää nopeammin kuin moni muu paikallinen metsästäjä. Mies vartioi itse omia vähäsiä tavaroitaan matkustaessaan kaupunkiin, eikä luota kaupunkilaisiin tai muihin rikkaisiin helposti. Ystävien seurassa Nimrod on luotettava ja uskollinen. Hän ei ole kovin huumorintajuinen, ja tämä usein yllättää uudet ystävät.

Vanhempiensa kuoleman jälkeen mies ei ole luottanut oikein kehenkään. Nimrod suuttuu harvoin, ja pitää itseään itsevarmana ja rohkeana. Useamman karhun hän onkin kaatanut. Edes juovuksissa ei tätä metsästäjää nähdä tappelemassa. Jos jokin tai joku onnistuu hänet suututtamaan, on tämä usein pientä tiuskimista ja muuten epäkohteliasta käytöstä. Jos joku Nimrodin suututtaa, kannattaa varautua pysymään kauempana kuukausia, ellei vuosia, miehen ollessa pitkävihainen.

Metsästäjä osaa viheltää hyvin, ja onkin paikallisessa majatalossa säestänyt useita lauluja. Mies liikkuu usein tuntemattomien ihmisten kanssa kaupungille, sillä hän ei ota joustaan mukaan myyntireissuille. Jos muualle lähdetään, liikkuu Nimrod yksin ja ottaa jousensa mukaan. Hänellä on erityinen suhde metsän eläimiin, vaikka näitä tappaakin työkseen. Kumppaninaan miehellä onkin metsätysretkillään susi. Susi ei liiku Nimrodin kanssa kylässä tai pidemmillä matkoilla, vaikka tuleviin seikkailuihinsa mies sen luultavasti ottaakin.

Vaikka metsässä onkin useita lampia, ei Nimrod osaa uida. Hän pelkää vettä ja kieltäytyy laivamatkoista jos muukin reitti olisi. Metsässä taas mies on kuin kotonaan, ja hänen sisäinen kompassinsa onkin lähes aina oikeassa. Pelkojakin Nimrodilla on. Hän pelkää veden lisäksi myös kuolemaa. Tämä johtuu siitä, että hänen elämässään on kuollut useita läheisiä, aina hevosesta perheeseen.

Nimrod ei usko jumaliin, vaan vastustaa näitä täysin. Hänet saa ärtyneeksi pelkästään jumalan mainitsemisen, mutta jumalan nimeen kiroamiseen hän ei reagoi. Hän on muuten aika suvaitsevainen, vaikka kaupunkilaisia vihaakin, vaikka moni väittää tämän pelkäävän näitä. Lohikäärmeen näkeminen kotiseudulla Ledassa aiheutti Nimrodille traumoja, ja tämä purkaa niitä lähinnä oluttuopin kanssa.

Historia
Nimrodin vanhemmat kuolivat hänen ollessa noin 17-vuotias, ja tämä oli suuri järkytys nuorelle miehelle. Kuolinsyynä pidetään yleisesti hukkumista, mutta metsästäjä ei tähän usko. Ennen tätä hän oli käytännössä seurannut isäänsä kaikkialle, metsästämään ja torille. Ikävuosista kymmenen ensimmäistä hän oli elänyt äitinsä seurassa kylässä harjoittelemassa parantajan taitoja. Nimrodin isä asui miehen nykyisessä asunnossa. '

Taitavana ja säästäväisenä metsästäjäsukuna Nimrodin suku on tienannut hyviä määriä rahaa, mutta mies on jo tuhlannut suurimman nahkatakkiin ja nahkaisiin mustiin saappaisiin. Elämänsä aikana hän on kotikylässään Ledassa saanut mainetta hyvänä kasviparantajana ja laadukkaan lihan myyjänä.

Lapsena Nimrod oli vilkas ja avoin, mutta vanhempien kuoleman jälkene hänestä on tullut sulkeutuneempi ja kasvaessaan huomattavasti rauhallisempi. Lapsena hän myös suosi enemmän köyhempää ja säästäväsiempää tyyliä, kuten tavallisen vaaleita vaatteita. Hänellä oli myös lapsena hevonen, joka tapettiin perheen köyhempänä kautena ruuaksi. Nimrodilla oli myös vanhemmat veli ja sisko, jotka lähtivät Dioneen “parempiin töihin” kuten he nuorelle pojalle olivat sanoneet.
Locked