Lengwen, Thalassahaltia

Eronneiden tai erotettujen pelaajien hahmot, joille ei ole erillistä lupaa käyttää sivuhahmona tai muualla Ceresissä. Alue toimii myös hahmojen arkistona, mikäli hahmo on menehtynyt tai muutoin poistettu peleistä.
Locked
Lavandes

Lengwen, Thalassahaltia

Post by Lavandes »

Nimi: Lengwen Daevenin tytär
Rotu: Thalassahaltia
Sukupuoli: Nainen
Ikä: ihmisten iässä 18v
Ammatti: Käsityöläinen/Seikkailija

Ulkonäkö ja pukeutuminen:

Lengwen on melko stereotyyppinen thalassahaltia. Hän on kokonaisuutena siro eikä näytä lihaksikkaalta. Pituutta on tasan 180cm

Kasvot ovat kapeahkot ja siroluiset. Leuka on terävästi kapeneva ja poskipäät korkeat. Silmät ovat ruskeat ja tietyssä valossa taittuvat beigeen. Neidon itsevarma olemus on ristiriidassa surullisten silmien kanssa. Sielunpeilit ovat syvät ja niissä on loputonta tuskaa.

Kulmakarvat ovat kapeat mutta sitäkin tummemmat. Oikeassa poskessa on vanhan viiltohaavan jättämä ohut arpi. Arpi kulkee hiusten suuntaisesti ja on noin 5cm pitkä. Erottuu kuitenkin hyvin.

Selkä on täynnä arpia menneisyydestä. Niitä ei kukaan ole vielä nähnyt. Eikä Lengwen niistä puhu. Kaulallaan neidolla on sormus kultaisessa ketjussa.

Hiukset haltianeidolla ovat mustat ja paksut. Kirkkaassa valossa hyvinhoidettujen hiusten kiilto erottuu hyvin. Poiketen monista muista pitkätukkaisista henkilöistä, Lengwen pitää tukkaansa auki. Tosin hänellä on molemmilla puolella korvan kohdalla olevat hiukset pienellä letillä joka yhdistyy takaraivolle yhdeksi letiksi.

Tämä hiustyyli korostaa suippoja korvia ja hänestä näkee kauas mitä rotua neito edustaa. Huolimatta että tukka ylettyy selän yli lähes lantiolle, se ei ole juurikaan ikinä tiellä vaikka Lengwen miten taistelisi tai näpräisi käsitöitä.

Vartensa neidolla ei ulkoisesti ole kovin lihaksikas. Ulkomuodosta voisi jopa luulla ettei hän jaksaisi ampua jäykemmällä jousella. Tosiasiassa hennosta kehosta löytyy yllättävän paljon voimaa.

Kämmenet hänellä ovat työssä karaistuneet ja sormensa pitkät, sekä näppärät.

Päällään Lengwenillä on yleensä vihreää, ruskeaa taikka harmaata, maastosta riippuen. Materiaaleista hän suosii villaa taikka puuvillaa riippuen säästä, sekä raaka-aineiden saatavuudesta. Yleensä hällä on puuvillahousut sekä -tunika. Säästä riippumatta yleensä aina on villasta tehty vihreä hupullinen matkaviitta päällään. Vaikka olisi kaupungissakin. Pääasia on että vaatteet on mukavat sekä käytännölliset.

Vaatteilla pitää pystyä myös jotenkin maastoutumaan joten siksi Lengwen välttelee kirkkaita värejä.

Vakiovarusteisiin kuuluu myös pitkäjousi, viini nuolia ja kaksi lyhyttä miekkaa. Jousta hän osaa käyttää taitavasti ja nopeasti. Miekkoja hän välttelee viimeiseen asti mutta nekin kyllä jotenkin heiluu.

Luonne:
Perusluonteeltaan Lengwen on hyvä ja rehellinen. Menneisyys on kuitenkin jättänyt luonteeseen uusia vivahteita. Hän harvemmin hymyilee. Korkeintaan toinen suupieli hivenen kiristyy.

Neito on oppinut olla luottamatta kehenkään ja epäilys on aina kalvamassa alkavia suhteita. Silti syvällä sisimmässään neito on epävarma ja haluaa ystäviä. Hän haluaa luottaa vaikka järkeilee ettei kannata.

Lengwen pitää ihmisistä enemmän kuin thalassahaltiat yleensä. Ehkä koska hänen kokemuksensa mukaan ihmiset ovat ystävällisempiä kuin rotutoverit. Lisäksi häntä kiehtoo ihmisten nopea ikääntyminen.

Lengwen on alussa etäinen eikä oikein puhu itsestään. Hän mieluummin kuuntelee ja onkin siinä erittäin hyvä. Hänen lempipuuhiaan onkin uppoutua pitsin nypläykseen tai langan värjäykseen sekä kuunnella jonkun huolia.

Tutustuttuaan paremmin ja luottamuksen kasvaessa neidolta saa syvällisiäkin elämänohjeita. Hän on erittäin uskollinen ystävä ja hyppää vaikka kylmään jokeen jos toverin henki on kyseessä.

Suuttuessaan neito ei huuda eikä kiroa vaan on lähinnä kylmä ja poistuu paikalta.

Auktoriteetteja Lengwen ei automaattisesti kunnioita. Neidon mielestä kunnioitus pitää ansaita olit sitten kapakan siivoja taikka armeijan ylipäällikkö.

Hevosia neito rakastaa erityisesti vaikka kaikki luonnossa ovat hänelle arvokkaita. Musta orhi Talagor onkin hänen koko maailmansa.

Nuori ikä näkyy toisinaan hätiköityinä johtopäätöksinä taikka nuoren turhana toivona.

Menneisyys:
Lengwen syntyi erääseen pikkukylään mantereen keskiosassa. Hänen isänsä Daeven oli monta vuotta kylän toinen johtaja. Osaksi lähes julmaa kuria pääsi myös tyttäret, sekä vaimo Galadis.

Lengwen kunnioitti kyllä isäänsä ja samoin isä tytärtään. Mutta se ei ollut lämmintä rakkautta. Se oli vastuuntunnosta kasvanut velvollisuus. Galadis oli lämmin persoona ja häneen Lengwenillä oli hyvin lämpimät välit.

Eräänä iltana kun Lengwenin sisar Galadwen haki kaivosta vettä, tuli kylään muukalainen. Tämä oli kiertelevä muusikko ja tarinankertoja. Galadwen iski silmänsä ihmismieheen ja siitäkö vanhoillinen Daeven suuttui. Lengwen asettautui puolustamaan sisartaan jolloin hän sai kokea isän kovan käden. Ratsupiiska viuhahti ja arvet ovat vieläkin neidon selässä.

Pettyneenä isäänsä ja elämäänsä Lengwen pakkasi vähäiset tavaransa, nappasi ratsunsa Talagorin. Hän laukkasi pois katsomatta taakseen. Hän katui lähtöään jo seuraavana päivänä muttei kääntynyt takaisin. Seuraavan kuunkierron jälkeen saapui sanansaattaja ja toi viestin että tulipalo oli vienyt koko kotikylän.

Talagor kiiti koko yön pysähtymättä kunnes Lengwen saapui entisen kotinsa raunioille. Kotitalon eräs huone oli lähes koskematon ja neito syöksyi ovesta sisään. Keskellä huonetta oli hiiltyneet ruumiit. Päälimmäisenä oli Daeven jonka neito tunnisti suvun sormuksesta. Hänen isänsä oli suojellut kropallaan vaimoaan ja tytärtään. Onnistumatta kuitenkaan, savumyrkytys koitui lopulta heidän kohtalokseen.

Näky oli niin lohduton että Lengwen itki puoli päivää suvun tuhkainen sormus kädessään. Lopulta hän kokosi itsensä. Haudattuaan ruumiit hän ratsasti auringonlaskuun enää palaamatta. Sormuksen hän asetti ketjuun kaulalleen. Muistutukseksi.

Pelattu:
Locked