Mianna Atherton, puolipäähahmo ja Zahir Athertonin vaimo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Mianna Atherton, puolipäähahmo ja Zahir Athertonin vaimo

Post by Tinanja »

Mianna Atherton

Puolipäähahmokuvaus, Zahir Athertonin vaimo, pelaaja: Tinanja

Ulkonäkö & pukeutuminen

Mianna on hyvin pitkälti keskivertoihmisen ja -asukkaan näköinen, kolmenkymmenen myöhemmällä puolella oleva kolmen lapsen äiti. Tämän piirteissä ei ole mitään erikoista: naisen kasvot ovat pehmeät, silmät tummanruskeat, täyteläiset. Kasvoja kehystävät paksut, hieman olkapäiden alapuolelle yltävät tuhkanharmaaseen vivahtavat hiukset, jotka lainehtivat kevyesti. Niitä Mianna pitää usein auki, mutta toisinaan sitoo ne suureksi nutturaksi päänsä päälle.

Naisen vartalo jatkaa pehmeitä piirteitä: tämä on normaalipainoinen, ja raskaudet ovat jättäneet naisen lanteille ja reisille hieman ylimääräistä, jonka tämä Mianna sulauttaa helposti vaatteillaan osaksi sopusuhtaista kehoaan. Mianna suosii hyvin kauniita, mutta yksinkertaisia vaatteita, pääsääntöisesti mittojensa mukaan kehoaan suosivia ja hyvin pukevia mekkoja, jotka on tehty arvokkaista, laadukkaista kankaista ja koristeltu yksinkertaisin kirjailuin. Usein Mianna käyttää mekkoja, jotka yltävät hieman polven alapuolelle, tai kylmällä ilmalla nilkkaan saakka, eivätkä asut koskaan paljasta ihoa enempää kuin on sosiaalisesti hyväksyttävää.

Meikkiä tuo käyttää hyvin kevyesti kasvojenpiirteitään ja silmiään korostamassa, mutta sitä tuskin huomaa ilman läheisempää tarkastelua. Lisäksi Miannalla on usein joitain koruja: korvarenkaiden lisäksi tämä käyttää mieheltään lahjaksi saamiaan sormuksia vaihtelevasti, ja lisäksi pitää usein rannekoruja. Koruista näkee, että ne ovat arvokkaita, mutta hyvin hillityn näköisiä. Kokonaisuudessaan Mianna näyttää arvovaltaiselta, varakkaalta rouvalta, joka pitää itsestään ja ulkonäöstään yhtä hyvää huolta kuin perheestäänkin.

Luonne & tavat

Mianna on ystävällinen ja hymyilevä persoona, mutta jollain tasolla myös hyvin varautunut. Tämä on kohtelias, tuttavallinen, mutta ei koskaan keskusteluissa mene henkilökohtaisuuksiin ja vain hyvin harvoin ja valituissa tilanteissa puhuu itsestään, ja vielä harvemmin perheestään tai taustastaan. Miannalla on vain harvoja ja valittuja ystäviä, joita nainen näkee toisinaan, mutta tämä ei hae sosiaalista elämää itselleen, eikä sitä kaipaakaan - hän viihtyy kotiaan, perhettään ja putiikkia hoitaessaan, vaikka hän todennäköisesti pärjäisi hyvin myös aktiivisessa, sosiaalisessa ympäristössä.

Nainen vaikuttaa älykkäältä keskustellessa, ja tästä huomaa, että hän on viettänyt aikaansa kirjojen parissa: tuolla on paljon yleissivistystä, ja tämä tietää yrteistä tarpeeksi pitääkseen miehensä putiikkia auki itsekin. Silti hän pyrkii hoitamaan tilanteet asiallisesti ja nopeasti pois, yrittämättä pitkittää keskusteluja tai kaupankäyntiä millään lailla pakollisten kommenttien ulkopuolelle.

Vuodet ovat opettaneet hänet tuntemaan Zahirin hyvin: hän tietää, milloin on parempi olla hiljaa, ja milloin mies kaipaa huomiota tai kysymystä siitä, miten päivä on mennyt. Mianna tuntee Zahirin ehkä paremmin kuin kukaan muu, vaikka mies itse sitä ei myönnäkään, eikä Mianna siitä tuota muistuta. Lastensa kanssa nainen on rakastava, mutta toisinaan vaativa äiti: hän haluaa lapsilleen parasta, ja hän ei epäile käyttää vaikutusvaltaansa mieheensä saadakseen myös sen aikaan. Mianna pyrkii koulutuksen lisäksi tarjoamaan lapsilleen miehensä varallisuudesta huolimatta hyvin normaalin lapsuuden, mutta myös turvallisen ympäristön. Nainen ei pelkää kietoa aviomiestään sormiensa ympärille halutessaan jotakin.

Menneisyys

Miannalla on nykyään rauhallisena putiikinpitäjän vaimona kohtalaisen vaiheikas menneisyys: hän on toista kertaa naimisissa, ja hänen lapsillaan on kaksi eri isää. Nainen on ehtinyt opiskella sekä koulussa kirjoittamista, laskemista ja lukemista, mutta jatkanut yleissivistyksensä kasvattamista asuessaan armeijan tukikohdassa ensimmäisen miehensä kanssa, ja myöhemmin Phoebessa Zahirin kanssa asuessaan. Mianna meni ensimmäisen aviomiehensä kanssa naimisiin rakkaudesta, ja liitto oli nopeasti solmittu, Miannan olessa vielä nuori nainen. Mies oli sotilas, joka sai ikävässä tapaturmassa surmansa ja haudattiin sotilaallisin menoin. Se jätti kuitenkin Miannan leskeksi, jolla ei ollut sotilastukikohdasta lähtönsä jälkeen mitään, missä jatkaa elämäänsä. Hänen nuorimmainen tyttärensä, Janelte, on hänen ensimmäisestä liitostaan.

Tuore leski tapasi kuitenkin matkallaan Zahirin, jonka oli nähnyt joitain kertoja, tavannutkin muutaman kerran armeijan tukikohdassa. Nuori, määrätietoinen maagikko päätyi pyytämään Miannaa vaimokseen vain joitain kuukausia uudelleentapaamisen jälkeen. Mianna näki järkeväksi valinnaksi mennä naimisiin Zahirin kanssa, sillä kuinka moni halusi lapsen saaneen lesken kanssa naimisiin? He päätyivät asumaan Phoebeen, jossa Zahir sai nopeasti varakkaan kauppiaan maineen - ehkä jopa liian nopeasti Miannan mielestä, mutta nainen välttelee liikojen kysymysten kysymistä.
Post Reply