Eldrin Virqen, Valkoisen Lohikäärmeen palkkasoturi, puolipäähahmo

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Eldrin Virqen, Valkoisen Lohikäärmeen palkkasoturi, puolipäähahmo

Post by Tinanja »

Eldrin Virqen

Eldrin on Rayash Doulbturin alaisuudessa Valkoisella Lohikäärmeellä työskentelevä ihmismies.

Ulkonäkö

Ensisilmäyksellä on vaikea uskoa, että Eldrinillä on lainkaan magiaa, vaan tämä näyttää enemmän palkatulta lihasvoimalta, joka ei pelkää tarvittaessa käyttää voimaa saadakseen sanomansa perille. Tämän keho on jäntevä, ja hän on ihmiseksi harvinaisen pitkä, jopa noin 170 senttimetriä. Hänen kehonsa lihaksia ei ole vaikea huomata: leveät hartiat jatkuvat lihaksikkaana ylävartalona ja käsivarsina, joiden lihakset erottuvat helposti vaatteidenkin alta. Rennosta olemuksestaan huolimatta Eldrin on vaikuttava, mutta kohtalaisen karismaattisen näköinen ilmestys.

Miehen hiukset on leikattu lähes kokonaan pois hänen päänsä sivuilta, kun pään päällä on edestä lähes kymmensenttiset hiukset, jotka lyhenevät pariin senttiin pään takaosissa. Edessä roikkuvia pidempiä hiuksiaan Eldrin usein haroo pois silmiltään, mutta hänellä ei ole aikomustakaan luopua niistä. Miehen kasvonpiirteet ovat karkeat, ja huulia ympäröi lyhyeksi, korkeintaan sentin mittaiseksi siistitty parta, sekä hieman partaa pidemmät viikset. Kulmakarvat ovat lyhyet, samaa geneeristä tummanruskean sävyä parran, viiksien ja hiusten kanssa. Kasvonpiirteet ovat karkeat, joskin hieman pyöreät poskipäät pehmentävät niitä hyvin luoden miellyttävämmän perusilmeen miehelle.

Yllään tällä näkee usein raskaan näköisen metallisen haarniskankappaleen, joka suojaa rintakehää ja selkää. Se on koottu yhdeksi useista eri haarniskoista kerätyistä osista, jotka on sidottu vahvoilla nahkavöillä ja metallisilla soljilla yhteen. Haarniskankappaleet suojaavat tämän ylävartaloa olkapäiltä aina hieman lanteiden yläpuolelle, jotta se ei olisi liikkuessa tiellä. Tämän lisäksi tuolla on samantyylisistä erilaisista kappaleista kootut ja nahkavöin yhteen sidotut haarniskankappaleet suojaamassa kyynärpäästä kämmenselkään, ranteeseen saakka jättäen kuitenkin sormet vapaiksi. Viimeisenä, mutta ei vähimpänä tuon polvia suojaavat irralliset haarniskankappaleet, ja hänen kenkiensä kärjet on usein terästetty metallivahvikkein. Haarniskansa alla tämä pitää sään salliessa vain hihattomia paitoja, mutta suostuu kylmällä pukemaan pitkähihaisenkin vaatekappaleen ylleen. Lisäksi varustukseen kuuluvat mukavat, suorat ja käytännölliset housut, ja kuluneet nahkasaappat, joita on korjattu useita kertoja.

Vyötäisiltä roikkuu useita vöitä: asevyö, ja pari koristeeksi tarkoitettua vyötä, joilta usein roikkuu kolikkopussi, tikari ja mitä hän nyt sattuu tarvitsemaankaan. Aseenaan Eldrin pääsääntöisesti käyttää pitkää miekkaa, joka pienemmissä käsissä olisi kahdenkäden ase. Mies kuitenkin käyttää sitä kevyesti yhdellä kädellään jättäen toisen käden vapaaksi avustamaan tarvittaessa loitsujen tekemisessä ja suuntaamisessa. Hän kuitenkin kantaa aseitaan ja vaatteitaan rennolla olemuksella eikä luo itsestään uhkaa, ellei tarve niin vaadi.

Luonne & tavat

Eldrin on se humoristinen, naisille flirttaileva ja avoimesti seuraa etsivä mies kapakoissa. Hän on tuttu näky Dionen satama-alueen juottoloissa, mutta myös eri varallisuusluokkien paikoissa aina kaupungin laidalta toiselle saakka. Eldrin tuntee kapakanpitäjät, tarjoilijat ja vakioasiakkaat. Juomisen, naisten ja juhlimisen keskellä mies kuitenkin poimii tietoonsa huolimattomasti kerrotut suunnitelmat, juovuspäissään levitellyt huhut ja tarinat, joiden totuuspohjan hän myöhemmin voi selvittää. Häntä on lähes mahdoton saada suuttumaan - tuo tunnetaan pitkästä maltistaan ja siitä, että heittää asioita mielellään leikiksi tilanteen mennessä kireäksi tai liian vakavaksi. Mutta hänelläkin on rajansa: Lohikäärmettä, ja häntä itseään koskevat jutut mies leikkaa pois heti alkuunsa, ja saadessaan tietää jotakin nykyistä elämäntyyliään vaarantavaa, hän yleensä hoitaa sen näyttävästi päiväjärjestyksestä: “Heittää pullon sivuun ja poistuessaan viskaa tulipallon peräänsä kapakkaan.”

Ihmismiehen kasvoilla on usein leveä hymy, mikä tekee tästä helposti lähestyttävän muusta ulkonäöstä huolimatta. Mies on sosiaalinen, humoristinen ja miellyttävä keskustelukumppani. Hänen kiinnostuksen kohteisiinsa Lohikäärmeen tarjoaman uuden mahdollisuuden lisäksi kuuluvat läheisesti naiset, seksi, sekä alkoholi. Hän osaakin nimetä epäröimättä parhaimmat kapakat, viinat ja oluet sekä Itärannikon suurimmissa kaupungeissa että Dionessa.

Monet Valkoisella Lohikäärmeellä suhtautuvat Eldrinin olemukseen tietyllä varauksella, ja toisinaan jopa halveksunnalla. Eldrin viihtyy laivan mukavimmilla paikoilla usein alkoholin parissa, tai pimeässä nurkassa krapulaansa parannellen, eikä hän osallistu laivan töihin juuri koskaan ilman Rayashin erillistä pyyntöä.

Magiankäytöltään Eldrin on taitavampi, mitä antaa ymmärtää. Vaikka hän pääsääntöisesti esitteleekin magiaansa tuhovoimaa niinä harvoina kertoina kun magiaa käyttää, osaa hän myös avata illuusioiden salatun maailman. Miehellä ei kuitenkaan ole tapana tehdä numeroa magiastaan, vaan päin vastoin hän pyrkii siihen, että mahdollisimman harvat normaalissa kanssakäymisessä tietävät siitä. Näin Eldrin saa magiankäytölleen mahdollisimman suuren vaikutuksen mahdollisemman vähällä. Rennon illanvieton pääteeksi saattavat ne, jotka ovat sotkemassa Lohikäärmeen suunnitelmia kohdata onnettoman lopun kapakkatappelun päätteeksi koko kapakan mystisesti syttyessä palamaan tulipallon voimasta. Saman kohtalon usein kokevat Lohikäärmettä merellä ahdistelevat ryöstäjät laivoineen, ja niinä harvoina kertoina myös miehistö saa muistutuksen, miksi alkoholista pitävä mies roikkuu laivan mukana juurikaan töihin osallistumatta. Hän voi hyvin heittää pullon menemään ja sytyttää kapakan palamaan sen jälkeen.

Menneisyys

Itärannikon varakkaan Virqenin kauppiassuvun kuopus Eldrin ei kokenut koskaan sopeutuvansa etuoikeutettuun, koulutuksen, opintojen ja käytöstapojen tähdittämään elämään. Nuoresta iästä saakka nuorukainen taisteli näitä perinteitä vastaan, mutta oppi sivussa lukemaan ja kirjoittamaan. Kun hänen maagiset lahjansa todettiin kymmenvuotiaana, sai hän Itärannikon parhaimmilta maagikoilta opit tielleen, vaikka hän niitä ei olisikaan halunnut.

Teini-ikäinen, vahempiensa ja opettajiensa käskyvaltaa pakeneva Eldrin oppi nopeasti, miten alkoholi kevensi arkea, ja hän viihtyikin jo alaikäisenä kapakoissa viikkorahojaan tuhlaamassa. Pitkähermoinen, mutta elämäänsä kyllästynyt nuori sai viimein tarpeekseen, kun sekä häntä että hänen sukuaan pilkkaavat kommentit saivat hänet suuttumaan. Lopputuloksena murhasta syytetty Eldrin Virqen päätyi vankilaan odottamaan julkista teloitustaan. Oli perheelle helpotus päästä sekä murhasyytteestä että päänvaivaa aiheuttavasta kuopuksesta eroon Valkoisen Lohikäärmeen kapteenin Rayash Doultburin ehdottaessa, että hän voisi ottaa nuorukaisen laivalleen töihin.

Niin vastahakoinen kuin Eldrin olikin, ei hän voinut kiistää sitä, että satunnainen tuttava toisesta suvusta pelasti hänet varmalta kuolemalta. Rayash oli Eldrinille aikaisemmin tuttu lähinnä nimeltä ja maineelta, joka kertoi ettei tämäkään ollut kokonaan sopeutunut saaren ja sukunsa perinteisiin. Kaksikosta kasvoi nopeasti ystävykset merillä, vaikka merenkäynti ei Eldrinin mieleen ollutkaan muun kuin alkoholin osalta. Kookas, muiden kanssa toimeen tulevasta maagikosta kasvoi pian yksi Lohikäärmeen vakiovarusteista, ja kapakoissa kiertäminen ja huhujen kuuntelu on sitä, mitä hän ainakin nyt haluaa elämältään.

Tehtävät laivalla
Eldrin hoitaa kytköksiä alamaailmaan karismallaan ja suorasukaisuudellaan. Hän pitää huolta, että kapakoissa sovitut salakuljetussopimukset pysyvät siellä, eikä hänen, Lohikäärmeen sekä laittomuuksien kytköksiä saada selville ainakaan sitä kautta. Lisäksi tarvittaessa myös merillä Eldrinin magiasta on hyötyä ja niinä harvoina kertoina myös miehistö saa muistutuksen, miksi usein krapulaansa poteva mies on vakiokalustoa laivalla.
Post Reply