Lakimies Firdorn Erkens

Kaikkien pelaajien päähahmojen kuvaukset löytyvät täältä. Löydät tältä alueelta myös hahmolistan sekä ilmoitukset hahmokuvausten päivityksistä.
Post Reply
User avatar
Arlin
Rakega
Posts: 105
Joined: Sat Sep 02, 2017 8:10 pm
Location: Karan

Lakimies Firdorn Erkens

Post by Arlin »

Nimi: Firdorn Erkens
Rotu: puolhaltia (osaksi Rheanhaltia, osaksi ihminen)
Ammatti: lakimies
Sukupuoli: mies
Ikä: 43 (fyysisesti päälle 20)
Kotikaupunki: Phoebe

Ulkonäkö:

Ensinäyttämältä Firdornin rotua voi luulla Rheanhaltiaksi. 168 cm pitkällä Firdornilla on paljon Rheanhaltian piirteitä, mutta myös vähän ihmistäkin.

Hiukset ovat tummanruskeat, yleensä siististi kammatut ja ylettyvät hartioille asti, peittäen osittain korvat, otsahiusten ollessa hiukan lyhyet. Hiusten alta pilkottaa Rheanhaltioiden korviin verrattuna ei niin pitkät pyöreänsuipot korvat, jotka ovat hiukan taaksepäin kallistuneet. Ohkaisten ruskeitten kulmakarvojen alapuolella ovat vakavat, rauhallisen näköiset vihreät silmät, josta Rheanhaltian tunteva tunnistaa, ettei hän kuulu täysin kyseiseen rotuun. Suu kääntyy harvemmin hymyyn, oikeastaan Firdorn on vain muutaman kerran hymyillyt yli 20 vuoteen. Firdornilla on suora vartalonrakenne ja hän on jokseenkin pituuteensa nähden hintelä.

Vaatetus:

Firdorn kuuluu rikkaaseen sukuun ja on joskus kuulunut korkeaan lakimiesvirkaan, josta hänen pukeutumistyylinsä on perua. Pitkä ruskea takki on vanha ja materiaali täyttä nahkaa. Takissa on kaksi isoa sivutaskua, sisätaskuja ja isot napit, jotka hän pitää kesäisin auki. Yleensä Firdorn pitää kyseistä takkia säässä kuin säässä jopa sisätiloissa. Takin alla on tavallinen vaalea tunika ja tummanruskeat housut jotka ovat myös tavallisen kansan katseessa yleiset. Vaatetukseen kuuluu myös yksinkertainen vyö, josta roikkuu erilaisia punaisia nauhoja ja jaloissa on pitkävartiset nahkasaappaat.

Firdorn pitää koruista, varsinkin kultaisista ja se näkyy. Hänellä on vasemmassa korvassa kaksi pientä ja oikeassa yksi pieni kultarengas ja hänellä on useita sormuksia sormissa. Kaikki korut ovat vanhoja.

Luonne & tavat:

Firdorn vaikuttaa vakavalta viralliselta mieheltä tai siltä hän ainakin yrittää näyttää. Mikäli asiat eivät mene kuten hän haluaa, hänestä tulee melkein lapsellinen ja kiukkuinen. Vihaisena hän tekee yleensä nopeita, typeriä päätöksiä ajattelematta ollenkaan niiden seurauksia. Eikä hän edes välttämättä opi virheistään, hänen muistinsa kun sattuu olemaan välillä heikko ja hän tekee samoja virheitä kuin aiemmin. Usein vapaa-aikoina hän lievittää tunteitaan oluella sivupöydän äärellä kapakoissa, mutta ei koskaan juo itsensä kokonaan juovuksiin.

Yli 20 vuotta Firdorn on vältellyt kohtaamasta työtuttaviaan, sillä hänen maineensa romahti. Hän silti vielä työskentelee lakimiehenä, vaikka hänet on alennettu rajusti paperihommista pienien lakiasioiden hoiteluun. Hänellä kulki ennen aina parantaja ja pari vartijaa kulkiessaan Phoeben kaduilla, mutta nykyään vain yksi parantaja, Iris-niminen tyttö, jonka hän itse kasvatti ja koulutti. Firdorn ei kykene puolustamaan itseään hyökkäyksiltä, joita lakimies voi kohdata ja siksi kulkeekin mielellään aina jonkun luotettavan seurassa varmuuden vuoksi.

Firdorn suhtautuu uusiin kasvoihin epäillen, eikä aluksi luota kehenkään. Tuntiessaan jonkun paremmin hän saattaa olla jopa ystävällinen ja luottavainen henkilö. Saadessaan jotain päähänsä hän ei välttämättä silloin kuuntele edes ystäviään ja joutuukin yleensä hankaluuksiin siitä syystä. Puolet elämästään Firdorn on elänyt varakkaana ja kunnioitettuna, eikä hän ole vielä tottunut alistumaan tavalliseksi kansalaiseksi vaan pitää itseään vieläkin hiukan muita ylempänä.

Magiaa Firdornilla ei ole vielä tullut ilmi ja hän epäileekin sen vain johtuvan siitä, että hän on osaksi ihminen ja kaikilla ihmisillä ei esiinny magiaa. Se ei silti häiritse hänen elämäänsä, ettei hänelle välttämättä ikinä ilmene magiaa, hän ei välitä siitä. Hän silti tietää jotain magiasta ja tuntee eri loitsut.

Menneisyys:

Ensimmäiset 20 vuotta Firdorn on elänyt rikasta ja kohtalaisen korkea arvoista elämää. Hänellä oli nuorempi sisko Lalfar, josta hän välitti ja äiti Fonja, joka huolehti heistä. Isä katosi Firdornin ollessa kymmenen, mutta se ei estänyt hänen elämänhaluaan vaan Firdorn haki myöhemmin lakimiehen töihin ja kohosi lyhyessä ajassa korkeaan virkaan.

Elämä hymyili siihen asti, kunnes hän sai tehtävän selvittää erään rikollisjärjestön laittomuudet. Hän olisi voinut kohota tehtävän jälkeen korkeimpaan virkaan, joten hän otti tehtävän vastaan. Hän otti mukaansa parantajan ja muutamia vartioita tueksi ja lähti kulkemaan pitkin Phoeben pimeitä katuja. Kun he pääsivät perille ja löysivät järjestön tapaamispaikan, hänet lyötiin tajuttomaksi. Herätessään hänen vartijansa ja parantaja löytyivät kuolleina maassa ja rikolliset olivat tiessään. Hänet alennettiin välittömästi ja kotiin saapuessaan äitikin löytyi kuolleena. Sisko lähti elämään omaa elämäänsä ja rahat alkoivat vähitellen huveta.

Kahdeksan vuoden päästä hän löysi orvon ihmislapsen, Iriksen, jota hän alkoi kasvattaa ja josta tuli myöhemmin hänen uusi parantajansa.

Kontaktit:

21-vuotias ihmisnainen Iris, jonka Firdorn adoptoi, kasvatti ja koulutti Iriksen ollessa 6-vuotias. Vanhetessa Iriksestä tulikin Firdornin hyvä ystävä ja samalla hänen oma parantajansa.

39-vuotias Firdornin sisko Lalfar elää nykyisin omaa elämäänsä Phoeben katuvarkaana, mutta hiljaisina aikoina ilmestyy veljensä luo. Firdorn edelleen välittää siskostaan, vaikka Lalfar valitsikin rikollisen polun ja siten hankaloittanut Firdornin tehtäviä.

Anthon. Tuntee nimellä Nioclas. Tapasi kierteleväksi kauppiaaksi esitelleen miehen majatalossa.

Tinanja. Tapasi Phoeben kirjastossa lohikäärmeen tuhon jälkeen. He kävivät kiivasta keskustelua toistensa kanssa, jonka jälkeen molemmat menivät eri teille.

Elinor Winterheart. Tapasi Phoeben kirjastossa lohikäärmeen tuhon jälkeen. Firdorn haastoi riitaa tämän kanssa järkytyksen tilassaan, jonka jälkeen molemmat menivät eri teille.

Vixar pelasti Firdornin katurikollisten kynsistä, mutta jätti puolhaltian sen jälkeen oman onnensa nojaan. Firdorn ei saanut tietää tämän nimeä.

Kaitlyn. Hoiti pahasti haavoittuneen Firdornin putiikissaan.

Peleissä:

Viherkauppa & lain kiemurat
Sateinen matka Tritonille
Yksin ja eksyksissä
Väärässä paikassa väärään aikaan

Peleissä tapahtunutta:

- Menettänyt vanhan kotinsa Phoeben lohikäärmeonnettomuuden jälkeen
- Haavoittui pahasti kyljestä eräänä iltana
Lakimies Firdorn | Katuvaras Lalfar
Post Reply