Info

Tapahtumat sijoittuvat yleensä vaihtoehtoiseen todellisuuteen, jossa tapahtuneet asiat eivät vaikuta hahmoihin tai peleihin "varsinaisen" Ceresin puolella. Jokaiseen tapahtumaan liittyvät omat ohjeensa, ja pelaaminen tapahtuu Ceresissä muutoinkin jo olevilla hahmoilla.
Post Reply
Tinanja
Rakega
Posts: 979
Joined: Sat Sep 02, 2017 4:16 pm
Location: Phoebe
Contact:

Info

Post by Tinanja »

Vaihtuvat tapahtumat -alueen tarkoitus on olla mahdollisuus pelata hahmoilla erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuukissa, joihin nämä normaalisti eivät osallistuisi. Tapahtumat sijoittuvat vaihtoehtoiseen todellisuuteen (Alternate Universe, AU), mikä tarkoittaa, ettei mikään tapahtumissa tapahtunut vaikuta varsinaisiin hahmon peleihin tai hahmoon itseensä. Tämä tarjoaa mahdollisuuden katsoa, miten hahmo reagoi erikoisiin tilanteisiin, tai vaihtoehdon leikitellä erilaisilla skenaarioilla tai draamoilla hahmon osalta. Pääsääntöisesti näissä tapahtumissa pelaamme päähahmoillamme.

Tapahtumia ja ideoita saa ehdottomasti heitellä ilmaan ja pyritään ideoita toteuttamaan ja kehittämään tarpeen mukaan. Ideoita voi heitellä täällä tai Discordin puolella.

Suunnitelmissa tällä hetkellä ovat
  • Tanssit/juhlat sijoittuen esimerkiksi suureen kartanoon
Post Reply