Apteekkari Harakka

Etsitkö jotakin tiettyä puolipää- tai sivuhahmoa? Löydät kaikki muut hahmot tältä alueittain listattuina.
Post Reply
User avatar
Viherkivi
Posts: 154
Joined: Sat Sep 02, 2017 5:01 pm
Location: Vantaa, Finland
Contact:

Apteekkari Harakka

Post by Viherkivi »

Pelaaja
Nick: Viherkivi
Ikä: Syntynyt 1988
Kokemus: Joku kymmenisen vuotta, ota pois tai lisää pari vuotta.
Miten löysin tänne: Vanha pelaaja

Hahmo (sivuhahmo, vapaasti muiden käytettävissä)
Koko nimi: Tunnetaan nykyisin nimellä Harakka
Rotu: Ajanlan
Ikä: Ikivanha (jos joku kysyy tarkkaa ikää, tämä tuijotetaan pisteliäästi ulos ovesta)
Sukupuoli: Mies
Ammatti: Apteekkari
Asuinkaupunki: Dione

Ulkonäkö: Apteekkari Harakka vaikuttaa ulkonäkönsä puolesta kuolleen jo kerran ja tulleen palsamoiduksi, sillä hänen ihonsa on kuivakan oloinen ja ryppyinen, paikka paikoin kireänä luiden päällä. Poikkeuksena ovat tämän tummat, kiiltävät silmät ja pitkät, paksut mustat hiukset. Harakan kasvojenpiirteistä nenä on nokkamainen, joka onkin osasyynä siihen, mistä hän on kutsumanimensä saanut. Nimeen vaikuttavat myös tämän suurehkot, mustavalkoiset siivet. Hänen kätensä ovat myös pitkänomaiset ja laihat, ja joskus pitkine kynsineen hänen kätensä vaikuttavat melkein kuin linnunjaloilta. Käsien ihoon on jäänyt pysyviä tahroja tämän lääkkeidentekoprosessien seurauksena.

Ruumiinrakenne: Harakka on pitkä ja laiha, lihasmassaa on erittäin vähän, eikä hän pärjäisikään tappelussa.

Pukeutuu usein näihin: Mustavalkoiset kaavut, tai kokomustat kaavut, ovat apteekkarin mieleen.

Luonne: Kuivakka henkilö, joka ei siedä typeryyttä tai virheitä. Harakka on punnuksineen ja annospusseineen tarkka, koska olisi suotavaa, että arkipäiväiset asiakkaat pysyvät elossa ja palaavat takaisin ostamaan lisää päänsärkypulveria tai muuta tarvitsemaansa. Siksi apteekkariharjoittelijat saattavatkin saada korvilleen aika tällin, jos tekevät liian isoja annostuksia tai liian lieviä – niillä kun voi olla ikävät seuraukset.

Harakan huumorintaju on musta, kuivakka ja sarkastinen, joka usein saatetaan nähdä suoranaisena ilkeytenä. Hän on kuitenkin reilu, ja jos vaikuttaa siltä, että hänen apteekistaan ei löydy apua, hän ohjaa asiakkaan lähimmälle parantajalle tai kätilölle.

Harakan apteekki: Harakan apteekki tunnetaan luovasti nimellä Harakan Apteekki. Sillä saattoi aikoinaan olla hienompikin nimi, mutta useimmat asiakkaat tietävät kyllä liikkeen tuolla nykyisellä nimellä. Apteekin ovella on kadunpuolella kyltti, jossa apteekkarin nimikkolintu keikkuu morttelin reunalla vihreä oksa nokassaan. Apteekki on sisältä vaalea ja valoisa, joskin tila on täynnä erilaisia vetolaatikollisia kaappeja, joissa Harakka tinktuurojaan säilyttää. Tiskin takana on hyllyjä täynnä kirjoja, jotka ovat täynnä Harakan muistiinpanoja erilaisista lääkkeistä ja niiden valmistus- ja käyttötavoista.

Apteekista saa tarvittavat lääkkeet perusvaivoihin kuten kipuun, kuumeeseen, vatsavaivoihin, ihottumaan, raskasmielisyyteen, riippuvaan häntään, ja niin edelleen. Todellinen voitto syntyy kuitenkin niistä jauheista, pillereistä ja liemistä, jotka ostetaan tiskin alta. Näillä harvinaisilla ja ehkä ei aina ihan laillisilla lääkkeillä saadaan aikaan muistinmenetyksiä, sekavuuskohtauksia ja joskus jopa akuuttia elämän päättymistä.
Post Reply