Majatalot & liikkeet – Triton

Tässä on lista kuvauksista, jotka on kirjoitettu Tritonilla sijaitsevista majataloista ja erilaisista liikkeistä. Listasta voi hakea ctrl/cmd+F näppäinyhdistelmällä. Ensimmäisenä otsikkona on kaupunki, jossa liiketoimintaa on, ja sen jälkeen aakkostetussa järjestyksessä kaikki kyseisessä kaupungissa olevat liikkeet, joista on kirjoitettu kuvaus.

Ananke

Merleínin herkku -leipomo

Kirjoittanut Tinanja.

Anankessa sijaitsee Merleínin herkku -nimeä kantava leipomo, joka sijaitsee satamasta poispäin kulkevalla pienellä poikkukadulla. Kyseisellä kadulla sijaitsee useita muitakin erityyppisiä liikkeitä. Yleiskuva liikkeestä on lähinnä pientä, kotoisaa perheyritystä mukaileva: hyvältä tuoksuvia tuoreita leivonnaisia mukavasti, kotoisasti valaistussa puupintoja suosivassa kahvilassa. Asiakkaita sinne mahtuu korkeintaan parikymmentä kerrallaan.

Henkilökunnasta löytyy paikanomistaja Merleín, sekä Merleínin vaimo Cahya, joka toimii leipurina ja apulaisena. Merleínin kanssa hetken juteltuasi, tämä saattaa huomata sinussa potentiaalisen asiakkaan, ja ohjaa sinut takahuoneeseen tutustumaan myrkkyihin, joita mies myy hieman piilossa. Mieheltä saa myös ostaa erilaisia lääkekasveja, vaikka hänen yrtteihin keskittyvä liiketoimintansa käytännössä on pääsääntöisesti myrkkyjen välittämistä kalliilla hinnalla. Se auttaa kuitenkin lapsetonta pariskuntaa pärjäämään hiljaisempien aikojen ylitse.

Esiintynyt pelissä Aika sanoa hyvästi.

Muut kylät & pienet kaupungit

Kalakeidas, majatalo Eraossa

Kirjoittanut TheWaltsu.

Majatalo on koko kylän suurin kokoontumispaikka heti torin jälkeen. Asiakkaita ovat kaikki maanviljelijöistä aina kalastajiin ja rikollisiin. Hinnat ovat kalasta halpoja, muuten keskiluokkaa. Kalakeidas sijaitsee keskellä kylää, kalastajainpatsaan takana, merenpuoleisella puolella kaivoa. Henkilökuntajana paikassa on Boris -niminen vanha mies, joka hoitaa koko majataloa, ja ruokasalin puolela häärivä nuori neiti Mevena. Paikka jää näin kahden hengen henkilökunnalla usein likaiseksi, joten illalla ennen juopoteluaan osa kalastajista tuo saaliinsa Borikselle ja siivoaa paikat, joten illalla miesten ja naisten tanssiessa ja juodessa paikka on siisteimmillään. Paikkaan otetaan määräaikaisiin töihin myös osaavia ihmisiä, jos sellaisia Eraosta löytyy.