Mantereen armeija

Mantereen armeijan hallinnon alle kuuluu Ceresin manneralue sekä Itärannikon saaristo. Tritonin kanssa yhteishallinnon alle kuuluu Calibanin saaristo.

Yleiskuva toiminnasta

Ceresin armeija ja erityisesti sen johto on tunnettu melko rautaisesta otteestaan ja diktatuurimaisesta hallinnostaan.

Armeijan johto

Rakega Maeron Tracar

Ceresin armeijan rakega on reilun kolmenkymmenen vuoden ikäinen ihmismies Maeron Tracar, joka tunnetaan syvällisestä analysointikyvystään, mutta myös pelottomuudesta tehdä vaikeitakin päätöksiä nopeasti. Hän johtaa koko mantereen alueen armeijaa asemallaan, jonka monet sanovat olevan hyvin ansaittu. Lue koko kuvaus täältä.

Ensimmäinen rakuza Elasha Oladan (maagikko)

Ceresin armeijan rakuzoiden ainut naispuolinen jäsen, Elasha Oladan on rakegan oikea käsi ja ensimmäinen rakuzoista. Hän on laskelmoiva, puoliaan pitävä nainen, jonka väärälle puolelle et halua joutua. Lue koko kuvaus täältä

Toinen rakuza Arlenjo Naenelis (jousimies)

Rheanhaltiamies Arlenjo Naenelis kerää usein katseita kierrellessään armeijan alueella kalpean ihonsa ja punertavien hiustensa myötä. Hän vähättelee osaamistaan, mutta asema toisena rakuzana ja jousimiehenä kertoo toista tarinaa. Lue koko kuvaus täältä.

Kolmas rakuza Gaelin Cranorin (ratsuväki)

Karkeapiirteinen, suurisilmäinen Gaelin Cranorin on kolmas rakuza ja johtaa ratsuväkeä. Hän on kasvanut hevostilalla fyysisten töiden parissa, ja osaamistaan hän on kerännyt lapsuudestaan saakka. Intohimona tällä nelikymppisellä ihmismiehellä on yhä parempien sotahevosten jalostaminen ja kouluttaminen. Lue koko kuvaus täältä.

Neljäs rakuza Zaos Farrith (ritari)

Herramiesmäinen Zaos Farrith tuo ritarien ammattikunnan omalle tasolleen omien, lähes järjettömien standardiensa myötä. Hän on analyyttinen ja taitava taistelija, joka inhoaa rutiineista poikkeamista. Tämä tekee Thalassahaltiamiehestä monen mielestä hyvin ärsyttävän. Ikää hänellä on nelisensataa vuotta. Lue koko kuvaus täältä.

Viides rakuza Thanal Valris (palkkasoturi)

Tämä karkeapiirteinen, hymyilevä ihmismies Thanal Valris on saavuttanut asemansa vastahakoisesti, eikä hän vieläkään tunne olevansa paikallaan rakuzana. Hän on kuitenkin synnynnäinen johtaja ja kouluttaja, ja hoitaa työnsä erittäin hyvin. Thanalista saa nopeasti rennon, hymyilevän mielikuvan ja häntä on helppo lähestyä hänen asemastaan huolimatta. Lue koko kuvaus täältä.