Tritonin armeija

Triton kuuluu Tritonin armeijan hallinnon alle, ja Caliban yhteishallinnon alle.

Yleiskuva toiminnasta

Tritonin armeija ja erityisesti sen johto on tunnettu diplomatialla lähtevällä politiikallaan. Armeijan kokokin on melko pieni, ja nämä käyttävät toisinaan armeijasta irrallaan olevia palkkasotureita erilaisissa tehtävissä. Tritonilla huhutaan olevan kuudes, salassa toimiva rakuza.

Armeijan johto

Rakega Amaria Eilren

Tritonin armeijan johtaja, rakega Amaria Eilren on itsestään hyvin huolehtiva haltianainen. Hänen olemuksensa on lempeä ja pehmeä, ja puheesta kuulee miten taitavasti tämä käyttää muiden heikkouksia ja vahvuuksia hyödykseen neuvotellessaan. Hän on ovela, hymyilevä punertavahiuksinen nainen, joka hallitsee armeijaansa ja saarta hyvin oikeamielisesti. Hänestä pidetään paljon. Koko kuvaus.

Ensimmäinen rakuza Taredd Glynfir (palkkasoturi)

Tritonin armeijan ensimmäinen rakuza on palkkasoturimies Taredd Glynfir, joka kieltämättä on hyvin stereotyyppisen palkkasoturin oloinen arpisine kasvoineen ja hyvin jykevän ruumiinrakenteeensa myötä. Hän suosii näyttäviä, suuria aseita ja hänet tunnetaan leveästä virneestään ja hieman ronskista kielenkäytöstään. Koko kuvaus.

Toinen rakuza Gaelin Shalar (jousimies)

Puolhaltiamies Gaelin Shalar on humoristinen ja paljon hymyilevä jousiampuja. Hänessä ei ole mitään erityistä, mikä kiinnittää huomion, mutta se on jopa yksi miehen vahvuuksista. Mies on sulava puhumaan ja suostuttelemaan, sekä kieltämättä olemukseltaan melko rento. Koko kuvaus.

Kolmas rakuza Zandro Sarjeon (ritari)

Huolitellusta ulkonäöstään, kohteliaasta käytöksestään ja hienostuneista eleistään tunnettu Zandro Sarjeon on kolmannessa polvessa armeijassa palveleva perheellinen ihmismies. Hän on oppinut, hienostunut ja analysoi mielellään tilanteita jopa liiaksi saakka. Koko kuvaus.

Neljäs rakuza Joniks Glyneilkrana (maagikko)

Maagikko, puolhaltiamies Jonik Glyneilkrana saa useimmat karttamaan itseään jo hämmentävän resuisella ulkonäöllään. Hänen tummanruskeat silmänsä näyttävät aina väsyneiltä, vaikka ulkonäkö hämääkin: sen alla on älykäs, taitava maagikko, joka saa sulavalla kielenkäytöllään paatuneemmatkin tapaukset avautumaan itselleen. Hänen sanotaan myös olevan kidutuksen ammattilainen, mutta kukaan ei suostu huhua vahvistamaan. Koko kuvaus.

Viides rakuza Ailred Norcanth (ratsuväki)

Itseensä toisinaan turhankin paljon luottava ihmismies Ailred Norcanth johtaa Tritonin ratsuväkeä. Harmaata vaatetuksessaan suosiva mies näyttää ohikulkijan sijaan melko tavalliselta, rotevalta ihmismieheltä ja hänestä saa keskustelussa nopeasti hyvin itsevarman, älykkään ja analyyttisen kuvan. Koko kuvaus.