Rakuza Elasha Oladan

Ulkonäkö & pukeutuminen

Elashan syväsinisten, suurien silmien viaton katse on hämäävä ja vie usein huomion ensinäkemällä tuon luotansatyöntävän naisen muista piirteistä. Silmien syvyyttä ja väriä korostavat vielä lisää lähes olemattomat kulmakarvat, jotka saavat silmät näyttämään suuremmilta, mitä ne ovatkaan.

Elashalla on silkkiset, punertavat hiukset, jotka kaukaa katsottuna näyttävät tulenpunaisilta, lähempää katsottuna ne vivahtavat enemmän ruskeaan. Elasha pitää niitä korkealla poninhännällä päänsä päällä. Hiusten epätasainen leikkaus saa ne kaukaa katsottuna näyttämään hetkittäin lepattavalta liekiltä, varsinkin kun Elasha käyttää aikaansa niiden kihartamiseen ja hoitamiseen niin, että ne näyttävät mahdollisimman paksuilta. Tämä pitää myös meikeistä ja huolittelee ihoaan niillä ja kalliilla hoitotuotteilla. Hän korostaa silmiään tummalla meikillä, ja piirtää usein itselleen myös kulmakarvat.

Maagikko pitää koruista erityisen paljon: kaulassaan hänellä roikkuu useampi amuletti, nekin suosien oransseja kiviä ja kultaisia ketjuja. Tällä on korvissaan useampi korvarengas, toinen toistaan loisteliaampia ja suurempia, ja sormissaan nainen kantaa useita koristeellisia sormuksia.

Elasha suosii vaatteissaan mustaa ja kirkkaanoranssia, mutta toisinaan virallisuuksien vaatiessa suostuu myönnyttämään oranssin paikan punaiselle ja kullalle vaatteissaan. Oranssi korostaa tuon hiuksia mukavasti, ja musta tekee sille miellyttävän voimakkaan kontrastin, joka kuvaa naisen luonnetta hyvin: hillitty, mutta räväkkä. Vaatteet ovat erikoiset, eivätkä millän lailla muistuta perinteistä pukeutumistapaa Ceresissä.

Tuon tunikan leveä kaula-aukko paljastaa kokonaan toisen olkapään. Vaatteen hihat ovat alaspäin levenevät, liehuvat ja peittävät kokonaan naisen sormet. Tämä ei suosi mitään haarniskaa, mutta pitää kirkkaanoranssia, mustin koristeompelein tehtyä korsettia tukemassa ja kaventamassa, muotoilemassa kehoaan ja korostaen hänen naisellisuuttaan. Elasha käyttää housuja vain, mikäli sää niin vaatii, muutoin tällä on musta-oranssia linjaa jatkava hame yllään. Tämä hame yltää yleensä tuota kyllä nilkkoihin saakka, mutta Elasha on sitonut sen toiselta puolelta kiinni ylemmäs niin, että kangas paljastaa naisen reidestäkin suurimman osan. Jalassaan tällä on pitkät, mustat saappaat.

Luonne & tavat

Päälimmäisenä Elashasta näkee, miten kylmäkiskoinen ja arvioiva tämä on. Nainen viihtyy kirjojen ja opiskelun parissa yrittäen saada aina enemmän ja enemmän magiastaan irti, opettaen aina uusia, tehokkaita keinoja magiankäyttöön alaisiensa keskuudessa. Kylmäkiskoisuuden ja arvioivan luonteen sivussa huomaa myös sen, miten räväkkä luonne naisella loppujenlopuksi on: vaikka hän arvioikin tekojensa seurauksia, ei tämä aina osaa hillitä terävää kieltään, joka kertoo naisen mielipiteet jo ennen kuin tämä ehtii ajatella sanomistensa seurauksia.

Elasha osaa saavuttaa päämääränsä keinolla, millä hyvänsä. Hän on määrätietoinen, ja jos ei saa haluamaansa tai tarvitsemaansa hyvällä, niin hän ottaa sen hinnalla ja keinolla millä hyvänsä. Juurikin naisen määrätietoisuus ja jopa kylmäkiskoisuus ovat saaneet tämän korkealle arvoasteikossa. Hän on Maeron Tracarin, rakegan oikea käsi ja hoitaa monia tämän töitä sekä kerää tietoa asioista, joita rakega ei tiedä itsekään tarvitsevansa ennen kuin ne hänelle esitellään.

Normaalissa kanssakäymisessä Elasha on juuri sellainen henkilö, mitä tarvitsetkaan.Hän osaa olla ymmärtäväinen, puhua toisista pahaa selän takana, tai kannustaa juuri silloin, kun tarvitsee. Hän kuitenkin pitää mielessään tarkasti päämääräänsä ja työskentelee sitä kohden, joten mikäli tilanteeseen sopii, niin Elasha on ensimmäinen, joka puukottaa sinua selkään.

Aseinaan Elasha suosii pelkkää magiaa, mutta hän kantaa myös lyhyttä tikaria sekä siroteräistä, kaarevaa miekkaa mukanaan hätätilanteita varten.Yleensä nainen tukeutuu pelkkään taistelun uhkaan, eikä halua käyttää miekkaa, tikaria tai magiaansa taisteluun, mutta taistelussa tuo on tappava yhdistelmä magiaa ja teräaseita.

Tausta

Rikkinäisestä perheestä kotoisin oleva Elasha on elänyt omillaan suurimman osan elämästään. Hän ei tunne isäänsä, joka oli lähtenyt omille teilleen saatuaan hänen ihmisäitinsä raskaaksi. Elasha tietää isästään vain sen, että tämä oli äitinsä sanojen mukaan “komea Rheanhaltiamies”. Omien sanojensa mukaan Elasha on kauan sitten jo lopettanut katkeruuden ylläpidon isäänsä kohtaan, mutta monet uskovat ettei tuon isä ehkä selviäisi siitä vammoitta.

Elasha on monien muiden maagikoiden tapaan hankkinut ensimmäiset opiskelukokemuksensa magian saralla Metiksestä. Hän päätyi sinne nuorimpana pitkään aikaan, ja valmistui ennätysajassa siitä huolimatta, että hänen itsevarmuuttaan pidettiin heikkoutena. Elasha teki hetken uraa itsenäisenä toimijana palkkasoturin alkeita opetellen, ennen kuin totesi pääsevänsä helpommalla taistelun opiskelussa, mikäli pääsisi armeijaan. Ensin nainen työskentelikin palkkasoturina armeijassa, ennen kuin kohosi maagikoiden osastoon, ja sieltä vähitellen korkeammalle arvoasteikossa, kunnes hänet lopulta valittiin rakuzaksi. Hänen valintaansa perusteltiin naisen monipuolisilla magiankäyttötaidoilla ja luonteella, joka sopi johtamiseen ja organisointiin. Valinta sai myös kritiikkiä, mutta Elasha osoitti pian täyttävänsä maagikko-rakuzan saappaat paremmin kuin hyvin.