Rakuza Thanal Valris

Ulkonäkö & pukeutuminen

Thanal on hyvin keskiverto ihmismiehen näköinen: tämän piirteet ovat tasaiset, melko symmetriset ja pehmeät, eivätkä ne eroa keskivertokansalaisen piirteistä oikeastaan mitenkään. Tällä on hieman villit, olkapäille yltävät hiukset, joita mikään ei oikein tunnu pitävän siisteinä tai nätisti kiinni. Thanal usein pitääkin niitä auki, eikä välitä niiden toisinaan melko ruokottomastakin ulkonäöstä. Sekä miehen hiukset, että tämän kasvoja peittävä lyhyt parta ja viikset ovat tummanruskeat.

Ruumiinrakenteeltaan Thanal on jäntevä, melko rotevakin, ja tämä pitää itsestään hyvää huolta fyysisesti.

Thanal pukeutuu käytännöllisesti, eikä mielellään korosta asemaansa asullaan. Hän pukeutuu kuten kuka tahansa vapaa-ajallaan: tämä suosii mukavia housuja, joiden värinä on joko musta tai harmaa, jossa lika ei näy kovin helposti. Thanal on koonnut tunikan lisäksi ylävartaloaan peittävän haarniskansa levy- ja rengashaarniskoiden kappaleista, ja se suojaa tuon ylävartaloa ja hartioita jättäen kuitenkin tilaa liikkumiselle. Thanal pitää sitä lähes aina, töissä ja virallisissa tilaisuuksissa. Virallisemmaksi mies asunsa tarvittaessa saa heittämällä punaisen, koristelemattoman viitan harteilleen. Thanal käyttää nilkkaan asti yltäviä kenkiä, tai huonolla säällä saappaita, jotka ovat nähneet jo parhaat päivänsä.

Luonne & tavat

Thanalia on helppo lähestyä, sillä miehestä saatava ensivaikutelma on rento, eikä kovin auktoriteettinen. Tämä on sosiaalisesti älykäs: hän osaa kuunnella oikeassa paikassa, ja oikeaan aikaan tämä osaa sanoa sanoa juuri sen, mitä haluat kuulla. Miehen älykkyys rakentuu lähinnä muiden lukemiseen ja näiden ajatusten tulkintaan muiden elekielen ja sanomatta jätettyjen sanojen vuoksi. Thanal ei ole kovin pitkälle opiskellut, ja pitää sen omana tietonaan kommentoimalla usein asioita, joita jo on käsitelty, tai jotka hän on poiminut mukaansa armeija-aikojensa avulla.

Häntä voisi keräämänsä kokemuksen ja tunneälynsä takia sanoa jopa synnynnäiseksi johtajaksi: hän tietää, miten muita motivoidaan, ja miten tästä saa irti enemmän mitä motivoinnin kohde edes itse tietääkään. Thanal on reilu ja suosii kehuja ja kannustustusta rangaistusten sijaan. Tunneäly ja muiden lukeminen saa miehen poimimaan helposti lahjakkaammat henkilöt armeijan muihin osastoihin, ja opetettua myös aloittelijoille helposti armeijan käytännöt.

Thanal pitääkin enemmän käytännön työstä sen sijaan että haluaisi hoitaa rakuzan virallisia tehtäviä. Mikäli tämä pitää jostakin etsiä, on tämä miestensä, alaistensa kanssa, joko viettämässä aikaansa, kouluttaen tai ohjeistaen näitä. Rakuzan tehtäviin mies on vastahakoinen, ja yleensä hoitaa tehtävänsä viime tipassa, tai mieluummin jakaa tai delegoi ne muille rakuzoille.

Rakuzan pätevyyden tuo on saavuttanut oppimalla nopeasti kaikesta, mitä on nähnyt ja kuullut. Thanal muistaa kaiken mitä on sanonut tai tehnyt, ja kaiken mitä on nähnyt ja kuullut. Hänen muistinsa on ilmiömäinen, ja hän osaa yhdistää eri asioita helposti toisiinsa. Ehkä tämä jopa esittää tyhmempää, mitä onkaan huomion kääntämiseksi muualle? Hän ei halua olla rakuza, muttei voi olla kuuntelematta rakegan käskyjä tai ohjeita, sillä olihan hän armeijassa jo ennen rakuzaksi tuloa.

Tausta

Thanal on tehnyt lyhyen elämänsä aikana paljon, ja päätynyt vasta joitain vuosia sitten armeijaan. Mies on syntynyt Phoebessa. Tällä oli onnellinen, mutta melko köyhä lapsuus. Kolmen sisaruksen, isän ja äidin muodostamassa perheessä vanhemmat tekivät kaikkensa saadakseen lapsilleen kaiken tarvittavan, ja siitä itsekin melko vaatimaton Thanal on ikuisesti kiitollinen. Hän lähti kuitenkin omille teilleen luodessaan itsenäisen palkkasoturin uraa.

Palkkasoturina toimiminen oli nopea tapa saada elämään tarvittavat rahat, ja oppi tuli nopeasti, usein myös kantapään kautta. Armeija kuitnekin tarjosi nopeasti paremmin palkatun, tasaisemman ja vaarattomamman työn. Vaatimaton mies huomattiin sosiaalisen kyvykkyyden ja oppimiskykynsä myötä. Tämä oppikin nopeasti kaiken tarvittavan ja kohosi doyoboksi ongelmitta. SIinä asemassa tuo myös oli tyytyväinen: hän tunsi työnsä olevan sopivan haastavaa ja palkitsevaa, eikä hänellä ollut tarvetta kohota arvoasteikossa.

Phoeben traagisten tapahtumien seurauksena Thanal kuitenkin miehen vastalauseista huolimatta kohotettiin rakuzaksi, sillä hän oli nopealla aikataululla paras valinta kyseiseen asemaan, mutta hän ei tarvinnut, eikä halunnut rakuzan vastuuta, mutta hoitaa työnsä silti parhaansa mukaan.