Rakega Amalia Eilren

Ulkonäkö & pukeutuminen

Hänellä on täyteläisen ruskeat ja melko kapeat silmät, joiden katse on hyvin päättäväinen. Hänellä on paksut, pitkät hiilenmustat hiukset, joita tämä pitää kahdella paksulla, pitkällä letillä. Hänen leukansa on pienehkö, pyöreä, eikä näytä juurikaan istuvan muutoin tuon niin kapeapiirteisen naisen kasvoihin. Näyttää siltä, että se on joskus murtunut. Nenä puolestaan on pieni, hieman jopa pystyssä oleva ja antaa paljon tilaa tuon täyteläisen näköisille silmille ja kapeille poskipäille, joita kehystävät naisen pitkät letit.

Rodulleen hyvin tyypillisesti Amalia Eilren on hyvin jäntevä rakenteeltaan, ja pituudeltaan tämä edustaakin keskiverto Rheanhaltiaa loistavasti. Tällä on pitkät jalat, suora selkä ja hyvin jäntevä ylävartalo. Tämä ei ole erityisen naisellinen: lantio on kapea, rinnat melko pienet, eikä Amalia korosta naisellisia piirteitä pukeutumisessaan. Ainoa myönnytys sukupuolensa ilmaisuun tuolla onkin ne muutamat korut, joita tämä kantaa. Amalialla onkin kaksi korvarengasta vasemmassa korvassaan, viisi oikeassa korvassaan, ja jokaisessa näissä on erivärinen kivi koristeena. Lisäksi tuolla on ohut ketju kaulassaan, ja siinä roikkuu avattava riipus, jonka sisälle tämä on säilönyt hiussortuvan edesmenneeltä aviomieheltään.

Tämä suosii vaatteissaan hyvin käytännöllistä, mutta hyvin virallista linjaa. Suurimman osan huomiosta vie tämän yksinkertaisen kauniisti koristeltu nahkahaarniskansa, joka myötäilee naisen jäntevää kehoa ja kehonmuotoja. Sen pienet yksityiskohdat ovat tarkasti suunniteltuja ja kauniisti tehtyjä, mutta se ei vie käytännöllisyydeltä sijaa. Haarniskansa lisäksi naisen yltä löytää usein suorat, vihreät tai mustat housut, ja tämän uskolliset, haarniskan tummanruskean sävyn kanssa samanväriset saappaat, jotka yltävät tätä lähes polviin saakka. Haarniskan päällä Amalia suosii pitkää, vihreää viittaansa, jonka selkäosaan on kirjailtu hopeanvärisellä langalla kuusisakarainen tähti. Virallisempiin tilaisuuksiin, joissa hän haluaa korostaa asemaansa, Amalialla on samansävyinen metsänvihreä viitta, mutta sen selkämykseen on kirjailtu aarnikotka, joka pitelee kuusisakaraista tähteä kynsissään. Se on myös paksumpaa, kauniimmin laskeutuvaa kangasta kuin rakegan arkikäytössä suosima viitta.

Luonne & tavat

Mikäli Amalian tuntee yhtään pidempään, tai tähän pääsee tutustumaan edes hieman syvällisemmin, huomaa, että naisella on aina päämäärä. Oli se sitten pieni tai suuri, mutta naisella on silti päämäärä, johon tämä yrittää päästä. Päämäärän tavoittelussa korostuu nopeasti naisen hyvin diplomaattinen ja sosiaalisesti älykäs luonne. Tämä löytää persoonista ne parhaat ja huonoimmat puolet lähes samantien keskustelun alussa, ja osaa niitä ovelasti hyväksikäyttäen saavuttaa päämääriään kommentti kommentilta.

Kuten sanottu, Amalia on sosiaalisesti hyvin älykäs nainen. Tämä pitää yllä diplomaattista ja miellyttävää kuvaa itsestään, ja hänet on vaikea saada suuttumaan. Suuttuessaan pitkällisen ärsyttämisen tai suurten vastoinkäymisten jälkeen Amaliasta paljastuu pitkävihainen ja armoton johtaja, joka ei pelkää käyttää käytössään olevia resurssejaan vihollistensa tuhoamiseksi.

Amalia on oppinut ja haluaa oppia lähes koko ajan uutta: tämä viihtyy kirjojen ja oppineiden seurassa, kehittäen omia taitojaan ja miettien, miten kehittää Tritonin saarivaltion hallintoa. Hän valitsee läheisimmät alaisensa ja ystävänsä tarkasti, eikä matka Amalian luotetuksi ole helppo eikä nopea. Se kuitenkin palkitsee: naisesta saa ikiaikaisen, luotettavan ja uskollisen ystävän.

Tausta

Amalia on syntynyt pohjoisessa Rhean kylässä mantereella, ja elänyt hyvin onnellisen ja normaalin lapsuuden päätyen nuoruudenihastuksensa kanssa naimisiin juuri täysi-ikäisyyden tavoitettuaan. Hänen alkuperäinen, vanhempiensa naiselle antama nimi on Amalja. Nuorella parilla vaikutti kaikki olevan oikein ja täydellisesti: nuoripari muutti Tritonille seikkailun ja uusien haasteiden perässä, halutessaan vaihtaa maisemaa.

Amalia on alkuperäiseltä koulutukseltaan ompelija, ja tämä tunnettiin kauniista ja tarkasti kirjailuista töistään, joista tämä ei pelännyt pyytää työmäärän vaativaa hintaa. Arvokkaat vaatteet ja kauniisti kirjaillut kankaat elättivät hyvin, ja pian Anankessa Amalian maine alkoikin levitä. Amalian mies oli ammatiltaan metsästäjä, ja viihtyi pitkiä aikoja kaupungin ulkopuolelta alkavissa metsissä, kunnes viimein hän ei palannut retkeltään. Kukaan ei vieläkään tiedä, mitä tälle tapahtui. Amalia päätti etsiä syylliset, ja siitä saakka hänet on tunnettu Amaliana, ei Amaljana.

Pitkällisen tien jälkeen Amalia viimein päätyi armeijaan, jossa päättäväinen nainen kohosi arvoasteikossa nopeammin kuin kukaan oli kohonnut miesmuistiin. Nyt haltianainen johtaakin koko Tritonin armeijaa, mutta syvällä sisimmässään tämä etsii edelleen kadotettua aviomiestään.