Rakuza Oa Dakuroy

Oa Dakuroy tunnetaan useimpien keskuudessa Tritonin palkkasotureiden toisena doyobona, mutta “vapaa-aikanaan” tämä toimii kuudentena, salaisena rakuzana. Noin kahdensadan vuoden vanha mies hoitaa työnsä väsymättömästi ja tarkasti. Hän pukeutuu tyypilliseen doyobon asuun.

Ulkonäkö & pukeutuminen

Mies pukeutuu tarkasti seuraten armeijan pukeutumiseen liittyvää ohjeistusta. Oan asu ei poikkea doyoboiden yleisasusta muuten kuin pienistä muokkauksista, joita tämä on tehnyt itse saadakseen asun täsmällisesti myötäilemään hänen vartalon rakennetta. Haltia on hyvin tarkka siitä, että hänen pukeutumisessaan ei ole pienintäkään virhettä, joista ketään voisi huomauttaa. Oan tarkka luonteenpiirre ylettyy myös tämän yleiseen hygienian tason ja hiusten ylläpitoon. Miehellä on Rheanhaltioille harvinaisen vaaleat hiukset, jotka tämä pitää Rheanhaltioiden yleisistä tavoista poiketen suhteellisen lyhyinä, noin korvanlehtien alle yltäviksi. Nämä lyhkäset hiukset Oa pyrkii kampaamaan kaikki teräväkärkisten korviensa taakse pois otsalta.

Haltioiden tavoin Oa ei ole kovin leveäharteinen, mutta tämä omistaa paljon lihaksia hoikasta rakenteestaan huolimatta. Mies pitää hyvää huolta kunnostaan ja kaikista kiireistään huolimatta hän usein löytää aikaa ylimääräiselle harjoittelulle. Oalla on hyvä ryhti ja näyttää sen takia aina olevan valppaana.

Oan silmät rikkovat tätä huoliteltua yleiskuvaa hiukan näyttämällä selkeästi väsyneiltä liiasta työstä. Haltian silmät myös antavat tästä rennomman kuvan.

Luonne & tavat

Oa tunnetaan erityisesti väsymättömyydestään jopa niiden kesken, jotka eivät tiedä hänen toisesta työstään. Hän mielellään antaa kaikkensa Tritonin eteen ja odottaa alaisiltaankin aika paljon. Haltian käskyt voivat olla hyvin vaativat, mutta tämä toisinaan osaa olla ymmärtäväinen, mikäli niiden suorittamisessa tulee ongelmia. Oa on enemmän kireä itselleen kuin muille. Usein tämä jakaa neuvoja kuinka sotilas voi tehdä paremmin ensi kerralla.

Oa on aina noudattanut saamiaan käskyjä perinpohjaisesti ja valittamatta. Näiden lisäksi tämän inspiroiva yhteistyökyky ja omatoimisuus tehdä enemmän armeijan eteen kohotti tämän nopeasti palkkasotilaiden 2. doyoboksi, eikä tällä olisi mitään ongelmia ylentyä 1. doyoboksi halutessaan. 2. doyobon asema kuitenkin antoi Oalle tilaa omille suunnitelmilleen johtaa salaisiin operaatioihin erikoistunutta ryhmää vapaa-aikanaan. Tämän ryhmän sotilailta haltia odottaa enemmän kuin keneltäkään muulta, vaikka tämä ajattelee heitä melkein kuin omiksi lapsikseen.

Haltialla ei ole ongelmia tutustua muihin olivat he sitten häntä alempana tai ylempänä arvoasteikossa. Oa on hyvissä väleissä palkkasotureiden rakuzan ja jopa itse rakegan kanssa. Henkilökohtaista ryhmäänsä lukuunottamatta nämä kaksi ovat ainoita, jotka tietävät tämän olevan Tritonin 6. rakuza.

Tausta

Oa syntyi kohtalaisen vauraaseen perheeseen Anankessa, mutta jo nuorena hän päätti muuttaa Phoebeen opiskelemaan ja harjoittamaan kaupankäyntiä. Oa huomasi olevansa taitava kaupankäyjä älykkyytensä ja sosiaalisuutensa takia, vaikka haltia tajusi pian kiinnostuneensa myös sodankäynnistä. Haltia koki olevansa ensisijaisesti Tritonilainen, joten tämä palasi kotiinsa ja osallistui armeijaan palkkasoturiksi ollessaan neljäkymmentä.

Armeijassa Oa menestyi todella hyvin, inspiroiden muita sotureita ja luoden lukuisia kontakteja omalta arvoasteikoltaan sekä ylempää. Armeijan aikana haltian uskollisuus Tritonia kohtaan kasvoi huomattavasti, eikä ketään edes epäillyt, että asia olisi toisin. Tämän, sekä taktisen älynsä takia, palkkasotureiden rakuza halusi kohottaa Oan 1. doyobokseen, mutta molempien yhteisen päätöksen takia haltia kohotettiin vain 2. doyoboksi. Päätetty asema antoi haltialle tilaa omiin suunnitelmiinsa perustaa salaisiin operaatioihin erikoistuneen ryhmän. Oa haki tähän lupaa rakuzansa avustuksella rakegalta, joka suostui suunnitelmaan. Tänä hetkenä haltia kohotettiin heidän kesken Tritonin 6. rakuzaksi. Oa on johtanut osastoa 47 vuotta.

Kuudennen rakuzan osasto

Ryhmän tarkoitukseksi tuli vahvistaa Tritonin ja mantereen välistä suhdetta operaatioilla, jotka eivät häiritsisi julkista politiikkaa tai mantereen asukkaita. Operaatiot keskittyivät pääasiassa mantereen länsirannikkoon.

Alkuperäisessä ryhmässä oli yhdeksän jäsentä sekä rakuza, mutta useiden kuolemien ja katoamisten takia Oa on pitänyt ryhmäkokoa nykyisin hieman pienempänä. Yksikään alkuperäinen jäsen rakuzaa lukuun ottamatta ei ole enää ryhmässä.